נכתב ע"י ארבע;1003106:בררתי כעת והבנתי שמחירי גור הם 2,300 ש' ל-350 תמונות.
אני עצמי לא בקיאה במחירים ומבררת בשביל מכרים מעוטי אמצעים. אם המחירים שלעיל לא מדויקים/מגוחכים בנמיכותם - אשמח אם תיידעוני.
ברור שגם הדרישותנכתב ע"י צילומית;1003409:מעניין אותי עם הדרישות מהצלם גם נמוכות או רק התשלום נמוך?
מותר לצלם לעשות דבר כזה לאחר שכבר סוכם מחיר?נכתב ע"י pessi&chani;1003404:ארבע, קחי בחשבון שזה שאומרים 'מחירי תקנות', הכוונה רק לאוכלוסיה המסויימת שנקראת גור, ומי שלא שייך אליהם ולוקח את הצלם על סמך המחיר שלו, שיקח בחשבון שהמחיר יעלה לו יותר.
(מנסיון אישי, בחתונה שלי, (לא גור) לקחתי בהמלצת חברוי ה'גוריות' צלם טוב שעומד בתקנות והכל סוכם על מחיר מסויים, לאחר החתונה הגיש לנו הצלם חשבון מנופח ומפתיע במיוחד, ולפליאתנו ענה הצלם, כי הוא ראה שאנחנו לא משתייכים לגור, ולכן התמחור שונה לגמרי.
נכתב ע"י צילומית;1003409:מעניין אותי עם הדרישות מהצלם גם נמוכות או רק התשלום נמוך?
נכתב ע"י msphoto;1003295:מגוחכים בנמיכותם - בלשון המעטה.
נכתב ע"י ארבע;1003495:קבלתי מידע גם על צלמים במחיר נמוך יותר. אני מניחה שהציוד שלהם לא הכי עדכני, הם לא מספקים אלבומים מפוארים ו/או דיגיטליים, הרקעים והציוד אינם חדשניים וכו'. את המשפחה הנ"ל זה מספק בהחלט.
נכתב ע"י msphoto;1003524:אני לא מצליח להבין כלכלית צלם שעובד במחירים כאלו
בהנחה והוא משלם מיסים, בלאי ציוד, משלם לעוזר, מחזיק רכב, וצריך לפרנס משפחה..
נכתב ע"י שולה;1003519:לדעתי, כל קהילה שמתקנת שיהיו אצלה צלמים במחירים מוזלים, עוזרת להורים ולא גורעת כלום מאלבום התמונות המשפחתי.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים