- הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1712259:מהמם ומהפנט ולא מתאים לאוירת הפורום שלנו.
כך לפחות אני חושבת.
נכתב ע"י א-ירושלמית;1712259:מהמם ומהפנט ולא מתאים לאוירת הפורום שלנו.
כך לפחות אני חושבת.
נכתב ע"י אבימי;1712290:רש"י, אני יכול לדמיין אותך עומד בכיכר הבסטיליה בפריז ב1789 נואם בחימה ובגרון ניחר על זכויות האדם באשר הוא צייר ומסביבך המון זועם משולהב ומניף אלות, מוכן לנתב את הזעם שלו אל עריץ השפל ולהשפילו עד עפר ועד בכלל! ויו לה רבולוציון!
מה שעצבן אותי קלות, אפרת10, הוא לא התוכן, אלא הפטרונות הדקיקה - כאילו רוח הפורום הוא משהו שמקבלים במתנה מהשויגער. במחילה, אבל יכלת להתנסח יותר בדיפלומטיות, בלשון המעטה.
רון יקירי, הציור של חמוד ונקי ומספר סיפור ומקורי ורענן וביצוע כמעט מושלם.
אה-מה-מה, אם העלת את הנושא של השגת לקוחות במציאות מורכבת, הייתי אומר שיכלת לתת לקהל היעד טעימה מהיכולות שלך בכיוונים יותר... מחוברים אליהם, נגיד, ופחות..... אקזוטיים (קלות).
יודע מה, שים לו שטריימל, מקם אותו באמצע רבי עקיבא, והנה לך משהו שלא יוכלו להתעלם ממנו. וגם מחובר לרוח הפורום הנושבת כאן ומעיפה ציקוליקוצים לעיניים.
נכתב ע"י שאול יצחק;1712294:אבימי,
אני רואה שאפילו בבוקר אתה כבר מייד בשיא כושר הבדרנות שלך.
כל הכבוד.
נכתב ע"י אבימי;1712303:יש כאלה שקמים ונואמים בבסטיליה בעצבים, ויש כאלה שקמים ומתחילים להתבדר על חשבונם.
לעניין מה שאמרת, אגב, ישנו צד שני.
הגבולות תפקידם משולש - לשמור מפלישה מבחוץ, למנוע מהפנים לצאת, וגם להגדיר נפשית, מה כאן ומה שם.
שמירה על גבולות יכולה להיות סרת טעם לפעמים, אך לולא קו שרירותי, הכל יתבדר.
לפעמים עושים טעויות בשמירה על גבולות.
אך תאר לך את הליליפוטים פולשים לבלפוסקואים רק למטר אחד מהשטח שלהם. מטר אחד! מה אתם עצבנים כל כך? כאלה נוקדנים וארכאיים ומיושנים. מה שונה קו הגבול המקורי, מהקו החדש? כולם עוד מטר פיצי חסר משמעות.
ליליפוט נכבשת על ידי הבלפוסקואים העצבנים ולא נותר ממנה שריד. ובצדק.
תן לחכם ויחכם עוד.
נכתב ע"י אבימי;1712290:
נכתב ע"י אפרת 10;1712522:לוידת על מה הסליחה
ואגב, אני רואה כאן קריקטורה קצת 'מסתלבטת' כי ידוע שבתרגילים האלו אמורים לעצום עיניים ולנשום עמוקקק ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם ופה הוא פוזל לבחוץ באמצע התרגיל ונראה לא מרוכז בעליל![]()
![]()
נכתב ע"י רוח סערה;1712564:צודקת, נראה שכל הרוגע הזה "גדול עליו" הוא פוזל לאיזו סיגריה (במקרה הטוב....)
חחח![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים