צליל של רוורס

• הוסף לסימניות
אני צריכה לקליפ שאני עושה-
צליל כמו רוורס, או חריקה... משהו שיסמל את זה שכביכול חוזרים אחורה...
(או כמו החריקה שדי-ג'י עושה קדימה ואחורה...)

הבקשה שלי הובנה? אם כן, אשמח לקבל ממי שיש לו...
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
יש א"ז בכל אורגן פשוט.

• הוסף לסימניות
אם זה עוד רלונטי..... אני בטוח שזה יעזור:

קבצים מצורפים

• Transitional Elements.zip
    2 MB · צפיות: 118
  • הוסף לסימניות
אחלה סאונדים..... יש עוד?
זה ממש יעזור לי
תודה

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אשמח לעצתכם,
בהשראת האשכול הזה
https://www.prog.co.il/threads/מחפשת-רב-שמתעסק-בזה.1095520/

עולה לי שאלה, ואשמח להכוונה, ולכל עצה.
כולנו מתמודדים. מי פחות או יותר, קושי כזה או אחר.
כבר תקופה ארוכה אני נמצאת בהמתנה למס' ישועות. כגון, זיווג, עבודה ועוד'..
אני לומדת שער ביטחון, יודעת את משמעות הניסיונות, והתפילות שהקב"ה אוהב ומשתוקק ודווקא עכשיו בתוך ההתמודדות.
אממה, הקושי הגדול שלי שאני מרגישה שאני נשארת באותו משבצת, לא זזה קדימה (אולי קצת אחורה😉)
כי אנשים מתמודדים, עוברים קשיים אבל מתקדמים. לא נשארים באותו מקום.
ועוד שאלה שעולה לי תמיד, אולי אני צריכה להפסיק להתפלל, כי אני עושה להשם נחת. ואולי בגלל זה הישועה מתעכבת. (מתנצלת מראש אם זה כפירה או מחשבה עקומה)
אשמח לשמוע את דעתכם, עצתכם וניסיון חייכם.
תודה רבה.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה