צלמים, מלאכתם נעשית בידי אחרים..

• הוסף לסימניות
תופעה מוכרת?

קבצים מצורפים

• DSC_7987.png
    KB 639.6 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
מוכרת ומעצבנת :eek:
("אתה שמה עם הדיגיטלית, באלך לזוז שניה אני חייב לתפוס ת'רגע?")

• הוסף לסימניות
מוכרת ומעצבנת :)
אתה מתכונן לצילום מעמיד את כל המשפחה, מרכז אותם אליך, ואז מופיע הדוד החביב עם מצלמה קטנה ביד וגונב לך את "ההצגה" ...
לפעמים אפשר להעזר במלאכת האחרים הזאת ... לתוספת עניין או תאורה ... :)

צילום מצויין

אתה מצלם עם פלאשים חשופים, נכון ?

• הוסף לסימניות
אהמ... שאלה: אלה שמצלמים בדיגיטלית באמת מפריעים לצלם? בעלי היה בברית של בן ראשון של שכנים קרובים, לא יכולנו לקחת את הילדים לברית והם היו ממש חייבים לראות את התינוק (בן בכור, עד שהאמא מסיימת את מסע ההחלמה, הילד כבר עושה חלאקה) אז בעלי לקח מצלמה והבטיח להם תמונות של התינוק. אך דא עקא, הצלם נזף בו שהוא מדליק לו ת'מטריות ומשבש לו את הצילומים. האומנם??

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1089535:
אהמ... שאלה: אלה שמצלמים בדיגיטלית באמת מפריעים לצלם? בעלי היה בברית של בן ראשון של שכנים קרובים, לא יכולנו לקחת את הילדים לברית והם היו ממש חייבים לראות את התינוק (בן בכור, עד שהאמא מסיימת את מסע ההחלמה, הילד כבר עושה חלאקה) אז בעלי לקח מצלמה והבטיח להם תמונות של התינוק. אך דא עקא, הצלם נזף בו שהוא מדליק לו ת'מטריות ומשבש לו את הצילומים. האומנם??
רק אם מצלמים עם פלאש, ורק עם הצלם לא משתמש במשדרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shiran a;1089535:
נזף ??? :)
מי שמצלם בלי משדרים יש לו בעיה קשה עם זה, ובמיוחד כשחבורת השובבים מגלה שכל פלאש קטן מדליק את הפלאשים והצלם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1089531:
אתה מתכונן לצילום מעמיד את כל המשפחה, מרכז אותם אליך, ואז מופיע הדוד החביב עם מצלמה קטנה ביד וגונב לך את "ההצגה" ...
ואז כולם יוצאים בתמונה פוזלים ומגדפים:"איזה צלם גרוע, ממש 'פוטו רצח' הנה אפילו פו'צוק שצילם אתו ביחד הצליח במצלמה הדיגטאלית שלו לצלם כשכולם מסתכלים אליו":rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1089531:
מוכרת ומעצבנת :)

צילום מצויין

אתה מצלם עם פלאשים חשופים, נכון ?

אני מממקם תאורה לפי התנאים שיש (או שאין) לי.
במקרה דנן, הברית הייתה בתוך מקלט...
מטריה לבנה, לא רק שלא הייתה עוזרת לי בצילום, אלא בעיקר הייתה הורסת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1089554:
נזף ??? :)
מי שמצלם בלי משדרים יש לו בעיה קשה עם זה, ובמיוחד כשחבורת השובבים מגלה שכל פלאש קטן מדליק את הפלאשים והצלם.

תחשוב שאתה מנגן באיזה חתונה ופתאום מצטרף איזה ... שמנגן עם חצוצרה שהביא מהבית.
ברור שלא הפיתרון הוא בלהגביר את הרמקולים שלך?
הבעיה הגדולה במשדרים, זה שצריך משדרים יקרים ואמינים.
לא איזה סיניים.
לכן לפעמים הצלם מעדיף לצלם עם משדרים אופטיים איכותיים.

במידה ורואים שיש איזה דודה עקשנית שחייבת לצלם כל דבר, מסבירים לה יפה שהיא הורסת את התמונות של המשפחה.. לכן, שתצלם רק אחרי שהצלם הרשמי מצלם.
בד"כ כולם מקבלים בהבנה.

• הוסף לסימניות
חשבתי על זה מקודם והתלבטתי אם לכתוב....
יפה שלקחו צלם לתעד אירוע שלא באולם אירועים.

• הוסף לסימניות
לוקחים צלם כי זה מה שיש:)
מצלמים בבית הכנסת או במקום אחר שעשה הסבה לאולם, כי זה מה שיש:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלמה;1089612:
אני מממקם תאורה לפי התנאים שיש (או שאין) לי.
במקרה דנן, הברית הייתה בתוך מקלט...
מטריה לבנה, לא רק שלא הייתה עוזרת לי בצילום, אלא בעיקר הייתה הורסת.

נכון, במקרים כאלה, של אולם עם תקרה נמוכה או מרתף בהסבה לאולם עדיף להשאיר אותם חשופים, להטות לתקרה ולקבל החזר, מאשר למקם יותר פלאשים עם מטריות שנכנסים לך לתמונה. אא"כ אתה עם משדרים, שאז אתה יכול לנתק את הפלאש שמולך ...

נכתב ע"י שלמה;1089616:
תחשוב שאתה מנגן באיזה חתונה ופתאום מצטרף איזה ... שמנגן עם חצוצרה שהביא מהבית.
ברור שלא הפיתרון הוא בלהגביר את הרמקולים שלך?
הבעיה הגדולה במשדרים, זה שצריך משדרים יקרים ואמינים.
לא איזה סיניים.
לכן לפעמים הצלם מעדיף לצלם עם משדרים אופטיים איכותיים.

במידה ורואים שיש איזה דודה עקשנית שחייבת לצלם כל דבר, מסבירים לה יפה שהיא הורסת את התמונות של המשפחה.. לכן, שתצלם רק אחרי שהצלם הרשמי מצלם.
בד"כ כולם מקבלים בהבנה.
למה יקרים ? לי מאיר שבח המליץ על המשדרים של פוטיקס, עבדתי איתם די הרבה, הם אמינים ומעולים, י"א שיותר טובים מהדור הקודם של פוקט.
משדר אופטי, חוץ מהמריבות עם הסבתא ולפעמים גם עם ילדים שלא תמיד צייתנים, מגביל אותך להשתמש תמיד עם הפלאש שעליך, מגביל ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1089671:
למה יקרים ? לי מאיר שבח המליץ על המשדרים של פוטיקס, עבדתי איתם די הרבה, הם אמינים ומעולים, י"א שיותר טובים מהדור הקודם של פוקט.
משדר אופטי, חוץ מהמריבות עם הסבתא ולפעמים גם עם ילדים שלא תמיד צייתנים, מגביל אותך להשתמש תמיד עם הפלאש שעליך, מגביל ...

הפלשים הסיניים די אמינים במקומות רגילים.
יש אולמות בבני ברק ששם המשדרים לא יעבדו...

נראה לך ש"סתם" הפוקט או הקוואנטום עולים יותר יקר?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה