צלמת בירושלים

• הוסף לסימניות
מכירים צלמת סטודיו בירושלים שתסכים לצלם בסביבות 5 תמונות סטודיו (או קצת יותר)?
אני צריכה בשביל חלאקה לבן שלי וצילמתי אותו כבר בחוץ לבד ואני מעוניינת בכמה תמונות סטודיו.
וכן מה המחיר לכזה דבר?

• הוסף לסימניות
רעיון לצלמת בירושלים...

נכתב ע"י בינוש;1626316:
מכירים צלמת סטודיו בירושלים שתסכים לצלם בסביבות 5 תמונות סטודיו (או קצת יותר)?
אני צריכה בשביל חלאקה לבן שלי וצילמתי אותו כבר בחוץ לבד ואני מעוניינת בכמה תמונות סטודיו.
וכן מה המחיר לכזה דבר?

אני לא צלמת וגם לא גר כרגע בירושלים. רק רציתי להבין, מה זה אומר לצלם 5 תמונות סטודיו?
אני מצלם ילדים לחלק'ה או מבוגרים לכל מיני מטרות ראו דוגמה:
album.php

אז מה לומר לילד? "יש לך חמש דקות של חסד על השעון, ראש למעלה, למטה, ימינה, שמאלה, וישר לחזית. עצור !!! תודה ולהתראות.

זהו, חמש תמונות. וזה עולה נגיד 50 ש"ח.:cool:

או לבנות את הסטודיו בהתאם לצורך, לצלם כמה תמונות נסיון ולכוון את התאורה, לשבת איתו נאמר 30 דקות, לצלם אולי 30 תמונות ואז להוציא 5 תמונות נהדרות לאחר עיבוד קטן בפוטושופ.

ואז זה יעלה, נגיד, 300 ש"ח. ;)
מקווה שעזרתי למישהו ...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוחי ארלנגר;1627361:
נדלקת על זה. אה??:p
זה באמת יכול לפתור הרבה בעיות. טוב שפתחת...
:p:D:cool::eek::):rolleyes:

שימי לב כמה אשכולות בסגנון הזה נפתחו רק היום. מעניין מאוד אם בסוף זוכה איזשהו צלם מהפורום לצלם להם, או שהכל זה רק קריאות שווא.

• הוסף לסימניות
בא נדבר על אלו ששולחים להם תמונות לדוג'
ואז הם....נפטרים
אנשים,גם אם לא אהבתם ואתם לא מעונינים בשרותי הצלם/ת ,יש כאן מישהו שטרח ושלח לכם
אפשר ורצוי להיות בנ''א ולהגיב תודה,במידה שיהיה רלוונטי נפנה אליכם שוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטוגרפי;1627387:
בא נדבר על אלו ששולחים להם תמונות לדוג'
ואז הם....נפטרים
אנשים,גם אם לא אהבתם ואתם לא מעונינים בשרותי הצלם/ת ,יש כאן מישהו שטרח ושלח לכם
אפשר ורצוי להיות בנ''א ולהגיב תודה,במידה שיהיה רלוונטי נפנה אליכם שוב.

הפתרון היותר פשוט לא לשלוח.
עסקה לא תצא מזה..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל א;1627448:
הפתרון היותר פשוט לא לשלוח.
עסקה לא תצא מזה..
למה?
מי שימעט במחיר "יזכה".

זה מכרז לכל דבר!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;1627476:
למה?
מי שימעט במחיר "יזכה".

זה מכרז לכל דבר!!

זכית פעם?

מעניין מי מוכן להודות שהוא אף פעם לא זכה בכזה מכרז,
(ואם הוא זכה- הוא מתחרט על זה...).

• הוסף לסימניות
תעברי על ההודעה שלי שוב ותחפשי את המרכאות...

אבל מצד שני יש את אלה שמחפשים את הזול תמורת איכות סבירה, זכותם לא??
גם זכותך לא לשתף פעולה!

גילוי נאות: היתה כזו פעם "שזכיתי", כסף לא היה שם, אבל כן נהנתי מיתרונות אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י E&A;1627606:
תעברי על ההודעה שלי שוב ותחפשי את המרכאות...

אבל מצד שני יש את אלה שמחפשים את הזול תמורת איכות סבירה, זכותם לא??
גם זכותך לא לשתף פעולה!

גילוי נאות: היתה כזו פעם "שזכיתי", כסף לא היה שם, אבל כן נהנתי מיתרונות אחרים.

צודקת. מצד שני גם אני כתבתי שאפשר לזכות בעסקת בארטר או שיתוף פעולה אחר בדרך הזאת... אבל כסף- יש פחות סיכוי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1627380:
שימי לב כמה אשכולות בסגנון הזה נפתחו רק היום. מעניין מאוד אם בסוף זוכה איזשהו צלם מהפורום לצלם להם, או שהכל זה רק קריאות שווא.
למה דווקא קרה כמה פעמים שפניתי למודעות דרושים כאן וקיבלתי עבודות מאוד יפות, לא בהכרח הכי זול בכלל, מחירי שוק ממוצעים והוגנים. חוץ משתי עבודות בהתחלה שלי ממש שלקחתי במחיר מאוד זול כי לא היה לי ניסיון בתחומים הספציפיים, ועדיין זה היה בסדר בשבילי בתור התחלה (גם כשהייתי בהתחלה שלי לא פניתי לאלה שמחפשים ממש מחיר ניצול).

מה שכן ברור שיש הרבה כאלה שפותחים אשכולות כאלה סתם, לבדוק כמה עולה, להשוות להצעות מחיר שכבר קיבלו או לבדוק אם כדאי להשקיע 2000 שקל במצלמה מקצועית ולהתחיל לתקתק כסף :cool:....בד"כ לפי צורת הפניה אפשר לזהות אם רציני, וגם בד"כ אשכולות שניקים מוכרים פותחים- רוב הסיכויים שהם רציניים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1627720:
צודקת. מצד שני גם אני כתבתי שאפשר לזכות בעסקת בארטר או שיתוף פעולה אחר בדרך הזאת... אבל כסף- יש פחות סיכוי.
כן,
אבל העניין הוא שאם כל הכבוד... ויש כבוד...
זו עובדה קיימת ואת לא יכולה לחנוק את השוק הזה, גם אם הוא בועט!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י השקעה;1628236:
בד"כ לפי צורת הפניה אפשר לזהות אם רציני, וגם בד"כ אשכולות שניקים מוכרים פותחים- רוב הסיכויים שהם רציניים.

אז אני שמחה שמשהו כן יוצא מזה...:) אני אדע להפנות את האשכולות האלו אליך;)

אגב, אחד מהסימנים אצלי שזה לא לקוח- זה ניק אנונימי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1628303:
אז אני שמחה שמשהו כן יוצא מזה...:) אני אדע להפנות את האשכולות האלו אליך;)

אגב, אחד מהסימנים אצלי שזה לא לקוח- זה ניק אנונימי.

גם אלו שלא אנונימים ,מעונינים לפעמים במישהו ספציפי ומשום מה רוצים שהוא יגש אליהם וגורמים טרחה לאחרים בדרך....

• הוסף לסימניות
אני קבלתי דרך האתר הזה כמה וכמה עבודות מסוג דומה של מודעות דרושים.

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות הנלהבות, במיוחד "בימים כאלה..." (והמבין יבין....)
מי שלא נאה לו, ממש לא חייב להגיב.
כששאלתי את השאלה שלי התכוונתי לתגובות ברורות וממוקדות ולא להטפות מוסר ועצבים.

קחו לתשומת ליבכם.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מתערבת בויכוח לא לי, אבל אני מרגישה חייבת.
אני כבר כמה פעמים פרסמתי בפרוג בקשה לצילומים במחיר זול לבית הספר או סט של תמונות בודדות ותמיד קיבלתי הצעות מעולות באישי, מסתובבות כאן הרבה צלמות מתחילות ששווה להן להכנס לשוק בצורה כזו ובשבילי זה היה בהחלט מספיק, רק חבל שהן לא יכולות לענות בפומבי...
ודרך אגב, לשאלת פותחת האשכול, יש צלמות מעולות (לא מתחילות) שנותנות חבילות של 5 תמונות במחיר הגיוני מאוד אני מקווה שהגעת אליהן.

• הוסף לסימניות
אכן, הפורום פה עצבני וחם מזג בצורה קטלנית.
אני מכירה פה בפורום 3 סטודנטיות שתשמחנה מאד לבצע כזו עבודה (הן לא מירושלים..)
ואת צלמת מנוסה ותותחית פשוט אל תשלחי הצעות מחיר כהמלצתה של רוזמרין אבל מה זה ההתקפות? ביררת אם הלכות בין אדם לחבירו מתבטלות כשמדובר בניק אנונימי?
דענה לכן- סטודנטיות רבות לא מעלות תמונות לביקורת למרות שרוצות ללמוד ולהתקדם כי הן פשוט מ-פ-ח-ד-ו-ת. גשו לפורום ציור ותראו מה זה פרגון תוך כדי הערות מבקרות ובונות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בינוש;1628437:
כששאלתי את השאלה שלי התכוונתי לתגובות ברורות וממוקדות ולא להטפות מוסר ועצבים.

אין צורך להיפגע, ואם נפגעת- קבלי התנצלותי. יש פה הצפה של בקשות כאלה, שלרוב גם לא מתייחסים ומודים על הדוגמאות, ומותר להאיר את עיניך לצד השני.
אני מאוד אשמח לדעת שכן סגרת עסקה עם מישהו מכאן.

נכתב ע"י צילומנציה;1628596:
אכן, הפורום פה עצבני וחם מזג בצורה קטלנית.
אני מכירה פה בפורום 3 סטודנטיות שתשמחנה מאד לבצע כזו עבודה (הן לא מירושלים..)
ואת צלמת מנוסה ותותחית פשוט אל תשלחי הצעות מחיר כהמלצתה של רוזמרין אבל מה זה ההתקפות? ביררת אם הלכות בין אדם לחבירו מתבטלות כשמדובר בניק אנונימי?
דענה לכן- סטודנטיות רבות לא מעלות תמונות לביקורת למרות שרוצות ללמוד ולהתקדם כי הן פשוט מ-פ-ח-ד-ו-ת. גשו לפורום ציור ותראו מה זה פרגון תוך כדי הערות מבקרות ובונות

ועדין, הצד השני של המטבע זה שמידי הרבה פעמים מתבזבז לי זמן יקר על שליחת מיילים, ייעוץ (!) הקשבה, שליחת דוגמאות, וכו', וזה בכלל לא רלוונטי.

אגב, גם בטלפון- יש לי רשימת סימנים כדי לזהות לקוח לא פוטנציאלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה