רק אם מצלמים עם פלאש, ורק עם הצלם לא משתמש במשדרים.נכתב ע"י shiran a;1089535:אהמ... שאלה: אלה שמצלמים בדיגיטלית באמת מפריעים לצלם? בעלי היה בברית של בן ראשון של שכנים קרובים, לא יכולנו לקחת את הילדים לברית והם היו ממש חייבים לראות את התינוק (בן בכור, עד שהאמא מסיימת את מסע ההחלמה, הילד כבר עושה חלאקה) אז בעלי לקח מצלמה והבטיח להם תמונות של התינוק. אך דא עקא, הצלם נזף בו שהוא מדליק לו ת'מטריות ומשבש לו את הצילומים. האומנם??
נזף ???נכתב ע"י shiran a;1089535:אהמ... שאלה: אלה שמצלמים בדיגיטלית באמת מפריעים לצלם? בעלי היה בברית של בן ראשון של שכנים קרובים, לא יכולנו לקחת את הילדים לברית והם היו ממש חייבים לראות את התינוק (בן בכור, עד שהאמא מסיימת את מסע ההחלמה, הילד כבר עושה חלאקה) אז בעלי לקח מצלמה והבטיח להם תמונות של התינוק. אך דא עקא, הצלם נזף בו שהוא מדליק לו ת'מטריות ומשבש לו את הצילומים. האומנם??
ואז כולם יוצאים בתמונה פוזלים ומגדפים:"איזה צלם גרוע, ממש 'פוטו רצח' הנה אפילו פו'צוק שצילם אתו ביחד הצליח במצלמה הדיגטאלית שלו לצלם כשכולם מסתכלים אליו"נכתב ע"י דוד דנברג;1089531:אתה מתכונן לצילום מעמיד את כל המשפחה, מרכז אותם אליך, ואז מופיע הדוד החביב עם מצלמה קטנה ביד וגונב לך את "ההצגה" ...
נכתב ע"י דוד דנברג;1089531:מוכרת ומעצבנת
צילום מצויין
אתה מצלם עם פלאשים חשופים, נכון ?
נכתב ע"י דוד דנברג;1089554:נזף ???
מי שמצלם בלי משדרים יש לו בעיה קשה עם זה, ובמיוחד כשחבורת השובבים מגלה שכל פלאש קטן מדליק את הפלאשים והצלם.
נכתב ע"י שלמה;1089612:אני מממקם תאורה לפי התנאים שיש (או שאין) לי.
במקרה דנן, הברית הייתה בתוך מקלט...
מטריה לבנה, לא רק שלא הייתה עוזרת לי בצילום, אלא בעיקר הייתה הורסת.
למה יקרים ? לי מאיר שבח המליץ על המשדרים של פוטיקס, עבדתי איתם די הרבה, הם אמינים ומעולים, י"א שיותר טובים מהדור הקודם של פוקט.נכתב ע"י שלמה;1089616:תחשוב שאתה מנגן באיזה חתונה ופתאום מצטרף איזה ... שמנגן עם חצוצרה שהביא מהבית.
ברור שלא הפיתרון הוא בלהגביר את הרמקולים שלך?
הבעיה הגדולה במשדרים, זה שצריך משדרים יקרים ואמינים.
לא איזה סיניים.
לכן לפעמים הצלם מעדיף לצלם עם משדרים אופטיים איכותיים.
במידה ורואים שיש איזה דודה עקשנית שחייבת לצלם כל דבר, מסבירים לה יפה שהיא הורסת את התמונות של המשפחה.. לכן, שתצלם רק אחרי שהצלם הרשמי מצלם.
בד"כ כולם מקבלים בהבנה.
נכתב ע"י דוד דנברג;1089671:למה יקרים ? לי מאיר שבח המליץ על המשדרים של פוטיקס, עבדתי איתם די הרבה, הם אמינים ומעולים, י"א שיותר טובים מהדור הקודם של פוקט.
משדר אופטי, חוץ מהמריבות עם הסבתא ולפעמים גם עם ילדים שלא תמיד צייתנים, מגביל אותך להשתמש תמיד עם הפלאש שעליך, מגביל ...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים