צלם חתונות במחירי תקנות

• הוסף לסימניות
מסתמא חברי הפורום הנכבדים כמה ליגות מעל, אבל אולי הם מכירים צלם נחמד וטוב במחיר מוזל? אם כן, אשמח מאד להמלצותיכם!

• הוסף לסימניות
מסקרן אותי באמת
מהם מחירי התקנות?

• הוסף לסימניות
בררתי כעת והבנתי שמחירי גור הם 2,300 ש' ל-350 תמונות.

אני עצמי לא בקיאה במחירים ומבררת בשביל מכרים מעוטי אמצעים. אם המחירים שלעיל לא מדויקים/מגוחכים בנמיכותם - אשמח אם תיידעוני.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1003106:
בררתי כעת והבנתי שמחירי גור הם 2,300 ש' ל-350 תמונות.

אני עצמי לא בקיאה במחירים ומבררת בשביל מכרים מעוטי אמצעים. אם המחירים שלעיל לא מדויקים/מגוחכים בנמיכותם - אשמח אם תיידעוני.

מגוחכים בנמיכותם - בלשון המעטה.

• הוסף לסימניות
אני מכיר צלם שמצלם בתקנות הנ"ל.
צלם מוכשר.
אם תרצו אוכל לקשר אותך ביניכם על מנת שתראו תיקיית עבודות שלו.

• הוסף לסימניות
מיכאל שולקוב - צלם מעולה!

0548-439-439

• הוסף לסימניות
ארבע, קחי בחשבון שזה שאומרים 'מחירי תקנות', הכוונה רק לאוכלוסיה המסויימת שנקראת גור, ומי שלא שייך אליהם ולוקח את הצלם על סמך המחיר שלו, שיקח בחשבון שהמחיר יעלה לו יותר.
(מנסיון אישי, בחתונה שלי, (לא גור) לקחתי בהמלצת חברוי ה'גוריות' צלם טוב שעומד בתקנות והכל סוכם על מחיר מסויים, לאחר החתונה הגיש לנו הצלם חשבון מנופח ומפתיע במיוחד, ולפליאתנו ענה הצלם, כי הוא ראה שאנחנו לא משתייכים לגור, ולכן התמחור שונה לגמרי.

• הוסף לסימניות
מעניין אותי עם הדרישות מהצלם גם נמוכות או רק התשלום נמוך?

• הוסף לסימניות
גם הדרישות סולידיות. אבל גם לצלמים משתלם כי הם זכאים להתפרסם בחוברות התקנות וכדו' ומקבלים הרבה הזמנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pessi&chani;1003404:
ארבע, קחי בחשבון שזה שאומרים 'מחירי תקנות', הכוונה רק לאוכלוסיה המסויימת שנקראת גור, ומי שלא שייך אליהם ולוקח את הצלם על סמך המחיר שלו, שיקח בחשבון שהמחיר יעלה לו יותר.
(מנסיון אישי, בחתונה שלי, (לא גור) לקחתי בהמלצת חברוי ה'גוריות' צלם טוב שעומד בתקנות והכל סוכם על מחיר מסויים, לאחר החתונה הגיש לנו הצלם חשבון מנופח ומפתיע במיוחד, ולפליאתנו ענה הצלם, כי הוא ראה שאנחנו לא משתייכים לגור, ולכן התמחור שונה לגמרי.
מותר לצלם לעשות דבר כזה לאחר שכבר סוכם מחיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילומית;1003409:
מעניין אותי עם הדרישות מהצלם גם נמוכות או רק התשלום נמוך?

אני יודעת שכן. מדובר באנשים בעלי יכולת כלכלית מצומצמת ודרישות צנועות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1003295:
מגוחכים בנמיכותם - בלשון המעטה.

קבלתי מידע גם על צלמים במחיר נמוך יותר. אני מניחה שהציוד שלהם לא הכי עדכני, הם לא מספקים אלבומים מפוארים ו/או דיגיטליים, הרקעים והציוד אינם חדשניים וכו'. את המשפחה הנ"ל זה מספק בהחלט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ארבע;1003495:
קבלתי מידע גם על צלמים במחיר נמוך יותר. אני מניחה שהציוד שלהם לא הכי עדכני, הם לא מספקים אלבומים מפוארים ו/או דיגיטליים, הרקעים והציוד אינם חדשניים וכו'. את המשפחה הנ"ל זה מספק בהחלט.

מעדיף רופא שיניים שעובד עם ציוד שמכיר אותו טוב ומפיק עבודות טובות, מאשר איזה אחד שיש לו ציוד "טופ" אבל הוא "סנדלר".

אל תאמינו לאף אחד:)
לכו רק לפי תיק עבודות של הצלם. המלצות חמות על אופיו של הצלם (נינוח, סבלני וכדומה)

• הוסף לסימניות
השם ישמור - צריכים להחרים צלם שלא יודע לסגור מחירים .....

• הוסף לסימניות
בחתונה שלי - צילם צלם תקנות.
בחתונה של אחי - 3 חודשים אחרי, צילם צלם מה'ליגה העליונה' שההורים שילמו עליו פי 4 (!!!!!!) מהצלם שצלמו בחתונה שלי. תשאלו למה? כי את זה הורי הכלה דרשו.
אני, בתור אחת שיודעת פרק ויותר בעניני עיצוב וצילום רואה הבדל בסוג באיכות וברמת התמונות. אחרים במשפחתינו - לא מבינים בכלל על מה דיברתי. אבל להגיד לכם שבגלל שהתמונות שלי קצת פחות איכותיות, שווה היה לי לבקש מההורים שלי שיוציאו עוד 8,000 ש"ח? למה, הם שדדו בנק? לא מספיק להם ההוצאות האחרות שיש בחתונה? בגלל זה אני פחות מאושרת?
לדעתי, כל קהילה שמתקנת שיהיו אצלה צלמים במחירים מוזלים, עוזרת להורים ולא גורעת כלום מאלבום התמונות המשפחתי.

• הוסף לסימניות
אני לא מצליח להבין כלכלית צלם שעובד במחירים כאלו
בהנחה והוא משלם מיסים, בלאי ציוד, משלם לעוזר, מחזיק רכב, וצריך לפרנס משפחה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י msphoto;1003524:
אני לא מצליח להבין כלכלית צלם שעובד במחירים כאלו
בהנחה והוא משלם מיסים, בלאי ציוד, משלם לעוזר, מחזיק רכב, וצריך לפרנס משפחה..

יש לו ערב ערב לפחות 1000 ש"ח נקי (אחרי כל הניכויים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;1003519:
לדעתי, כל קהילה שמתקנת שיהיו אצלה צלמים במחירים מוזלים, עוזרת להורים ולא גורעת כלום מאלבום התמונות המשפחתי.

תודה על הדברים המעודדים.

מאוד נחמד מצידך לכתוב את זה בפורום צילום.:eek:

• הוסף לסימניות
לאף צלם אין כח וסבלנות לעבוד ערב ערב.מ4 אחה''צ עד 2 בלילה במקרה הטוב,אף אחד לא מלאך.ואם צלם בא עייף אז יקטרו עליו כל החיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה