צילומי חלקה

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אני לא חושבת שזה לעיניין לעיניין לבקש כזה דבר....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1016375:
(אני לא צלמת, צולם ע"י צלמת סטודיו לילדים)
לפי נהלי הפורום צריך להעלות תמונות שאת צילמת בלבד, מה גם שנראה לי שצריך לקבל את אישור הצלמת.

תמונות מאוד יפות

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה.
מה הבעיה אם אני מבקשת את חוות דעתכם?
ואם הן היו שלי?
לצלמת אין שום קשר לאתרי אינטרנט וגם אם היא תראה מה כתבו עליה היא יכולה או להתפרגן או להשתפר...

• הוסף לסימניות
זה לא הוגן ולא אתי.
אולי אפשרי לשאול את הצלמות כאן בפרטי.

• הוסף לסימניות
סורי.
לא מבינה את זה ולא חושבת כמותכן.

• הוסף לסימניות
זה כנראה גם לא ממש חוקי...
ואם עוד לא הבנת אז גם אני אוסיף לך שזה לא בסדר,

מנהלים- מחיקה, תודה.

• הוסף לסימניות
אפשר להרגיע לא צריך לקרוא למנהלים כדי לסלק תלמיד.
אנחנו אנשים בוגרים.
רק אף אחד מכם לא מספק הסבר ברור והגיוני.

• הוסף לסימניות
אסור לדון בעבודות של האחרים אלא רק תמונות שהצלם המעלה צילם בעצמו - זה חוק בפורום.

ההיגיון,
נניח שכולם כאן יקטלו את התמונות - זה יראה לך פייר, אתי?
מה שאינו אתי בשלילי, אינו אתי בחיובי - אין לך שליטה בתגובות המגיבים.
(אין בדברי אלו כל קשר לאיכות ורמת התמונות הנוכחית לטוב ולמוטב)

• הוסף לסימניות
לא היו מסלקים אותך :)
רק מוחקים לך את האשכול ואולי מוסיפים באותיות מודגשות שאין להעלות תמונות שלא צולמו ע"י הניק

רק בשביל הסבר, מה את היית חושבת אם היו מעלים עבודה גרפית שלך לפורום שאת לא פעילה בו ע"מ לקבל חו"ד על רמתך המיקצועית ועוד בלי לידע אותך.

• הוסף לסימניות
א. זה לא מקובל לפי חוקי הפורום
ב. זה לא אתי, לא מתאים ולא ראוי
ג. המנהלים לא כאלה מפחידים, לא יבקשו ממך חתימת הורים :)

• הוסף לסימניות
אז הנה תשובתי בלי למצמץ- בהחלט לא הייתה לי בעיה עם זה.
ביצעתי עבודה למישו זכותו לברר אם העבודה שקיבל מספיק איכותית לסכום שהוא שילם למשל.
לא רואה בזה שום פסול.

• הוסף לסימניות
בתור צלמת אין סיכוי שאתן חוות דעת על תמונה בצורה פומבית אלא במקרה הנ"ל בלבד:
שהצלמת עצמה תבקש באופן ישיר חוות דעת וביקורת.

מה הטעם?
אם את אוהבת את התמונות אז מה יש לך להתייעץ אם אחרים?
ואם את רוצה ביקורת מקצועית,או הערות? את לא צלמת! אז זה מה יועיל חוות דעת מקצועית?
הכל כמובן ברוח טובה .

הא ועוד דבר קטן,
הכנסי לכאן

• הוסף לסימניות
בעיקרון זה לגיטימי לברר על צלמת, את יכולה ללכת עם האלבום לצלמת ולשאול אותה לחוות דעתה

באופן פרטי- כן
מעל הפורום- לא
למה? ככה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הלו קיטי;1016477:
באופן פרטי- כן
מעל הפורום- לא
למה? ככה!

מאוד משכנע...
זהו השתכנעתי סופית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1016470:
אז הנה תשובתי בלי למצמץ- בהחלט לא הייתה לי בעיה עם זה.
ביצעתי עבודה למישו זכותו לברר אם העבודה שקיבל מספיק איכותית לסכום שהוא שילם למשל.
לא רואה בזה שום פסול.

לא ע"ג פורום אינטרנטי.

ואם לי היו עושים דבר כזה הייתי כועסת מאוד,
אם הייתי רוצה לפרסם את עבודתי בפלטפורמה זו או אחרת הייתי עושה את זה באופן מסודר עם קרדיט שלי ליד,

עוד נקודה, יתכן שהצלמת לא מרוצה מהסט הזה ספציפי, אולי בגלל ציוד שבדיוק נשבר או שהאימא לא הביאה את הביגוד שסוכם מראש או עוד כל מיני סיבות

(ועוד משהו, אם מישהו היה מוריד מכאן את התמונות ומשתמש בהם למה שהוא רוצה....)

• הוסף לסימניות
אני אנסה להסביר לך...
הפורום מיועד לצלמים שיעלו צילומים שלהם ויקבלו חו"ד
חו"ד יכולה לכלול החל מהתפעלות ותשבחות אין סופיות וכלה בהמון ביקורת על איכות התמונה וצורת הביצוע שלה.
כשצלם מעלה תמונה הוא לוקח בחשבון את כל האופציות והוא מוכן נפשי לכך ובד"כ מעוניין לקבל גם ביקורת כדי להתקדם.
אני לא שמתי לב לתמונה שהעלית וזה ממש לא משמעותי אך בואי ניקח לדוגמא שהתמונה היתה גרועה והחברה העייפים פה היו מתחילים לקטול... הצבעים לא טובים, התאורה גרועה, הקומפוזיציה לא מוקפדת והפוקוס מפוספס... ו... חוץ מזה שיש פה מלא ניקים מוכשרים שאת מוזמנת אליהם...
את הבנת שהצלמת הזו לא מתאימה לך וסיימת את הסיפור!
אך... החברה של השכנה שכן יש לה אינטרנט (מסונן ... ברור)סיפרה לגיסה שהיא חברה מזה טובה של הצלמת וגם מכירה את חיימקה המתוק שהצטלם וסיפרה לה על החברה הרעים בפרוג שחושבים ת'צמם להכי מקצוענים ובשיא חוצפתם החליטו פה אחד שהתמונות שלך גרועות... היא בטח גם הוסיפה במתק לשון "אל תשימי עליהם כי את אלופה...כשיהיה לי חלאקה אני אבוא אליך"
בשלב זה (של הסיפור)הנזק לצלמת נעשה וא"א היה לתקנו לכן תודי לכל מי שתקף אותך וגרם להורדת התמונה ומנע את הסיפור...

יתכן והתמונה כן הייתה מקצועית ומושלמת אך לפורום יש כללים ואחד מהם הוא
שלמשתמש מותר להעלות רק תמונה שצולמה על ידו!!!

• הוסף לסימניות
מירהלה אין עלייך :)

• הוסף לסימניות
הלכתם רחוק.....
בסך הכל רציתי לברר אם התמונות איכותיות באופן יחסי.
אתן באות מערים מוצפות בצלמות ויש מקומות יישוב שיש בהם צלמת או שתיים וכולם הולכים אליה כי אין מישהי אחרת וקושרים לה כתר כאילו היא הטובה בעולם.
מאחר ופתחתי עיניים פה בפורום וראיתי את הרמה היה חשוב לי לדעת אם אכן ההילה הזו מוצדקת או שזה מחוסר תחרות.
לא חשבתי בכלל על דברים בכיוון שאמרתן. ולא הייתה לי שום כוונה חלילה להרע לה.
כל אחת כאן שהעליתי את חמתה מוזמנת אלי להירגע ולקבל פיצוי..
מה שבטוח הוכחתן כח חזק ב"קול זעקה"...
פשששש איזו התאחדות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי בן שימ;1016504:
הלכתם רחוק.....
בסך הכל רציתי לברר אם התמונות איכותיות באופן יחסי.
אתן באות מערים מוצפות בצלמות ויש מקומות יישוב שיש בהם צלמת או שתיים וכולם הולכים אליה כי אין מישהי אחרת וקושרים לה כתר כאילו היא הטובה בעולם.
מאחר ופתחתי עיניים פה בפורום וראיתי את הרמה היה חשוב לי לדעת אם אכן ההילה הזו מוצדקת או שזה מחוסר תחרות.
לא חשבתי בכלל על דברים בכיוון שאמרתן. ולא הייתה לי שום כוונה חלילה להרע לה.
כל אחת כאן שהעליתי את חמתה מוזמנת אלי להירגע ולקבל פיצוי..
מה שבטוח הוכחתן כח חזק ב"קול זעקה"...
פשששש איזו התאחדות.

מכיוון שהייתי הראשונה, אולי גם אסיים.
יצירתית כתבה לך בצורה הכי ברורה למה זה לא בסדר.
וכן, אולי לך לא אכפת אם יעלו עבודה שלך, אבל לאחרים יכול להיות שכן אכפת.
ואת מצהירה עוד שזה נעשה מאחורי גבה של הצלמת!
כך שאני מניחה שאת מבינה שזה לא דבר כייף (אחרת לא היה אכפת לך שהצלמת תראה את זה...)
את יכולה להמשיך ולהתריס שאנחנו בלי הגיון.
אבל לפחות כאן אנחנו מוכיחות (מוכיחים...) שיש לנו לב, ואתיקה מקצועית!
וזו תשובה גם לכל האלה שחושבים שצלמות זה רק מכונת כסף משומנת בלי אדם מאחורה...

מוזמנת להכנס לאשכול ששלמה פתח על צלמות בכל רחבי הארץ, אני בטוחה שתמצאי שם משהו קרוב. ואם לא, דברי איתי - אני אמצא לך :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה