- הוסף לסימניות
ישנן אפודות ציפה מיוחדות. הן לא זולות ומחוברים להם גם מצופי ידיים. אנסה לחפש לזה לינק בעלי אקספרס. ממה שראיתי זה הכי בטיחותימצופים או אפודה מספיקים בשביל להציף את הילד מעל למים?
ישנן אפודות ציפה מיוחדות. הן לא זולות ומחוברים להם גם מצופי ידיים. אנסה לחפש לזה לינק בעלי אקספרס. ממה שראיתי זה הכי בטיחותימצופים או אפודה מספיקים בשביל להציף את הילד מעל למים?
בלי קשר להאם כן בריכה או לא בריכהאו שראוי וכדאי להתאמץ לקנות תחליפים אחרים (כמו מתנפחים רטובים)
לילד שלי זה לא נחשב כתחליףהילדים שלי הם לא פונקציה
צריך לבדוק סטטיסטית את שאר הילדים בארץ.
לפי מה שאת מספרת זה יותר תפיסה של ההורים לגבי הנופש מאשר בריכה- כן או לא.ברור שאין על בריכה, זה כיף וזה המון זמן תעסוקה.
לי אישית יש בריכה לילדים ואני משגיחה כל הזמן בלי הפסקה.
רק שמאוד פחדתי להביא בריכה כשאני משכירה את הדירה
כי נראה לי שמגיעים משפחה לנופש אז זה אווירה של נופש...
ויכול להיות ששתי גיסות יושבות ומשגיחות על הילדים בבריכה
אבל בפועל מפטפטות כל הזמן
כי לא נפגשו כמעט חצי שנה....
(לצערי, ראיתי במו עיני בנופש המשפחתי שיצאנו אליו....)
ועסוקים הרבה עם המצלמה וכו'
וגם להורים אין כח לשמור כל הזמן על הילדים כי הם באו לנפוש, לא?
וגם הילדים מרשים לעצמם קצת לשחרר את הגבולות ולחרוג מהם,
כי אנחנו הרי בנופש...
אוקיי כאילו את אומרת לילד:לילד שלי זה לא נחשב כתחליף
זה כיף והוא רוצה גם וגם אבל זה לא נחשב לתחליף, בטח לא תחליף ראוי...
תקראי את ההודעה שלי...לילד שלי זה לא נחשב כתחליף
זה כיף והוא רוצה גם וגם אבל זה לא נחשב לתחליף, בטח לא תחליף ראוי...
לפי מה שאת מספרת זה יותר תפיסה של ההורים לגבי הנופש מאשר בריכה- כן או לא.
מסכימה איתך,ולא אומרת שלא אלך לצימר עם בריכה, אנחנו צריכים לחשוב, זאת החוויה הכי חזקה שלהם בנופש.
אבל במפורש כן שמירה הדוקה וצמודה צמודה,
ובלי מצלמה.
זה כבר משהו אחר,ומה עם משפחה שכולם כבר גדולים- מעל גיל 10? הייתם ממליצים כן בריכה-
מבחינתם זה כל האטרקציה בצימר, המיטות לא מענינות אותם..
זה לא תאור שמוכר לי.זה לא קשור לתפיסה של ההורים
ככה זה נופש גם בלי שאני יהיה עם תפיסה מסוימת.
את נופשת במקום שאת לא מכירה,
ונפגשת עם קרובי משפחה שהרבה זמן לא פגשת,
באתם ע"מ לבלות - נכון?
הילדים שלך באו ע"מ לבלות - נכון?
הכללים מתרופפים בחופש - נכון?
הכל שונה ולא מוכר, הבית, הצימר,
הבריכה, האביזרים, הילדים לא יודעים בדיוק מה מותר ומה אסור בשום אופן
כי הם לא רגילים לצימר הזה, זה לא הבית שלהם.
הארוחות מבולבלות,
שעת ההשכבה גמישה וסלחנית
זה חופש!
זה לא רק הגישה שלי באופן ספציפי.
אז ברור שזה פתח לח"ו הרבה מאוד מקרים עצובים.
לא כתבתי מה אני עושה ולא מה הגישה שלי לגבי בריכה, אבל האם מתנפח זה תחליף?או שראוי וכדאי להתאמץ לקנות תחליפים אחרים (כמו מתנפחים רטובים)
לצערי מכירה ילדים שטבעו בבריכה (וגם בדלי) וילדים שנשחפו בירדן וכמעט טבעו.תקראי את ההודעה שלי...
אוקיי אז מתנפח הוא תחליף טוב לילדים עד גיל 8 בערךואמרתי שלילד שלי זה לא נחשב תחליף בטח לא תחליף ראוי כי את כתבת את זה-
לא כתבתי מה אני עושה ולא מה הגישה שלי לגבי בריכה, אבל האם מתנפח זה תחליף?
גם הילד שלי יהיה צמוד למתנפח אבל לא ירגיש שזה החליף את הבריכה![]()
הילד שלי בן 4זה לא תאור שמוכר לי.
אוקיי אז מתנפח הוא תחליף טוב לילדים עד גיל 8 בערך
לדעתי הענייה - ברגע שיש ילדים גדולים יותר אז הם רוצים בריכה ממש גדולה
ואת זה ממילא אין לי אפשרות לשים בחצר.
ואם יש בנות (גדולות) אז ממילא לא תמיד מבחינת צניעות זה מסתדר
וכבר מעדיפים לשכור לשעה בריכה אמיתית.
ככה שלא מרגישה את הנזק הגדול בזה שאין בריכה בצימר עצמו.
מה הקשר?לצערי מכירה ילדים שטבעו בבריכה (וגם בדלי) וילדים שנשחפו בירדן וכמעט טבעו.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים