צילומי תדמית

• הוסף לסימניות
קצת חדשה בצילומים לאחרים, מקווה שתעזרו לי בשאלה דחופה

ביקשו ממני צילומי תדמית. דיברו על כ3-4 תמונות ב200 ש"ח, תמונות שישקפו הווי חברתי, סדר ונקיון ואת בנין ביה"ס...

במקום היא החליטה לנצל אותי וכבר ביקשה תמונה מכל כיתה, ושל קישוטי הקיר (שמעתי אותה אומרת למישהי, 'החלטנו לנצל את זה שיש כאן צלמת...')
שלחתי לה כ-30 תמונות לבחירה וכתבתי על כל תמונה נוספת 20 ש"ח (לגיטימי ביותר, לא?)
ההודעה שלה חזרה ציטוט:
אנחנו הקראנו לך את מה שהם דורשים, אבל זה מובן שרצינו לשלוח להם יותר מתמונה אחת, הרי תמונה אחת לא יכולה לשקף את כל ההווי,
חוץ מזה ששלמנו מחיר יפה ולא סכמנו בדיוק על כמות תמונות אלא על הרעיון של מה שהם דורשים...
אפילו צלמת יקרה מאד לא לוקחת 200 ₪ על 3 תמונות
בתקוה להבנה

ואז היא בקשה שאני אשלח לה את כל התמונות בלי סימני מים (29 תמונות ב200 ש"ח!!!!)

אני לא חושבת שהיא צודקת, השאלה כמה להיות תקיפה או להתגמש איתם

• הוסף לסימניות
תחזרי לסיכום הראשון:
3 תמונות ב200 ש"ח.
אני לא בתחום של תמחורי צילום אבל אני שונאת ניצול.

• הוסף לסימניות
צלמת יקרה מאוד לוקחת 100 ש"ח ויותר על תמונה אחת אז שלא תבלבל תסכל
ואל תשלחי לה שום 30 תמונות ב200 ש"ח
מזה ???
סגרתם על 4 תמונות אז זהו
רק חבל שאין חוזה
כן גם בשביל 3 תמונות חשוב הסכם
ככה שלא ימציאו לך מ5 תמונות 30 תמונות
מזל שלא ניצלו שיש צלמת ודחפו לך גם תמונות מחזור על הדרך ב200 ש"ח
אוף מעצבן אותי הדברים האלה

• הוסף לסימניות
בשום אופן לא להתגמש!!!
ניצול אמיתי!
אם תמונה אחת יכולה לשקף או לא זה ממש לא מענינך!
סיכמתם מראש 3-4 תמונות לא?

• הוסף לסימניות
ווואווו תודה על התגובות,
באמת הרגשתי מנוצלת ולא ידעתי אם אני צודקת או לא

• הוסף לסימניות
ברור שהם לא צודקים,
וכדאי שלא תשלחי שום תמונה לפני שברור שהם מבינים ועומדים לשלם...

לקוחות מהסוג הזה הם כזה כאב ראש לפעמים:(

מה שכן, אחד מהיתרונות הגדולים שצוברים עם הניסיון, הוא היכולת לזהות לקוחות כאלה מרחוק...
מי מבקש לצילומי תדמית 3-4 תמונות? ברור שאין להם מושג ירוק בהפקה!
לפחות תוכלי בעתיד 'ליישר' את הלקוחות מראש...

• הוסף לסימניות
שוב תודה רבה!!! עזר לי מאוד

ואם כבר אני ישאל, מה המחיר שלוקחים על כאלה דברים?

• הוסף לסימניות
ברור שלא לשלוח יותר תמונות!
איזה אנשים יש היום......

• הוסף לסימניות
כאלו דברים זה הולך בד"כ לפי שעות/ימי צילום.
מינימום של המינימום זה 200 ש"ח לשעה.

לגבי הלקוחה הזו, אם סיכמתן 3-4 תמונות ב200 ש"ח אז זה מה שאת צריכה לתת לה, לא יותר. נקודה.
או שתציעי לה לפי שעות.

• הוסף לסימניות
חוזה.חוזה.חוזה.
לא לצאת לצלם לפני שסוגרים חוזה .

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה