לפי נהלי הפורום צריך להעלות תמונות שאת צילמת בלבד, מה גם שנראה לי שצריך לקבל את אישור הצלמת.נכתב ע"י רותי בן שימ;1016375:(אני לא צלמת, צולם ע"י צלמת סטודיו לילדים)
נכתב ע"י הלו קיטי;1016477:באופן פרטי- כן
מעל הפורום- לא
למה? ככה!
נכתב ע"י רותי בן שימ;1016470:אז הנה תשובתי בלי למצמץ- בהחלט לא הייתה לי בעיה עם זה.
ביצעתי עבודה למישו זכותו לברר אם העבודה שקיבל מספיק איכותית לסכום שהוא שילם למשל.
לא רואה בזה שום פסול.
נכתב ע"י רותי בן שימ;1016504:הלכתם רחוק.....
בסך הכל רציתי לברר אם התמונות איכותיות באופן יחסי.
אתן באות מערים מוצפות בצלמות ויש מקומות יישוב שיש בהם צלמת או שתיים וכולם הולכים אליה כי אין מישהי אחרת וקושרים לה כתר כאילו היא הטובה בעולם.
מאחר ופתחתי עיניים פה בפורום וראיתי את הרמה היה חשוב לי לדעת אם אכן ההילה הזו מוצדקת או שזה מחוסר תחרות.
לא חשבתי בכלל על דברים בכיוון שאמרתן. ולא הייתה לי שום כוונה חלילה להרע לה.
כל אחת כאן שהעליתי את חמתה מוזמנת אלי להירגע ולקבל פיצוי..
מה שבטוח הוכחתן כח חזק ב"קול זעקה"...
פשששש איזו התאחדות.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים