- הוסף לסימניות
אצלנו עזר חצי שנה אחרי ניתוחהמשחה והסיליקון וכו'- עוזרים רק שהעור עוד פצוע או גם אחרי זמן?
צלקת בולטת מגעילה
רצו לעשות ניתוח נוסף בשביל לטפל בצלקת
בסוף החליטו לנסות קודם קלוקוט וזה נעלם כמעט לגמרי
אצלנו עזר חצי שנה אחרי ניתוחהמשחה והסיליקון וכו'- עוזרים רק שהעור עוד פצוע או גם אחרי זמן?
גר בשיכון ה בבני ברק (לא זוכרת את הרחוב)יש לך טלפון וכתובת שלו?
כמה עולה טיפול?
ממה שאני יודעת הטיפול בסיליקון לצלקות ניתן גם בקופת חולים על ידי ריפוי בעיסוק, שווה בירור.גר בשיכון ה בבני ברק (לא זוכרת את הרחוב)
מספר טלפון 0504133242
מהנסיון שלי,קניתי יריעות סיליקון של חברה רצינית לבד פה (גם שקופות לבית וגם דקות בצבע פנים ליציאות החוצה)
כמו שאני מבינה, יריעות וג'ל סיליקון (קלוקוט) מנסים לעשות את אותו הדבר, רק שהיריעות עושות את זה הרבה יותר מסיבי, הרבה יותר שעות, לחץ, וגם מגנות מהשמש בנוסף אם הן לא שקופות.
אני אשמח לדעת ממי שמבין מה מיוחד בהתאמה של היריעה בקופה, והאם זה רלוונטי גם לצלקות קטנות ושטחיות.
@אהבת עולםקניתי יריעות סיליקון של חברה רצינית לבד פה (גם שקופות לבית וגם דקות בצבע פנים ליציאות החוצה)
כמו שאני מבינה, יריעות וג'ל סיליקון (קלוקוט) מנסים לעשות את אותו הדבר, רק שהיריעות עושות את זה הרבה יותר מסיבי, הרבה יותר שעות, לחץ, וגם מגנות מהשמש בנוסף אם הן לא שקופות.
אני אשמח לדעת ממי שמבין מה מיוחד בהתאמה של היריעה בקופה, והאם זה רלוונטי גם לצלקות קטנות ושטחיות.
צלקת אדומה= צלקת פעילהלמיטב ידיעתי רק כל עוד הצלקת אדומה
למיטב ידיעתי לא,יש סיכוי גם לצלקת ישנה??
מלפני שנתיים??
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים