התייעצות צלקות- איך מונעים?

• הוסף לסימניות
המשחה והסיליקון וכו'- עוזרים רק שהעור עוד פצוע או גם אחרי זמן?
אצלנו עזר חצי שנה אחרי ניתוח
צלקת בולטת מגעילה
רצו לעשות ניתוח נוסף בשביל לטפל בצלקת
בסוף החליטו לנסות קודם קלוקוט וזה נעלם כמעט לגמרי

• הוסף לסימניות
לגבי השמש- מה שאני שמעתי זה שבמידה וכן נחשפים- חשוב לשים קרם הגנה
יש לקנות גם ברולר או בסטיק- ואז זה ממש קלי קלות לשים

• הוסף לסימניות
קניתי יריעות סיליקון של חברה רצינית לבד פה (גם שקופות לבית וגם דקות בצבע פנים ליציאות החוצה)

כמו שאני מבינה, יריעות וג'ל סיליקון (קלוקוט) מנסים לעשות את אותו הדבר, רק שהיריעות עושות את זה הרבה יותר מסיבי, הרבה יותר שעות, לחץ, וגם מגנות מהשמש בנוסף אם הן לא שקופות.

אני אשמח לדעת ממי שמבין מה מיוחד בהתאמה של היריעה בקופה, והאם זה רלוונטי גם לצלקות קטנות ושטחיות.

• הוסף לסימניות
קניתי יריעות סיליקון של חברה רצינית לבד פה (גם שקופות לבית וגם דקות בצבע פנים ליציאות החוצה)

כמו שאני מבינה, יריעות וג'ל סיליקון (קלוקוט) מנסים לעשות את אותו הדבר, רק שהיריעות עושות את זה הרבה יותר מסיבי, הרבה יותר שעות, לחץ, וגם מגנות מהשמש בנוסף אם הן לא שקופות.

אני אשמח לדעת ממי שמבין מה מיוחד בהתאמה של היריעה בקופה, והאם זה רלוונטי גם לצלקות קטנות ושטחיות.
מהנסיון שלי,
מודדים לך את הצלקת
ומזמינים לך יריעה מותאמת לצלקת במידות
זה הכל

• הוסף לסימניות
יש משהו להעלמת שריטה בפנים?
שריטה כביכול שקופה (השקע שנוצר) כבר הרבה שנים.

• הוסף לסימניות

@אהבת עולם
אני בעבר שילבתי יריעות סיליקון וקלוקוט ונשארה צלקת בולטת
כשחזרתי עם ילד אחר לריפוי בעיסוק של קופת חולים הם הסבירו שקלוקוט ויריעות סיליקון עושים את הפעולה ההפוכה ושקלוקוט מזרזת את סגירת הצלקת (וזה לא רצוי) ולכן לא כדאי לעשות בה שימוש.
יש לי טיפ קטן בשבילך - הרעיון של הסיליקון זה היצמדות מרבית. רק כשהיריעה צמודה במאה אחוז היא מייצרת את אפקט ההשטחה של הצלקת. ומניסיון - אחרי כמה ימים של שימוש הדבק של היריעה נחלש ולא נצמד כמו שצריך. זה טיפ יקר, אמנם, אבל שווה: אני החלפתי יריעת סיליקון כל יום. אצלנו זה התאפשר כי הצלקת היתה קטנה. וגם הצמדתי בדבק חום חזק הכי מכוער שיש בשוק (סוג שוויצרי, מהסופר פארם). ביחד נוצרה הצמדה מוחלטת והצלקת היום שטוחה במאה אחוז. שנה אחרי התפירה. מה שכן, הצלקת לא נמחקה, אבל לפחות היא לא בולטת בכלל מעל פני העור ואני ממשיכה בינתיים עם היריעות. בהצלחה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
קרם סיליקון- (קונים בבית מרקחת קופסא גדולה ב20 ש"ח בערך) למרוח 3 פעמים ביום על הצלקת לעסות פנימה.
לשים רצועות סיליקון (קונים בסופר פארם בערך 80 ש"ח לגודל קצת פחות מ דף a5 גוזרים חתיכה בגודל הצלקת) מתחילים משעה ביום רואים שהכל בסדר מעלים את השעות עד שזה נשאר כל היום, פעם ביום לשטוף עם קצת מים חמים, מידי פעם צריך להחליף לרצועה חדשה.
ריפוי בעיסוק עושים רק בצלקות שמפריעות לתפקוד (כג' בכף היד)
עשינו את הנ"ל לצלקות מטורפות מניתוח ועבד יופי

• הוסף לסימניות
הכי כדאי מנסיון אישי לקנות את המשחה של גברת גרין מירושלים (נדמה לי היא גרה בסנהדריה המורחבת)
לא קלי קוט ולא שום דבר אחר, היחיד שמומלץ מנסיון זה זיפר של גרין
נראה לי זה המספר שלה:
025817717

• הוסף לסימניות
יש סיכוי גם לצלקת ישנה??
מלפני שנתיים??

• הוסף לסימניות
יש סיכוי גם לצלקת ישנה??
מלפני שנתיים??
למיטב ידיעתי לא,
זה עוזר רק לצלקות אדמדמות או ורדרדות
כן שמעתי מאנשים שזה עזר להן, אבל אפשר בהחלט לנסות.
העיקר זה עיקריות וסבלנות.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה