ציור חדש

• הוסף לסימניות
מה אומרים ?

קבצים מצורפים

• מדיטציה 11.jpg
    KB 268.1 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
סליחה שפלשתי לתחום לא שלי.... לא יכולתי להתאפק.....

מפחיד לשעה כזאת.... אני כבר לא יוכל לישון....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
טובבב.
העין החצי פקוחה,התנועות, הרקע והמקדש מאחור.
פשוט טוב!

• הוסף לסימניות
מהמם ומהפנט ולא מתאים לאוירת הפורום שלנו.
כך לפחות אני חושבת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1712259:
כך לפחות אני חושבת.

זה מעניין.
בן אדם יכול לשים קריקטורה של אובאמה, הגוי, הכושי, מחייך מאוזן לאוזן, ולא יגידו לו כלום. למה, כי זה חלק מקריקטורה, זה הרי פרומקייט קריקטורה, זה יתד נאמן זה הולך,
אבל ישים איור של איזה משהו באותו סגנון , כמו כאן,
רק שזה לא ברור למה זה קשור בדיוק, לקריקטורה, למה,
אז כבר כל הקנאים קופצים.
תנסי לשאול אותו קודם,
תגיד, זה מאוד יפה, זה קשור אולי לקריקטורה משהו?
אולי זה לעלון כלשהו לקירוב רחוקים?
אה כן?!
מ-ק-ס-י-ם!! אהבתי.

זה לא קשור ליהדות הקנאות הזה, זה קשור אולי קצת לאובמה ולהודו.
יש סיפור יפה ידוע מהקוצקער, אני שמעתי את זה מהרב יעקובזון,
שכשהיו על השולחן שלו בראש השנה, כל אחד הביא אוכל מהבית שלו, סימנים והכל,
והיה אחד שהיה עני מרוד, אז כל מה שהוא הביא לסעודה לאכול היה אגוזים,
אז כמובן שהוא החזיק את זה מתחת לשולחן כדי שלא יראו, הרי מובא ברמא שהמנהג הוא לא לאכול אגוזים בראש השנה, ואגוז בגימטריא חטא, ואחד החסידים שהיה נוכח ראה את זה,
וכמובן שרוח היהדות והקדושה בערו בו, עד שהוא פתח פיו ואמר בקול רם לאותו אחד :"אגוז זה בגימטריא חטא!"
אותו אחד כמובן התבייש,
והקוצקער ששמע את כל זה, ונעמד ודפק חזק על השולחן ואמר
"גם חטא זה בגימטריא חטא!!"
וכוונתו היתה, שלבייש מישהו זה איסור דאורייתא, זה ממש חטא,
זה לא איזה מנהג שמרומז באיזה גימטריא, זה פסוק מפורש שהרי כתוב לא תשא עליו חטא.

(אבל חוץ מהכוונה הפשוטה, יש פה עוד צד עמקות בסיפור הזה, למי שיתבונן,
על טבע החיצוניות שבאדם, והצורך שלו להחשב צדיק בעיני הבריות, ושאם לא יזהר הוא עוד יחשוב שזה היהדות, להיות פופולרי ונחשב בחברה,
וידרוס ויעבור על התורה בשאט נפש בדרכו אל היהדות הנכספת, להיות מלכת הכיתה. אבל זה כתבתי בקיצור רק למי שמבין למה אני מתכוון, כי צריך הרבה מאוד להאריך בזה כדי שיהיה מובן)

ובמילות סיכום:
איך אפשר בשם היהדות והקדושה, לראות משהו כזה שהבעייתיות שלו לגמרי תלויה בהקשר שלו, כגון אם זה לקריקטורה ביתד(פרומקייט!) או שזה לכת עבודה זרה בהודו, זאת אומרת זה משהו דק ולא ברור אם הוא באמת בעייה,
ולקנאות קנאת השם צבקות כנגד אותו אדם ואולי להעליב אותו אם הוא אחד שחשוב לו שיהיו עדינים איתו, כשמה שבטוח וברור, שהיהדות והקדושה מתנגדת לגמרי ולא בדקות ולא בתלוי אם, להעליב ולדחות מישהו בחינם.

עד כאן דברי הקנאות שלי בעצמי.
אולי זה שעת הבוקר ושלא ישנתי מספיק, אבל הדבר הזה מקומם, ומנוגד , לדעתי,
ליהדות. ובמילא, זה בעצמו אמור להיות מנוגד לרוח הפורום הזה.
מחילה וסליחה אם פגעתי במישהו,
אבל הדבר הזה צריך להאמר הלוך וחזור בראש כל חוצות,
לעניות דעתי.

בוקר טוב,
והכנות מוצלחות לשבת
ובלי שום קנאת השם שאינה במקומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א-ירושלמית;1712259:
כך לפחות אני חושבת.

הוא לא ייצר את הציור במיוחד בשבילך... או בשביל הפורום, כנראה שיש סיפור מאחורי הציור והוא שלח לכאן רק לחוות דעת על הרמה המקצועית, ולא הדתית.

מהמם!!!!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
רש"י, אני יכול לדמיין אותך עומד בכיכר הבסטיליה בפריז ב1789 נואם בחימה ובגרון ניחר על זכויות האדם באשר הוא צייר ומסביבך המון זועם משולהב ומניף אלות, מוכן לנתב את הזעם שלו אל עריץ השפל ולהשפילו עד עפר ועד בכלל! ויו לה רבולוציון!

מה שעצבן אותי קלות, א- ירושלמית, הוא לא התוכן, אלא הפטרונות הדקיקה - כאילו רוח הפורום הוא משהו שמקבלים במתנה מהשויגער. במחילה, אבל יכלת להתנסח יותר בדיפלומטיות, בלשון המעטה.

רון יקירי, הציור של חמוד ונקי ומספר סיפור ומקורי ורענן וביצוע כמעט מושלם.

אה-מה-מה, אם העלת את הנושא של השגת לקוחות במציאות מורכבת, הייתי אומר שיכלת לתת לקהל היעד טעימה מהיכולות שלך בכיוונים יותר... מחוברים אליהם, נגיד, ופחות..... אקזוטיים (קלות).

יודע מה, שים לו שטריימל, מקם אותו באמצע רבי עקיבא, והנה לך משהו שלא יוכלו להתעלם ממנו. וגם מחובר לרוח הפורום הנושבת כאן ומעיפה ציקוליקוצים לעיניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1712290:
רש"י, אני יכול לדמיין אותך עומד בכיכר הבסטיליה בפריז ב1789 נואם בחימה ובגרון ניחר על זכויות האדם באשר הוא צייר ומסביבך המון זועם משולהב ומניף אלות, מוכן לנתב את הזעם שלו אל עריץ השפל ולהשפילו עד עפר ועד בכלל! ויו לה רבולוציון!

מה שעצבן אותי קלות, אפרת10, הוא לא התוכן, אלא הפטרונות הדקיקה - כאילו רוח הפורום הוא משהו שמקבלים במתנה מהשויגער. במחילה, אבל יכלת להתנסח יותר בדיפלומטיות, בלשון המעטה.

רון יקירי, הציור של חמוד ונקי ומספר סיפור ומקורי ורענן וביצוע כמעט מושלם.

אה-מה-מה, אם העלת את הנושא של השגת לקוחות במציאות מורכבת, הייתי אומר שיכלת לתת לקהל היעד טעימה מהיכולות שלך בכיוונים יותר... מחוברים אליהם, נגיד, ופחות..... אקזוטיים (קלות).

יודע מה, שים לו שטריימל, מקם אותו באמצע רבי עקיבא, והנה לך משהו שלא יוכלו להתעלם ממנו. וגם מחובר לרוח הפורום הנושבת כאן ומעיפה ציקוליקוצים לעיניים.

:) אבימי,
אני רואה שאפילו בבוקר אתה כבר מייד בשיא כושר הבדרנות שלך.
כל הכבוד.

נ.ב- אגב זה לא היה אפרת 10, תזהר לאן אתה מנתב את ההמון הזועם מניף האלות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שאול יצחק;1712294:
:) אבימי,
אני רואה שאפילו בבוקר אתה כבר מייד בשיא כושר הבדרנות שלך.
כל הכבוד.

יש כאלה שקמים ונואמים בבסטיליה בעצבים, ויש כאלה שקמים ומתחילים להתבדר על חשבונם.

לעניין מה שאמרת, אגב, ישנו צד שני.

הגבולות תפקידם משולש - לשמור מפלישה מבחוץ, למנוע מהפנים לצאת, וגם להגדיר נפשית, מה כאן ומה שם.

שמירה על גבולות יכולה להיות סרת טעם לפעמים, אך לולא קו שרירותי, הכל יתבדר.
לפעמים עושים טעויות בשמירה על גבולות.

אך תאר לך את הליליפוטים פולשים לבלפוסקואים רק למטר אחד מהשטח שלהם. מטר אחד! מה אתם עצבנים כל כך? כאלה נוקדנים וארכאיים ומיושנים. מה שונה קו הגבול המקורי, מהקו החדש? כולם עוד מטר פיצי חסר משמעות.
ליליפוט נכבשת על ידי הבלפוסקואים העצבנים ולא נותר ממנה שריד. ובצדק.

תן לחכם ויחכם עוד.

• הוסף לסימניות
מדהים!!!!!!!!!
:D:D:D

למה יש לו רק 4 אצבעות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1712303:
יש כאלה שקמים ונואמים בבסטיליה בעצבים, ויש כאלה שקמים ומתחילים להתבדר על חשבונם.

לעניין מה שאמרת, אגב, ישנו צד שני.

הגבולות תפקידם משולש - לשמור מפלישה מבחוץ, למנוע מהפנים לצאת, וגם להגדיר נפשית, מה כאן ומה שם.

שמירה על גבולות יכולה להיות סרת טעם לפעמים, אך לולא קו שרירותי, הכל יתבדר.
לפעמים עושים טעויות בשמירה על גבולות.

אך תאר לך את הליליפוטים פולשים לבלפוסקואים רק למטר אחד מהשטח שלהם. מטר אחד! מה אתם עצבנים כל כך? כאלה נוקדנים וארכאיים ומיושנים. מה שונה קו הגבול המקורי, מהקו החדש? כולם עוד מטר פיצי חסר משמעות.
ליליפוט נכבשת על ידי הבלפוסקואים העצבנים ולא נותר ממנה שריד. ובצדק.

תן לחכם ויחכם עוד.

לא נכון.

:)
זה בשביל שיהיה וויכוח.

בכן אופן , במקרה אני יודע שכאן מדובר באיור לעלון לקירוב רחוקים,
ובכל שאר המקרים 99% שזה יהיה גם כן באיזה הקשר סביר ונורמלי,
סוף כל סוף מי שבא לפרוג פורום לחרדים להעלות איור, בדרך כלל בדרך כלל הוא לא יהיה גוי. רק רון בתמימותו לא ציין וכתב שום הסבר, כי הוא עוד לא רגיל למשמרת הצניעות שמפטרלת פה, מן הסתם בפעם הבאה כשהוא יעלה משהו כזה הוא יעשה כותרות עם הסברים והתנצלויות, כמיטב המסורת. :) כמו כשמוטי הלר מעלה פה איזה פרצוף, הוא כותב לפני זה "סתם אני מתרגל משהו זה לא מההה זה לא מה שאתם חושבים זה תירגול מה! אל תיבהלו! ככה מאיירים עושים כשהם עושים תירגולים! באמת!"
כי הרב מוטי פשוט מורגל במשמרת הצניעות.
שיהיה א גוט שבעס.

• הוסף לסימניות
בעיני הציור עדין מאד ביחס למה שהוא רוצה להביע.
והצביעה חלקה ויפה.
התנוחה קצת מזכירה לי את ההוא העקוד מהציור האחרון של אבימי ''אלמלא מוראה..

• הוסף לסימניות
ציור מהמם!
הצל על הדמות מאוד מוצלח, אני אוהבת את החלוקה החדה הזו של האזורים המוצלים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אבימי;1712290:

לוידת על מה הסליחה :D

ואגב, אני רואה כאן קריקטורה קצת 'מסתלבטת' כי ידוע שבתרגילים האלו אמורים לעצום עיניים ולנשום עמוקקק ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם ופה הוא פוזל לבחוץ באמצע התרגיל ונראה לא מרוכז בעליל :D :D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרת 10;1712522:
לוידת על מה הסליחה :D

ואגב, אני רואה כאן קריקטורה קצת 'מסתלבטת' כי ידוע שבתרגילים האלו אמורים לעצום עיניים ולנשום עמוקקק ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם ופה הוא פוזל לבחוץ באמצע התרגיל ונראה לא מרוכז בעליל :D :D

צודקת, נראה שכל הרוגע הזה "גדול עליו" הוא פוזל לאיזו סיגריה (במקרה הטוב....)
חחח:D

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוח סערה;1712564:
צודקת, נראה שכל הרוגע הזה "גדול עליו" הוא פוזל לאיזו סיגריה (במקרה הטוב....)
חחח:D

הציור הוזמן ע"י אירגון לקירוב רחוקים, הסיפור מאחורי הדמות הזו הוא כזה - זה יהודי מנתניה, נסע "לחפש את עצמו" בהודו, מחפש רוחניות וכו', ושם דוקא שם (אם ישאל לך היכן אלוקיך תאמר לו בכרך גדול של רומי) הוא פוגש באיזה יהודי מתקרב שתמיד מסתובב עם ספר קודש כלשהו - הם מתחברים, ובכל פעם שהוא מנסה להיכנס למדיטציה וכו' ולהתרכז ולעצום את העיניים וכו', אז יושב לידו החבר עם הספר וקורא משהו - והמילים שהוא קורא תמיד יותר מעניינות אותו מכל ה-"הו-הא" של המדיטציה. וכן על זה הדרך.

..עברתי ?

• הוסף לסימניות
מקסים. א-ה-ב-ת-י-! הכיוון של המצלמה והציור עצמו...יצא מקסים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה