ממש אהבתי. אם ככה אתה נשמע אחרי חצי שנה... אז בעוד שנה את מאסטר.שלום לכולם, אני מנגן על קלרינט קצת יותר מחצי שנה ומעוניין לשפר את הצליל והטכניקה
אשמח ממש לעצות וטיפים מהמקצוענים שכאן (מצרף הקלטה שהוקלטה מפלאפון פשוט)
צרימות מתרחשות בעיקר בגלל בריחת אוויר, לוודא הידוק נכון של הידיים על החורים. תן למישהו עם ניסיון לבדוק את צורת הנשיפה שלך בקלרינט. (לא חזק מידי, לא חלש מידי. סגור הרמטי ונשיפה מהירה, מהירה, לא חזקה)שלום למשהו יש מושג האם קלירנט דגם E11 BUFFET הוא מעץ או לא?
וכן למה יש לי לפעמים צרימות האם זה בגלל הפיה (וונדורן לא יודע איזה דגם) או בגלל הקלרינט (העלה שאני מנגן בו הוא מספר 3 )?
וכן האם יש הבדל בין ליגטורה בד לבין ליגטורה מתכת?
יש"כ
ויש לך עצה איך להצליח לעשות נקישות עם הלשון? כרגע אני פשוט לא נוקש עם הלשון בכלל ככה שאני מאוד מוגבל מבחינת מהירות...שלום
אתה מוזמן להצטרף לקבוצת נגני כלי נשיפה בגוגל צא'ט(פנה למייל:
levilibersohn770)
הקישוטים החסידים הם:
הקנייטש - אתה קופץ שני תווים למעלה וחוזר במהירות חזרה(לה-דו לדוגמא) מה שיוצר צליל של כמעין בכי
הקרעכץ - נוצר באמצעות הפה - אתה עושה כזה "קו" עם הלחיים והפה מה שיוצר צליל יחודי לנגינה חסידית
הטריל - מה שרבים קוראים לו סלסול ,לדוגמא לעשות מהר עם האצבע מי-פה מי-פה מי-פה
זה שלושת הקישוטים העיקרים
יש קישוטים מורכבים יותר כמו:
גליסנדו עליה וירידה של תווים בלי ללחוץ על שום כפתור ,רק עם הפה והשפתיים\
ארפג'ו - קישוט מורכב למתקדמים - מסובך להסביר אותו על רגל אחת
אני מקווה שאני לא טועה, נראה לי בלטי (אבל חסר לי קצת טרילים של בלטי והגבוהים חנוקים מעט)מה אתם אומרים על הקטע הזה ??
(לא אני..)
תקשיבו לשלוש דקות האחרונות בקובץ ונחשו מי האלוף המנגן...
צפה בקובץ המצורף 1875681
זה !!!!........../אברהמי קלצקין
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים