צלם חתונות במחירי תקנות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;1003650:
הצלם (המדהים) בחתונה שלנו לקח 3,000, (בלי אלבום דיגיטלי,)
ויצאו תמונות מדהימות ומעוררות התפעלות - לקחתי אותו ולא אחרים משום שאהבתי את העבודה שלו.
לעומת זאת בחתונות אחרות במשפחה צילם אחד היקרים והמוכרים בשוק,
ומה אומר ומה אדבר... :(
אגב הצלם 'שלי' לוקח היום 6,000.
אבל יש שווים בתחילת הדרך, ותמיד יש מי שייקח אותם ומי שייקח את האלו שבטופ,
ב"ה לכולם יש עבודה. :):):)

נכתב ע"י sh12;1003784:
אכן ,
במשפחתינו המתרחבת וגדלה הוחלט שאת תמונות האחיינים והבני דודים עושים במהלך הסעודה ע"י הצלמת. הכל רגוע, אין לחץ של חתן כלה, עדיין יפים ולא כמו בסוף החתונה, וכל אחד ואחת מקבל/ת כמה תמונות שרוצה לכל ילד.
עם רקעים ואביזרים? איפה בדיוק?

• הוסף לסימניות
עם רקעים ואביזרים אני מצלמת ילדים בבית. בחתונה אני מצלמת אותם ע''י הפרחים של הכסא כלה. כבר צילמתי בבית כמה משפחות מאוכזבות מצלמי חתונות שהיה להם שווה בחתונה הבאה להגיע לצילום פרטי,הסברתי להם והרגעתי אותם שהצלם בחתונה לא כל יכול.הוא בן אדם ועושה הכי טוב שהוא יכול בזמן ובאפשרויות הקיימות.לכן שווה שיבואו "צוות" צילום.
זה בדיוק מה שאני מכניסה עכשיו לשוק החתונות,שאני באה עם הצלם מתחילת האירוע,ולא מאמצע הסעודה.

• הוסף לסימניות
תיכף זה יהיה סטנדרט כמו במגזר הדתי לאומי והכללי:)

• הוסף לסימניות
אני לא מצלמת אירועים, כך שאני לא נכנסת לעיניין התשלום, אבל כן מחזקת את דברי צילומית. כדאי מאוד למשפחות לקחת צלמת שתצלם בניפרד משפחות וילדים, בין אם באולם, ובין אם בסטודיו. כבר קרה כמה פעמים שהגיעו אלי משפחות (בעיקר צד החתן, שפחדו שהצלם לא ייסתכל עליהם...) לצילומים לפני חתונה - ותאמינו לי, כבר השקעתם כל כך הרבה כסף על בגדים, נעליים, סרטים, וכו' עוד כמה שקלים בשביל תיעוד מעולה - שווה ביותר :) לילה קסום..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידי זהב;1003842:
עם רקעים ואביזרים? איפה בדיוק?

לא תמיד אפשר עם כל האביזרים, אבל מתארגנים בשטח פנוי.
כשהיה שטח פנוי - אז הצלמת פתחה רקע קטן בלובי, וכלא היה אז הבד של הכיסא כלה שימש כרקע.
זה עדיף, במיוחד שרוצים תמונת גיסות או בני דודים [אחיינים של החתן/כלה]
ואז גם א"א להיסחב כל המשפחות לסטודיו של צלמת...
ואם הצלמת מגיעה בזמן הסעודה יש לה מספיק זמן כדי לצלם את בנות המשפחה.
וכשלא באה צלמת אז ביקשנו מהצלם לנצל את הזמן לזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;1003665:
במחירי התקנות אין בחירת תמונות, מקבלים אלבום מוכן.
הצילום בחתונה בד"כ רק עד השעה 24:00. (הארכה - בתוספת תשלום)

הצלם צריך לשבת ולבחור תמונות לאלבום? זה זמן עבודה, שנכנס בתמחור הכללי
כך לגבי כל הטיפול בענין, לפני החתונה ולאחריה.
צלם שמרויח 1000 עבור הטיפול הכולל בצילום חתונה מוטב לו שיעבוד בעבודה משרדית שקטה ונעימה, הוא ירויח אותו דבר (או יותר..) ויהיה הרבה יות רגוע ושקט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ידי זהב;1003671:
מצטרפת---
גם אני לקחתי צלם לפי תיק עבודות מעולה, גם הוא במחיר התקנות.
גיסתי שהתחתנה שנה אחרי כבר לא לקחה אותו, הוא היה הרבה מעבר למחיר התקנות.
תחפשו צלם מתחיל אבל מקצועי!
חצי שנה לפני התחתן דודי שלקח צלם והסרטה במחיר שלי. לא אהבתי את התמונות
וויתרתי על הסרטה. הצלם הזה מככב עדיין בהרבה חתונות ע"פ התקנות...;)

מסכים לגמרי, השילוב הטוב ביותר הוא צלם מקצועי שיודע לתת תפוקה ברמה גבוהה תוך מתן שירות אדיב וסבלני, אבל לפני שהוא העלה מחירים לנוכח הביקוש הרב..
סביר גם להניח שהוא פחות שחוק נפשית ויש בו עדיין את הלהט והשאיפה לשלימות בכל אירוע מחדש.

הבעיה היא למצוא כזה, לכל צלם טוב יש תקופה קצרה כזו, אבל זה לא נמשך הרבה זמן..

לא יודע אם ראוי לעשות לעצמי פרסומת כאן, אבל מי שמכיר את העבודה שלי בצילום סטילס בחתונות יודע שזה בדיוק המצב אצלי (רקע למי שלא מכיר: עד לא מכבר התמקדתי בוידאו, לאחרונה הפכתי את תחום הסטילס שהיה עבורי במשך שנים רבות תחביב מתקדם - לחלק מהעבודה ברמה המקצועית הגבוהה, ואני מצלם היום סטילס בחתונות באופן קבוע בעיקר עבור צלמים מוערכים בשוק, במיטב הציוד וההשקעה. כמובן שהלקוחות לא שומעים מספיק את השם שלי היות והם סוגרים את ההזמנה מול הצלמים ששולחים אותי לצלם עבורם ולכן זו עדיין התקופה שבה המחיר הפרטי שלי נמוך בשתי רמות מרמת התוצר הסופי..)
אתם יותר ממוזמנים לפנות אלי במייל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> או בטלפון 054-6751616
מאיר שבח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה