- הוסף לסימניות
קצת חדשה בצילומים לאחרים, מקווה שתעזרו לי בשאלה דחופה
ביקשו ממני צילומי תדמית. דיברו על כ3-4 תמונות ב200 ש"ח, תמונות שישקפו הווי חברתי, סדר ונקיון ואת בנין ביה"ס...
במקום היא החליטה לנצל אותי וכבר ביקשה תמונה מכל כיתה, ושל קישוטי הקיר (שמעתי אותה אומרת למישהי, 'החלטנו לנצל את זה שיש כאן צלמת...')
שלחתי לה כ-30 תמונות לבחירה וכתבתי על כל תמונה נוספת 20 ש"ח (לגיטימי ביותר, לא?)
ההודעה שלה חזרה ציטוט:
אנחנו הקראנו לך את מה שהם דורשים, אבל זה מובן שרצינו לשלוח להם יותר מתמונה אחת, הרי תמונה אחת לא יכולה לשקף את כל ההווי,
חוץ מזה ששלמנו מחיר יפה ולא סכמנו בדיוק על כמות תמונות אלא על הרעיון של מה שהם דורשים...
אפילו צלמת יקרה מאד לא לוקחת 200 ₪ על 3 תמונות
בתקוה להבנה
ואז היא בקשה שאני אשלח לה את כל התמונות בלי סימני מים (29 תמונות ב200 ש"ח!!!!)
אני לא חושבת שהיא צודקת, השאלה כמה להיות תקיפה או להתגמש איתם
ביקשו ממני צילומי תדמית. דיברו על כ3-4 תמונות ב200 ש"ח, תמונות שישקפו הווי חברתי, סדר ונקיון ואת בנין ביה"ס...
במקום היא החליטה לנצל אותי וכבר ביקשה תמונה מכל כיתה, ושל קישוטי הקיר (שמעתי אותה אומרת למישהי, 'החלטנו לנצל את זה שיש כאן צלמת...')
שלחתי לה כ-30 תמונות לבחירה וכתבתי על כל תמונה נוספת 20 ש"ח (לגיטימי ביותר, לא?)
ההודעה שלה חזרה ציטוט:
אנחנו הקראנו לך את מה שהם דורשים, אבל זה מובן שרצינו לשלוח להם יותר מתמונה אחת, הרי תמונה אחת לא יכולה לשקף את כל ההווי,
חוץ מזה ששלמנו מחיר יפה ולא סכמנו בדיוק על כמות תמונות אלא על הרעיון של מה שהם דורשים...
אפילו צלמת יקרה מאד לא לוקחת 200 ₪ על 3 תמונות
בתקוה להבנה
ואז היא בקשה שאני אשלח לה את כל התמונות בלי סימני מים (29 תמונות ב200 ש"ח!!!!)
אני לא חושבת שהיא צודקת, השאלה כמה להיות תקיפה או להתגמש איתם
הנושאים החמים