צילום לסלון כלות

• פותח הנושא SPOT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נתבקשתי לצלם ולעצב אלבום דיגיטלי למסרקת ומאפרת כלות
כל טיפ יתקבל בברכה!!!
תודה לכולם

• הוסף לסימניות
כל שמלה על רקע שחור יראה פי מליון או הדגשה במסגור מסבביב.
לשחק בתמונות שחור לבן עם הדגשה של מה שרוצים למשל כלה ותסרוקת- בגווני החום את התסרוקת להדגיש...

• הוסף לסימניות
אם זה למאפרת ומסרקת השמלות פחות חשובות,

שימי לב שהמאפרת יודעת לאפר לצילום- זה עולם אחר
צריך הרבה יותר צבע מאשר באיפור רגיל וגם יותר מיייקאפ.

נסי לדבר איתה מראש אם מעניין אותה רקעים בצבעים יותר מיוחדים (למשל אדום/ כחול)
או שהיא רוצה יותר עדין על שחור/לבן

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שצילומי חוץ הרבה יותר מתאימים לזה

• הוסף לסימניות
סטיילינג, סטיילינג, סטיילינג!!!

לכל תסרוקת ולכל איפור יש אופי.

לאיפור ותסרוקת מוקפדים, בחרו בשמלה מוקפדת, רקע אלגנטי (יכול להיות טפט מדליונים קרם), עגילים צמודים וכו'.

לאיפור ותסרוקת דרמטיים יותר, כדאי לתת רקע כהה, תכשיטים דומיננטיים יותר (אפשר בסגנון מיכל נגרין), שמלה לא קונבציונאלית וכו'.

לאיפור ותסרוקת בסגנון טבעי, כדאי לקחת שמלת עדינה מבד נשפך, זר פרחים טבעי ועשיר ולהשתדל לצלם בפוזה כמה שיותר טבעית כמו צחוק אמיתי. כמובן שצילומי חוץ יעשו עם הסגנון הזה חסד אבל גם צילום על רקע לבן ונקי יהיה מקסים (ולא, השמלה לא תיעלם).

וכן על זה הדרך...

(כמובן שאלו רק רעיונות)

ומצטרפת לדברי יונה יונה לגבי איפור לצילום (מניסיון כמאפרת לצילומים ואירועים).

המאפרת תצטרך לשים איפור בכמות מוגזמת (המודלסטית לא תוכל לצאת ככה מהסטודיו) - כדי שיראו אותו בתמונות בצורה יפה. המייקאפ צריך לכסות ב-100 אחוז ולא ב-90 אחוז ולהיות אחיד לגמרי. יש להשתמש בקונסילר מתחת לעיניים ובעפעף גם אם המודליסטית מושלמת - זה נותן "אור בעיניים" בצילום.
את הצלליות לשים ישירות על הקונסילר בעפעף (לא לפדר), ובטפיחות, ליצירת שכבות של איפור. אם המאפרת משתמשת באצבעות לאיפור לשים לב שלא יהיו טביעות אצבע.

מומלץ לצלם ולבדוק שאכן רואים את האיפור כמו שצריך, לעבור על כל הנתונים: שפתיים, עיניים, לחיים, מייקאפ - ואם הכל טוב אפשר להמשיך.

(אם את לא חסומה יש סרטון של ירין שחף שמראה יום צילומים שלם, החל מרגע שמגיעים כל הצוות, האיפור, הסטיילינג, הצילום, בדיקת התמונות, בחירת התמונה לקטלוג ואז הורדה של כל האיפור מהמודלסטית, שינוי סטיילינג, החלפת בגדים, צילום, בדיקת התמונות, בחירה וכו' - כך במשך 6 פעמים.)

• הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם
למישהו יש קישור של ירין שחף?
(אני חסומה אבל אבקש לפתוח את זה לקצת זמן..)
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1045965:
סטיילינג, סטיילינג, סטיילינג!!!

לכל תסרוקת ולכל איפור יש אופי.

לאיפור ותסרוקת מוקפדים, בחרו בשמלה מוקפדת, רקע אלגנטי (יכול להיות טפט מדליונים קרם), עגילים צמודים וכו'.

לאיפור ותסרוקת דרמטיים יותר, כדאי לתת רקע כהה, תכשיטים דומיננטיים יותר (אפשר בסגנון מיכל נגרין), שמלה לא קונבציונאלית וכו'.

לאיפור ותסרוקת בסגנון טבעי, כדאי לקחת שמלת עדינה מבד נשפך, זר פרחים טבעי ועשיר ולהשתדל לצלם בפוזה כמה שיותר טבעית כמו צחוק אמיתי. כמובן שצילומי חוץ יעשו עם הסגנון הזה חסד אבל גם צילום על רקע לבן ונקי יהיה מקסים (ולא, השמלה לא תיעלם).

וכן על זה הדרך...

(כמובן שאלו רק רעיונות)

ומצטרפת לדברי יונה יונה לגבי איפור לצילום (מניסיון כמאפרת לצילומים ואירועים).

המאפרת תצטרך לשים איפור בכמות מוגזמת (המודלסטית לא תוכל לצאת ככה מהסטודיו) - כדי שיראו אותו בתמונות בצורה יפה. המייקאפ צריך לכסות ב-100 אחוז ולא ב-90 אחוז ולהיות אחיד לגמרי. יש להשתמש בקונסילר מתחת לעיניים ובעפעף גם אם המודליסטית מושלמת - זה נותן "אור בעיניים" בצילום.
את הצלליות לשים ישירות על הקונסילר בעפעף (לא לפדר), ובטפיחות, ליצירת שכבות של איפור. אם המאפרת משתמשת באצבעות לאיפור לשים לב שלא יהיו טביעות אצבע.

מומלץ לצלם ולבדוק שאכן רואים את האיפור כמו שצריך, לעבור על כל הנתונים: שפתיים, עיניים, לחיים, מייקאפ - ואם הכל טוב אפשר להמשיך.

(אם את לא חסומה יש סרטון של ירין שחף שמראה יום צילומים שלם, החל מרגע שמגיעים כל הצוות, האיפור, הסטיילינג, הצילום, בדיקת התמונות, בחירת התמונה לקטלוג ואז הורדה של כל האיפור מהמודלסטית, שינוי סטיילינג, החלפת בגדים, צילום, בדיקת התמונות, בחירה וכו' - כך במשך 6 פעמים.)

זה נשמע כמויות הזויות של איפור.. אם יש מאפרת+צלמת טובה למה היא צריכה את כל זה? אני יש לי תמונות סטודיו מדהימות, שאיפרו אותי לחתונה איפור עמיד ושכבות וכו' אבל בנורמה בשביל חתונה של אחות, לא בכמויות שנכתבו פה והצילומים מאוד בולטים וברורים.

• הוסף לסימניות
אם רוצים לצאת עם בוק מרשים למאפרת צריך לשים הרבה איפור.

לא מזמן ראיתי כלה מתאפרת ובהחלט המאפרת לא פידרה ושמה המ-ו-ן צלליות, והן יצאו משגעע בתמונות.
בלחיים ובשפתיים שהיא נתנה מאוד טבעי כי זה מה שהכלה רצתה- בתמונות הן נראות כמעט בלי איפור.
לא שזה לא טוב, אבל זה סגנון טבעי מאוד. (ובטח לא נראה ביוטי/זוהר)
אז אם בא למאפרת גם כמה תמונות כאילה סבבה,

* אה, והיתה צלמת מעולה (רבקה.) ויצאו תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת........*

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1047620:

לא מזמן ראיתי כלה מתאפרת ובהחלט המאפרת לא פידרה ושמה המ-ו-ן צלליות, והן יצאו משגעע בתמונות.
בלחיים ובשפתיים שהיא נתנה מאוד טבעי כי זה מה שהכלה רצתה- בתמונות הן נראות כמעט בלי איפור.

אוקי בוק מרשים אבל לא צריך להגזים, שיש צילומים טובים עם תאורה טובה ומספקת, מה צריך יותר מזה, לדעתי האיפור יוצא מאוד גס עם הכמויות שנכתבו לעיל..
וגם יש שיותר אוהבות איפור עדין וטבעי ופחות את הבולט והמצועצע,
בכל מקרה לי יצאו תמונות מעולות והאיפור בולט ביותר ומשקף את הסגנון ולא משהו לא מציאותי.

• הוסף לסימניות
ואם כבר תאורה
על איזה תאורה הייתם ממליצים לי לצלם?
יש לי סופט בוקסים, מטריות לבנות ושחורות,
יכול להיות שעדיף רק בתאורה חמה??
אשמח מאד לשמוע
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י EC;1047602:
זה נשמע כמויות הזויות של איפור.. אם יש מאפרת+צלמת טובה למה היא צריכה את כל זה? אני יש לי תמונות סטודיו מדהימות, שאיפרו אותי לחתונה איפור עמיד ושכבות וכו' אבל בנורמה בשביל חתונה של אחות, לא בכמויות שנכתבו פה והצילומים מאוד בולטים וברורים.

זה לא כמויות הזויות, זה רק יותר ממה שבדר"כ שמים ויש לי צילומים מאוד נקיים ששמתי בהם יחסית הרבה איפור.
כמות האיפור זה לא מה שהופך איפור לגס או נקי אלא סגנון האיפור.

מה שלנו נראה בעין כ"מישהי מלאה במייקאפ" עובר במצלמה כפנים עם בסיס חלק והרמוני. צריך להתנסות בזה בשביל להבין את זה.

יש גם הבדל בין כלה למודלסטית מבחינת סוג האיפור (מייקאפ מוצק או נוזלי) וכמות האיפור.
חוץ מזה שאין לך מושג איך המאפרת שלך איפרה אותך, אם היא פידרה את העין או הניחה ישירות על המייקאפ את הצללית, אם היא שמה הרבה מייקאפ ורק עשתה את זה מהר ונתנה לך להרגיש כאילו לא וכו'.
חוץ מזה אין דומה חתונה של אחות לכלה - גם אם האיפור מהמם - כי כלה מטבע הדברים נמצאת עם האיפור יותר שעות מהאחות ומצטלמת יותר ועושה תמונות קלוז-אפ, מה שכאחות של הכלה ודאי הצטלמת תמונות חצי גוף וגוף שלם כמקובל, ואז מספיק שרואים שהאיפור יפה אבל הוא פחות בולט מאשר בתמונות קלוז-אפ.

בכל מקרה, לכלה למשל אני תמיד ממליצה להסכים לתת לי לשים קצת יותר צלליות ממה שהיא אוהבת מכמה סיבות:
1. מיד אחרי האיפור הכלה הולכת לצילומים - ואם רוצים שהאיפור יראה יפה בצילומים עם כל הפלאשים והתאורה - חייבים לשים קצת יותר איפור - אחרת הוא נעלם (וקרה לי את זה בצילומים הראשונים שעשיתי).
2. כלה מתאפרת בדר"כ מוקדם - ועד הערב המראה יהיה בדיוק כמו שהיא אוהבת.

• הוסף לסימניות
לגבי הסרטון שהתכוונתי, אני לא מוצאת אותו ברשת.
יש סרטונים בסגנון אבל הם פחות מראים את ההפקה והצילום ויותר מתמקדים באיפור.

אם תכתבי את המייל שלך אני אוכל לשלוח לך 2 תמונות של הסטודיו שאני צילמתי שם מודליסטיות (הצלם של ירין שחף), אולי יתן לך כיוון איפה להעמיד את הפלאשים וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1047620:

מבלי לפגוע אני חולק עליך
כצלם אופנה וכל מה שסביבו כל מאפר יש לו את הסיגנון שלו וזה מה שהצלם צריך לצלם ולכן כששמים מידי הרבה איפור זה נראה בתמונות בפרט בהגדלות אני לרוב לא מתערב איך לשים איפור רק בדבר אחד לא לשים איפור מבריק אלא מט
ועוד דבר אין צלם איפור או אופנה וכו' שאני מכיר שלא מעביר את התמונות פוטושופ לליטוש
לרותי קודם כל אני לא יודע מה התקציב של המבקשת שלך אבל היא חייבת סטיילינג לאחר מכן מקום ביצוע הצילום סטודיו או חוץ והבנה טובה בתאורה אני הייתי מציע לך לצלם אם ביוטי דיש או סופטבוקס בקיצור אני מציע לך לשכור סטודיו ברמה ששם יש את כל הסוגי התאורה וקחי בחשבון שאם הלקוחה שלך קפדנית לתוצאה אל תקחי את העבודה בפרט שזו פעם הראשונה ואם את נכנסת לזה בכל אופן אל תשכחי איר לייט ועדיף לצלם בraw

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1048241:
לגבי הסרטון שהתכוונתי, אני לא מוצאת אותו ברשת.
יש סרטונים בסגנון אבל הם פחות מראים את ההפקה והצילום ויותר מתמקדים באיפור.

אם תכתבי את המייל שלך אני אוכל לשלוח לך 2 תמונות של הסטודיו שאני צילמתי שם מודליסטיות (הצלם של ירין שחף), אולי יתן לך כיוון איפה להעמיד את הפלאשים וכו'.
אשמח שתשלחי לי את זה למייל:
<<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>>
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלחתי.

• הוסף לסימניות
אשמח גם שתשלחו לי
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
אשמח גם, תודה
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה