התייעצות צלקת מכוויה :( :(

• הוסף לסימניות
האבקה מיועדת לכוויות?
קנינו ממנה בעבר משחה כתומה כמה פעמים לצלקות מתפרים
היא לא הציעה אבקה במקביל
לי היא כן הציעה, ואמרה שזה מאוד חשוב.
אני באמת לא זוכרת מה היא אמרה, למה האבקה חשובה. אבל השתמשתי בה בדיוק כפי שהסבירה.
והתוצאה היתה כל כך טובה, כך שלמרות שאני לא בטוחה שהתוצאה היתה בגלל אבקה, או רק בגלל המשחה, אני מעבירה את הדברים שלה כלשונם.
בזמנו, האבקה עלתה יותר מהמשחה. המשחה עלתה 40 והאבקה 50.

• הוסף לסימניות
לי היא כן הציעה, ואמרה שזה מאוד חשוב.
אני באמת לא זוכרת מה היא אמרה, למה האבקה חשובה. אבל השתמשתי בה בדיוק כפי שהסבירה.
והתוצאה היתה כל כך טובה, כך שלמרות שאני לא בטוחה שהתוצאה היתה בגלל אבקה, או רק בגלל המשחה, אני מעבירה את הדברים שלה כלשונם.
בזמנו, האבקה עלתה יותר מהמשחה. המשחה עלתה 40 והאבקה 50.
הצלקת נעלמה לחלוטין? זה היה צלקת מתפרים?
השתמשתם במקביל בקלו קוט?
אנחנו מתלבטים אם לא כדאי לשלב ביניהם

• הוסף לסימניות
צלקת מתחת לעין,
השתמשנו רק בקלו קוט והצלקת נעלמה

• הוסף לסימניות
השתמשנו במשחה הצהובה המוכרת, (אנחנו הלכנו למישהו שמוכר, לדעתי כדאי ללכת לראשיים, הם יותר מתמחים)
ובמקביל מחנו משחה אנטביוטית שהרופא הביא,
תכלס יש לו צלקת (היתה לו כוויה דרגה 2), כרגע אנחנו עובדם עליה.
לבן שלי גם היה צלקת. טופל גם אצל קליין ממודיעין עילית וגם אצל ברנשטיין. נשארה לו צלקת גדולה ומכוערת (במקום נסתר ב"ה) הייתי אצל כמה פלסטיקאים מאד גדולים באיכילוב וגם נסעתי עד אסף הרופא. ואמרו לי שאין מה לעשות. אח"כ שמעתי שיש ריפוי בעיסוק שעוסק בכויות קבעתי תור אצל מישהי כזאת (אני נסעתי למודיעין) והיא היתה בשוק שאף אחד בכל הדרך (פלסטיקאים מומחים או רופאת ילדים) לא אמרה לי על האופציה הזאת. תכל'ס הגעתי אליה מאוחר מידי.
דרך אגב, היא אמרה לי שלא בטוח שזה היה כזה חכם ללכת לברנשטיין וכו'. היום הרפואה כ"כ מתקדמת ויש חבישות כ"כ מתוחכמות. (הייתה תחבושת אחת מאד טובה שקניתי בבית מרקחת שעלתה אחרי סבסוד כמעט 400 ש"ח!!!)

• הוסף לסימניות
לבן שלי גם היה צלקת. טופל גם אצל קליין ממודיעין עילית וגם אצל ברנשטיין. נשארה לו צלקת גדולה ומכוערת (במקום נסתר ב"ה) הייתי אצל כמה פלסטיקאים מאד גדולים באיכילוב וגם נסעתי עד אסף הרופא. ואמרו לי שאין מה לעשות. אח"כ שמעתי שיש ריפוי בעיסוק שעוסק בכויות קבעתי תור אצל מישהי כזאת (אני נסעתי למודיעין) והיא היתה בשוק שאף אחד בכל הדרך (פלסטיקאים מומחים או רופאת ילדים) לא אמרה לי על האופציה הזאת. תכל'ס הגעתי אליה מאוחר מידי.
דרך אגב, היא אמרה לי שלא בטוח שזה היה כזה חכם ללכת לברנשטיין וכו'. היום הרפואה כ"כ מתקדמת ויש חבישות כ"כ מתוחכמות. (הייתה תחבושת אחת מאד טובה שקניתי בבית מרקחת שעלתה אחרי סבסוד כמעט 400 ש"ח!!!)
מה זה אומר מאוחר מידי? כאן עבר שנה ורבע בערך.
ומהי צורת הטיפול שלה?

• הוסף לסימניות
הצלקת נעלמה לחלוטין? זה היה צלקת מתפרים?
השתמשתם במקביל בקלו קוט?
אנחנו מתלבטים אם לא כדאי לשלב ביניהם
לא מתפרים אלא מכוויה.
השתמשתי רק במשחה הכתומה ובאבקה.
וזה לאחר שקיבלתי עזרה ראשונה אצל ויספיש במקור ברוך ירושלים.
לא נשארה שום צלקת, והיה מדובר בכוויה ברמה קשה, לא האמנתי שהיד שלי תחזור להיות כשהיתה.
וב"ה, אין זכר לכוויה.

• הוסף לסימניות
מה זה אומר מאוחר מידי? כאן עבר שנה ורבע בערך.
ומהי צורת הטיפול שלה?
לי עבר שנתיים
היא רואה אם אפשר עדיין לפי המצב של הצלקת והצבע שלה. אצלי היא התלבטה וצילמה את זה ושלחה להתייעץ.
הטיפול שלה זה דרך חבישות מיוחדות שבונים באופן אישי, אולי יש עוד דרכים, אני כבר לא זוכרת בדיוק.
אולי שווה לנסות אפילו בשביל לשמוע. אני נסעתי לפלסטיקאים רחוק, רק בשביל לדעת שלא פספסתי אפשרות לעזור.

דרך אגב, גם כשאמרו לי שאי אפשר הבנתי שיש אולי אפשרות לעזור לצלקת דרך טיפול בלייזר. אבל כבר לא היה לי כוח לנסות... זה לבא כמה פעמים לבית חולים ועולה הרבה כסף. וכמו שאמרתי אצל הבן שלי זה במקום נסתר.

• הוסף לסימניות
אנחנו עשינו את החבישות של ריפוי בעיסוק ולא עשה כלום
נשארה צלקת משמעותית למרות שהקפדנו בטירוף על כל ההנחיות

• הוסף לסימניות
לי עבר שנתיים
היא רואה אם אפשר עדיין לפי המצב של הצלקת והצבע שלה. אצלי היא התלבטה וצילמה את זה ושלחה להתייעץ.
הטיפול שלה זה דרך חבישות מיוחדות שבונים באופן אישי, אולי יש עוד דרכים, אני כבר לא זוכרת בדיוק.
אולי שווה לנסות אפילו בשביל לשמוע. אני נסעתי לפלסטיקאים רחוק, רק בשביל לדעת שלא פספסתי אפשרות לעזור.

דרך אגב, גם כשאמרו לי שאי אפשר הבנתי שיש אולי אפשרות לעזור לצלקת דרך טיפול בלייזר. אבל כבר לא היה לי כוח לנסות... זה לבא כמה פעמים לבית חולים ועולה הרבה כסף. וכמו שאמרתי אצל הבן שלי זה במקום נסתר.
מאיזה גיל אפשר לעשות לייזר?
אני הבנתי מרופא עור שאי אפשר לפני גיל 16

• הוסף לסימניות
מאיזה גיל אפשר לעשות לייזר?
אני הבנתי מרופא עור שאי אפשר לפני גיל 16
אצלי הילד היה בן 4. אבל הפלסטיקאי אמר לי את זה בתור המלצה, והביא לי טלפון להתקשר. אבל לא עשיתי עם זה משהו. יש מצב שהיו אומרים לי שהוא לא בגיל..
אנחנו עשינו את החבישות של ריפוי בעיסוק ולא עשה כלום
נשארה צלקת משמעותית למרות שהקפדנו בטירוף על כל ההנחיות
תודה. טוב לדעת בשביל המצפון... למרות שכאמור זה לא היה משהו שהזנחתי

• הוסף לסימניות
אצלי הילד היה בן 4. אבל הפלסטיקאי אמר לי את זה בתור המלצה, והביא לי טלפון להתקשר. אבל לא עשיתי עם זה משהו. יש מצב שהיו אומרים לי שהוא לא בגיל..

תודה. טוב לדעת בשביל המצפון... למרות שכאמור זה לא היה משהו שהזנחתי
אם יש לכם את הטלפון - אשמח לקבל
לגבי החבישות - הבנתי למפרע שכדאי לבדוק בכל מקרה לגופו
אצלנו היה קיץ והמיקום היה קצת עגול (במצח), כך שלמרות שעשינו אמצעי על בנושא, כנראה שלא הייתה הצמדה מושלמת לצלקת.
המסקנה שלי הייתה שקלו קוט הוא כנראה הפתרון הכי אפקטיבי והצטערתי שוויתרנו עליו לטובת החבישות

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני הייתי אומר לעזוב את המשחות כי המשחות טובות רק עד חודש בערך מהפציעה... הטיפול האמיתי הוא חבישות לחץ וסיליקון ...ואם הגיעו למצב שאפילו אם משתמשים בחבישות 20 שעות ולא רואים הבדל אחרי שבוע .. אז יש אופציה לעשות תאי לחץ [שזה הרבה התאמצות של כל יום כמה שעות שעושה הבדל די קטן בנפיחות ] והאופציה היותר חזקה הוא הסרת לייזר שלפעמים אפשר לקבל גם התחייבות מקופת החולים תלוי לפי רמת החוזק והטיפול הוא לפעמים גם בכמה שלבים של תחנות של חצי שנה בין טיפול לטיפול... והטיפול האחרון בצלקת ממש נפוחה וגדולה שרק רופאים פלסטיקאים יכולים לקבוע אגב יש פרופסור חאייק בתיל השומר בכיר ענק בישראל בתחום הצלקות שאז צריכים לכרות את הצלקת ובתפילה שלא יחזור.......

• הוסף לסימניות
אני הייתי אומר לעזוב את המשחות כי המשחות טובות רק עד חודש בערך מהפציעה... הטיפול האמיתי הוא חבישות לחץ וסיליקון ...ואם הגיעו למצב שאפילו אם משתמשים בחבישות 20 שעות ולא רואים הבדל אחרי שבוע .. אז יש אופציה לעשות תאי לחץ [שזה הרבה התאמצות של כל יום כמה שעות שעושה הבדל די קטן בנפיחות ] והאופציה היותר חזקה הוא הסרת לייזר שלפעמים אפשר לקבל גם התחייבות מקופת החולים תלוי לפי רמת החוזק והטיפול הוא לפעמים גם בכמה שלבים של תחנות של חצי שנה בין טיפול לטיפול... והטיפול האחרון בצלקת ממש נפוחה וגדולה שרק רופאים פלסטיקאים יכולים לקבוע אגב יש פרופסור חאייק בתיל השומר בכיר ענק בישראל בתחום הצלקות שאז צריכים לכרות את הצלקת ובתפילה שלא יחזור.......
מאיזה גיל אפשר לטפל בלייזר או בתל השומר?
לנו חבישת סיליקון לא עשתה כלום למרות שעשינו הכל לפי ההוראות

• הוסף לסימניות
השאלה איך נראית הצלקת ובאיזה מצב...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה