נכתב ע"י eden7115;1045965:סטיילינג, סטיילינג, סטיילינג!!!
לכל תסרוקת ולכל איפור יש אופי.
לאיפור ותסרוקת מוקפדים, בחרו בשמלה מוקפדת, רקע אלגנטי (יכול להיות טפט מדליונים קרם), עגילים צמודים וכו'.
לאיפור ותסרוקת דרמטיים יותר, כדאי לתת רקע כהה, תכשיטים דומיננטיים יותר (אפשר בסגנון מיכל נגרין), שמלה לא קונבציונאלית וכו'.
לאיפור ותסרוקת בסגנון טבעי, כדאי לקחת שמלת עדינה מבד נשפך, זר פרחים טבעי ועשיר ולהשתדל לצלם בפוזה כמה שיותר טבעית כמו צחוק אמיתי. כמובן שצילומי חוץ יעשו עם הסגנון הזה חסד אבל גם צילום על רקע לבן ונקי יהיה מקסים (ולא, השמלה לא תיעלם).
וכן על זה הדרך...
(כמובן שאלו רק רעיונות)
ומצטרפת לדברי יונה יונה לגבי איפור לצילום (מניסיון כמאפרת לצילומים ואירועים).
המאפרת תצטרך לשים איפור בכמות מוגזמת (המודלסטית לא תוכל לצאת ככה מהסטודיו) - כדי שיראו אותו בתמונות בצורה יפה. המייקאפ צריך לכסות ב-100 אחוז ולא ב-90 אחוז ולהיות אחיד לגמרי. יש להשתמש בקונסילר מתחת לעיניים ובעפעף גם אם המודליסטית מושלמת - זה נותן "אור בעיניים" בצילום.
את הצלליות לשים ישירות על הקונסילר בעפעף (לא לפדר), ובטפיחות, ליצירת שכבות של איפור. אם המאפרת משתמשת באצבעות לאיפור לשים לב שלא יהיו טביעות אצבע.
מומלץ לצלם ולבדוק שאכן רואים את האיפור כמו שצריך, לעבור על כל הנתונים: שפתיים, עיניים, לחיים, מייקאפ - ואם הכל טוב אפשר להמשיך.
(אם את לא חסומה יש סרטון של ירין שחף שמראה יום צילומים שלם, החל מרגע שמגיעים כל הצוות, האיפור, הסטיילינג, הצילום, בדיקת התמונות, בחירת התמונה לקטלוג ואז הורדה של כל האיפור מהמודלסטית, שינוי סטיילינג, החלפת בגדים, צילום, בדיקת התמונות, בחירה וכו' - כך במשך 6 פעמים.)
נכתב ע"י יונה יונה;1047620:אם רוצים לצאת עם בוק מרשים למאפרת צריך לשים הרבה איפור.
לא מזמן ראיתי כלה מתאפרת ובהחלט המאפרת לא פידרה ושמה המ-ו-ן צלליות, והן יצאו משגעע בתמונות.
בלחיים ובשפתיים שהיא נתנה מאוד טבעי כי זה מה שהכלה רצתה- בתמונות הן נראות כמעט בלי איפור.
לא שזה לא טוב, אבל זה סגנון טבעי מאוד. (ובטח לא נראה ביוטי/זוהר)
אז אם בא למאפרת גם כמה תמונות כאילה סבבה,
* אה, והיתה צלמת מעולה (רבקה.) ויצאו תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת........*
נכתב ע"י EC;1047602:זה נשמע כמויות הזויות של איפור.. אם יש מאפרת+צלמת טובה למה היא צריכה את כל זה? אני יש לי תמונות סטודיו מדהימות, שאיפרו אותי לחתונה איפור עמיד ושכבות וכו' אבל בנורמה בשביל חתונה של אחות, לא בכמויות שנכתבו פה והצילומים מאוד בולטים וברורים.
נכתב ע"י יונה יונה;1047620:אם רוצים לצאת עם בוק מרשים למאפרת צריך לשים הרבה איפור.
לא מזמן ראיתי כלה מתאפרת ובהחלט המאפרת לא פידרה ושמה המ-ו-ן צלליות, והן יצאו משגעע בתמונות.
בלחיים ובשפתיים שהיא נתנה מאוד טבעי כי זה מה שהכלה רצתה- בתמונות הן נראות כמעט בלי איפור.
לא שזה לא טוב, אבל זה סגנון טבעי מאוד. (ובטח לא נראה ביוטי/זוהר)
אז אם בא למאפרת גם כמה תמונות כאילה סבבה,
* אה, והיתה צלמת מעולה (רבקה.) ויצאו תמונות מ-ד-ה-י-מ-ו-ת........*
אשמח שתשלחי לי את זה למייל:נכתב ע"י eden7115;1048241:לגבי הסרטון שהתכוונתי, אני לא מוצאת אותו ברשת.
יש סרטונים בסגנון אבל הם פחות מראים את ההפקה והצילום ויותר מתמקדים באיפור.
אם תכתבי את המייל שלך אני אוכל לשלוח לך 2 תמונות של הסטודיו שאני צילמתי שם מודליסטיות (הצלם של ירין שחף), אולי יתן לך כיוון איפה להעמיד את הפלאשים וכו'.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים