ציור בחדר הסגלגל :)

• פותח הנושא b.m
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
והפעם, הזוכים המאושרים הם ילדי היקרים.
עוד לא גמרתי סופית, מקווה שתצליחו להתרשם. (גם אם הצילום לא משהו...)
אשמח לחוו"ד.

קבצים מצורפים

• IMG_1787.JPG
    1.7 MB · צפיות: 15
  • IMG_1795.JPG
    KB 913.8 · צפיות: 32
  • IMG_1790.JPG
    KB 894.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
ממש יפה, איזה כיף לילדים שלך.

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד חמוד! מתי את מזמינה אותי לביקור? ;)

• הוסף לסימניות
בוא נאמר שאצלי בבית זה ממש לי יכנס... (חב"ד)

אבל ממש ממש יפה

• הוסף לסימניות
מתוק מדבש.
זה נראה כל כך חי ומוחשי. ומבלבל מעט.

כמה זמן לוקח דבר כזה?

• הוסף לסימניות
בחדר ילדים לשים תמונה או ציור של חיות בפרט לא טהורות, בחב"ד מקפידים על זה (רובם)
לענין הציור חמוד מאד!!
נראה מקצועי!

• הוסף לסימניות
אין לי מושג מה קורה אצל כל הציבור החרדי אבל הרבי מאוד היקפיד על זה שילד קטן לא יראה בשום אופן חיות לא טהורות. החל מהסדינים ו....

• הוסף לסימניות
מיוחד

• הוסף לסימניות
מאוד יפה, מקצועי ועדין עדין... אהבתי.

• הוסף לסימניות
מקסים.
משרה רוגע ונעימות.

• הוסף לסימניות
חלום!

• הוסף לסימניות
לא הייתי מתנגדת לזה אצלי בחדר ילדים

מתוק מאוד!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
התריסים והחלון בול כמו שלי:D:D:D לא טעית?!
אהבתי שהציור לא ממלא את כל הקיר מקצה עד קצה. לדעתי חשוב בציורי קיר ובכלל לתת מרווח נשימה, כמו שקוראים לזה, למתבונן. זה מעצים את הציור פי כמה.
לפי מה נבחרו הצבעים?
והאם זו העתקה מציור או עפ"י דמיון אישי?
המשך הצלחה!

נ.ב.
למגיבים-ומה עם תגובות מקצויעיות לגבי הציור? לא רק חמוד/ מתוק/הלואי עלי....(מחק את המיותר או הוסף)

• הוסף לסימניות
פיייי... מדהים! ממש יפה ונותן אווירה ייחודית לחדר!

• הוסף לסימניות
איזה נחמד לילדים! הרויחו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה