- הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1003568:תודה על הדברים המעודדים.
מאוד נחמד מצידך לכתוב את זה בפורום צילום.![]()
תראי את ההודעה שמעליך
נכתב ע"י rosmarin;1003568:תודה על הדברים המעודדים.
מאוד נחמד מצידך לכתוב את זה בפורום צילום.![]()
נכתב ע"י צילומית;1003573:לאף צלם אין כח וסבלנות לעבוד ערב ערב.מ4 אחה''צ עד 2 בלילה במקרה הטוב,אף אחד לא מלאך.ואם צלם בא עייף אז יקטרו עליו כל החיים.
נכתב ע"י שולה;1003582:תראי את ההודעה שמעליך
נכתב ע"י ארבע;1003593:תראו, יש מי שרוצה מנת גורמה, יש מי שמסתפק בחצי מנת פלאפל, ויש מי שגם על זה אין לו לשלם.
שהקב"ה ימציא ברכה לכל צלמי ובני ישראל, הקטנים עם הגדולים, היוקרתיים עם העממיים.
נכתב ע"י ליבי;1003611:נראה לי שיואב לוי מצלם במחיר התקנות
מומלץ מאד:
03-9337499
0522-811-789
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=106237
נכתב ע"י שולה;1003519:אבל להגיד לכם שבגלל שהתמונות שלי קצת פחות איכותיות, שווה היה לי לבקש מההורים שלי שיוציאו עוד 8,000 ש"ח?
נכתב ע"י יונה יונה;1003645:נסחפת קצת.....
אני לא יודעת על מי את מדברת ספציפית שלקח בסביבות ה-10,000 לאירוע
ואני גם לא יודעת מה היתה התמורה.
אבל הממוצעים טובים בשוק זה באזור ה: 5,000-6,000
ואני לא חושבת שזה מחיר מוגזם לתמורה שהם נותנים
(רק תחשבי כמה עולה אלבום דיגיטלי + גרפיקאית לאלבום)
נכתב ע"י שלמה;1003548:יש לו ערב ערב לפחות 1000 ש"ח נקי (אחרי כל הניכויים)
נכתב ע"י שולה;1003648:לצערי לא נסחפתי. ההורים שלי שלמו 10,000 ש"ח לצלם וזה לא כולל אלבום דיגיטלי.
הם קבלו 2 אלבומים בדיוק כמו שלי, רק בעוד לי היו 400 תמונות, להם היו 600 תמונות
נכתב ע"י msphoto;1003654:אין סיכוי, מע״מ ביטוח לאומי ומס הכנסה לוקחים כמה מאות שקלים טובים, לפני בלאי וכו׳
ואיפה השעות של העבודה מול הלקוח, בחירת תמונות, הדפסה ומסירה ללקוח, תיאומים וטלפונים, את כל זה הוא עושה באותו ערב..? או שזה על חשבון הבית..?
אנשים חושבים שצלמים מרוויחים הון.. אני לא מכיר הרבה אנשים שיעבדו בעבודה בהיקף שעות כזה, עם אחריות ואינטנסיביות כזו, בשעות כאלו, בהשקעת סכומים כאלו, בשביל להרויח מה שצלמים זולים לוקחים.
מצטרפת---נכתב ע"י pr;1003650:הצלם (המדהים) בחתונה שלנו לקח 3,000, (בלי אלבום דיגיטלי,)
ויצאו תמונות מדהימות ומעוררות התפעלות - לקחתי אותו ולא אחרים משום שאהבתי את העבודה שלו.
לעומת זאת בחתונות אחרות במשפחה צילם אחד היקרים והמוכרים בשוק,
ומה אומר ומה אדבר...
אגב הצלם 'שלי' לוקח היום 6,000.
אבל יש שווים בתחילת הדרך, ותמיד יש מי שייקח אותם ומי שייקח את האלו שבטופ,
ב"ה לכולם יש עבודה.![]()
נכתב ע"י שולה;1003648:לצערי לא נסחפתי. ההורים שלי שלמו 10,000 ש"ח לצלם וזה לא כולל אלבום דיגיטלי.
הם קבלו 2 אלבומים בדיוק כמו שלי, רק בעוד לי היו 400 תמונות, להם היו 600 תמונות
לא תמיד המחיר קובע את התוצאה.נכתב ע"י נוי;1003686:צלם זול, וזה הכל?
אני לא אשכח את הטראומה בחתונה של אחותי.
המחותנים ביקשו מישהו זול, למה לא?
איזה תמונות... חושך בעיניים.
מה שלא חשוך - מעוות, כאילו צולם בחדר ההוא של המראות המעוותות בלונהפארק.
בחתונה של האחות שאחריה לא חזרו על הטעות המצערת הזו.
למרות שמדובר באנשים חסכניים וממש רחוקים מהפזרנות, הורי החליטו אז שאם משלמים, אז לפחות שיהיה תיעוד נורמלי, לא כמו עדת המכשפות שיצאו במצלמה של ההוא.
(הוא היה נחמד מאוד, אגב. אבל חיוך נאה של הצלם הוא לא ערובה לתוצאות נאות)
שורה תחתונה לקחו את גולן. שהיה אז בשלבי המראה, ולא היה יקר מידי.
איזו אומנות! על זה היה שווה לשלם.
קיצור: לפני הזול, נא לבדוק עבודות קודמות, חבל על עגמת הנפש אפילו שאלו רק תמונות.
נכתב ע"י pr;1003708:לא תמיד המחיר קובע את התוצאה.
הנה כמו שכתבתי, אצלנו דווקא התמונות של הצלם היקר (יקר מאד, יחסית) היו חשוכות ונוראיות אחת אחת, פספוס של מלא חלקים חשובים ועוד ועוד,
ואילו הצלם המתחיל, (שכרגע קראתי עד כמה הוא נחשב היום) היה מעל ומעבר.
מה שמענין, שהלכתי לראות כל מיני עבודות של צלמים וביניהם המפורסם ההוא,
והדהים אותי שהיו חתונות שהוא צילם סוף הדרך - ואכן הצדיק את שמו הרם והנישא, והיו חתונות שפשוט מתחת לכל ביקורת.
תופעה...
אני לא נגד מתקדמים (: אם הובן ככה - פשוט כמו בכל שוק יש הכל.
ומי שמחפש בזול לאו דווקא יידפק.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים