משפחה מאושרת
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
צר ליסורי. אני מאוד רגיש לכאבם של המשפחות, אבל כמ"ש אני רגיש יותר לכאבם של משפחות השכול היו לא תהיה.
לענ"ד אני עונה סופר לגופו של עניין.
למה, להרוס אירוע?!! שיחכו עד לסיומו! איזה אטימות.
רוצים להרתיע אותנו כציבור (ולא כחרדים, אלא כלקוחות)! אותנו ואת שאר בעלי האולמות
עצוב. אני מאוד מאוד מבין את זה שהיא לא אשמה ואת זה שהיא בנתה על האולם וחשבה שהכל סגור ועכשיו הכל זז ולא סגור שום דבר. סופר מבין, ועדיין.
מה שנכון..
מקווה שזה יהיה הפעם האחרונה שיהיה אצלנו שבחים ככה שלא נצטרך עוד קורבנות.
בכל מקרה, @הדסה 1 את (ועוד כמה) מסתכלת על החתנים כלות משפחות ואני מסתכל גם עליהם וגם על הציבור ועל העתיד. זה לדעתי כל ההבדל. בערך כמו הדיון על החטופים כיום (וכמובן להבדיל אא"ה).
ברור שטיפה הגזמתי אבל הרעיון אני מקווה שגם ברור.
התפלאתי איך לא ראיתי את התגובה הזאת בעמודים הראשונים.אין ספק שההחלטה נגועה גם בגזעניות נגד החרדים
מאוד מובן ההבדל בין הצלת חיים לעכשיו ובין הצלת חיים למחר.צר לי
אבל אם לא מובן מה ההבדל בין הצלת חיים מיידית ומוחשית
לבין עונש על עבירה שנעשתה כבר ומשמשת רק כהרתעה לאחרים להבא
קצרה ידי מהושיע ....
בית המשפט אישר למשפחת גולדמן לערוך חתונה בהיכלי מלכות. אבל החתונה כבר הועברה לרויאל.קבלתי כעת (לא לוקח אחריות):
דרמה! ביהמ״ש אישר למשפחה לקיים חתונה הערב בהיכלי מלכות השופט: לא סביר להעניש משפחות יש לקנוס את בעלי הבית
הנה, אפילו השופט הבין דבר כ"כ הגיוני ופשוטבית המשפט אישר למשפחת גולדמן לערוך חתונה בהיכלי מלכות. אבל החתונה כבר הועברה לרויאל.
מצורף פסק הדין.
אנחנו מאוד מבינים. לא להפוך אותנו לאטומים בבקשה.הנה, אפילו השופט הבין דבר כ"כ הגיוני ופשוט
מה שחלק קטן מהפורום לא מבינים בשום אופן...
כמעט כמו, לא בדיוק.להגיד לחתן וכלה למצוא אולם חלופי יום או יומיים לפני חתונתם
זה בדיוק כמו לפזר חתונה באמצע למען יראו וייראו ולא להצלת חיים מיידית
ואז היינו מפסידים את אפקט התמרורהדבר היחיד שיעזור הוא הליך מהסוג של סגירה לצמיתות של האולם ואיסור על בעל האולם להפעיל אולמות בעתיד. (האולמות צריכים ממילא רישיון עסק, אז זה נרשם ולא יתנו רשיון. )
זה הדבר היחיד! שיכול לגרום לאנשים שלא מעסיקים מחבלי נקודה!
כלומר?ואז היינו מפסידים את אפקט התמרור
תמרור לציבור, להעלות את הנושא כבום עם השפעה על עשרות משפחות ומוזמנים וכו.כלומר?
הדבר הכי נוח ומאיים זה בסגירת המפעל ל 30 יום הם עושים את זה מתחילת המלחמה למה שהם יבדילו בין מסעדה בתל אביב לאולם בבני ברקיש איזה הלכה מסיני שבמציאת שב"ח צריך לסגור ל-30 יום?
אפשר עם הרבה דרכים להעניש את בעל האולם שלא יעיז לעשות זאת שוב מכאן ולהבא.
זהו עונש בלתי מידתי בעליל כלפי חתנים וכלות
אני מרחמת עליהם מאוד. אבל איסור העסקת שבח"ים הוא פשוט סכנת חיים![
לא יאומן שעוד צריך להסביר את ההבדל.
יש הבדל גדול בין סגירת עסקים לסגירת אולמות שמחה,
בסגירת מכולת אפשר להסתדר בקלות במקום אחר,
בסגירת אולם שמחה ללא התרעה מוקדמת מחריבים לזוג את היום המאושר בחייהם.
אני מזועזעת כמה חוסר חמלה וחוסר רגישות בפורום
כלפי חתנים והכלות שמתחתנים
תחשבו לו זה היה אח או אחות בן או בת שלכם.
יש איזה הלכה מסיני שבמציאת שב"ח צריך לסגור ל-30 יום?
אפשר עם הרבה דרכים להעניש את בעל האולם שלא יעיז לעשות זאת שוב מכאן ולהבא.
זהו עונש בלתי מידתי בעליל כלפי חתנים וכלות
וזה ההבדל הגדול של המשטרה המופקרת לבין שופט כל הארץ
שע"ז נאמר 'משפטי אמת צדקו יחדיו' שאינו מעניש אדם אם נגרם צער שלא כדין לאדם אחר.
אבל כאן בפורום יש אנשים שלא מבינים את זה
לאן הגענו?????
אם קודם כל סוגרים, (לא דווקא ל30 יום. עד שימצא מחליף לבעל האולם), זה גם יעשה את הבום.תמרור לציבור, להעלות את הנושא כבום עם השפעה על עשרות משפחות ומוזמנים וכו.
(מה שאמרת זה עונש יפה וכואב, אבל בלי השפעה על הציבור כ"כ (אא"כ אתה מתכוון בנוסף לעונש הנוכחי)
מצחיק להסביר את זה שוב.הדבר הכי נוח ומאיים זה בסגירת המפעל ל 30 יום הם עושים את זה מתחילת המלחמה למה שהם יבדילו בין מסעדה בתל אביב לאולם בבני ברק
צודק, אבל שים לב ששבח"ים הם אנשים שלא קיבלו אישור כניסה לישראל. כנראה גם הגישו בקשה ולא קיבלו. יש לזה סיבה טובה...אגב, לא בדקתי, כמה אחוז מהפיגועים היו בגלל שבחי"ם וכמה בגלל בעלי ת"ז כחול?
אולי נופתע
אחרי העונש הזה אני מקווה (וגם המשטרה) שיהיה קצת אולמות ללא שבחים..סורי על הסתימות, אבל לא קלטתי את אפקט התמרור.
נניח ואני מחתן בבני ברק, הולך לחן-שב"חים, למלכות-שב"חים ,לרויאל שב"חים, וכן ע"ז הדרך, נראה לך אני יעשה חתונה בסיטי טאואר?
לדעתי עכשיו אנשים יותר יבדקו, כי הם גם יפחדו על האירוע שלהם, וגם בעלי האולמות פחות יעסיקו כי לא ירצו כזה עונש והסתבכות עם עשרות לקוחות ושם טוב מידי לעתיד.ברור שגם עכשיו עדיין רוב האנשים לא הולכים לבדוק האם האולם יש ערבים או לא, אולי ע"פ שיטת הסמוך הידועה ואולי לא, וזה שסגרו את הכלי מלכות עכשיו לא יזכיר לאף אחד עוד שנה לבדוק לפני כל שמחה את האישורי שהייה של כל בני דודינו החביבים.
אני מאמין ששב"כ בדק, ומעבר לכמה היו - צריך לבדוק מה ההיתכנותאגב, לא בדקתי, כמה אחוז מהפיגועים היו בגלל שבחי"ם וכמה בגלל בעלי ת"ז כחול?
אולי נופתע
אני הייתי סוגר, בית חולים שמעסיק שבחים? לפטר את המנהל, איפה אחריות מינימאלית ועוד בכזה מקום!!מצחיק להסביר את זה שוב.
אם היה בית חולים שמעסיק שבחי"ם לא היו סוגרים אותו, נכון?
כי יש הבדל בין מסעדה לבין בית חולים.
אה, וגם יש הבדל בין מסעדה לאולם שמחות.
לא הבנתיוכן יש לתרץ על קו' @י. שלמה כהן ולחלק בין לעבור כביש לחנות מכולת אחרת לבין לחפש אולם חתונה יום לפני...
חחאגב, למה אין פה זעקות חמס על בית המשפט שמפקיר את תושבי ישראל לגורלם בכך שהוא מאשר אירוע במקום כזה שדרכה בו רגלו של שב"כ ותמונה של אקדח?
השמאל הזה...
פשוט וקל.אני מרחמת עליהם מאוד. אבל איסור העסקת שבח"ים הוא פשוט סכנת חיים!
תאמין לי שאני יותר מרחמת על זוג אם יתברר שערבי שעבד אצלם בחתונה יצא עם האקדח באמצע האירוע....
מה שכן העונש צריך לכלול גם פתרון שבעל האולם צריך למצוא להם. (דוגמת קנס כספי בגובה שיכסה מציאת אולם מהרגע להרגע... עם המוזמנים כבר יסתדרו.)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים