- הוסף לסימניות
קל וחומר שאתה לא מצלם ילדים בסטודיו , נכון?נכתב ע"י tamiro;869567:שלא תפלי לפח הזה....
אני מצלם סטודיו... לא אנשים
בטח שלא מוצרים על חוף הים
זה מה שאמרתי שהרבה דברים מובנים
קל וחומר שאתה לא מצלם ילדים בסטודיו , נכון?נכתב ע"י tamiro;869567:שלא תפלי לפח הזה....
אני מצלם סטודיו... לא אנשים
בטח שלא מוצרים על חוף הים
נכתב ע"י שלמה;869573:יש לי את הקבצים בRAW. כך שWB אני יכול להגדיר.
2 תמונת זהות באותו מקום בבית, שצולמו ברצף, אין סיבה שתהיה סטיית חשיפה.
אבל עזוב אותך מזה, לא רואה הבדל במימד?
נכתב ע"י tamiro;869579:תחת נורת פלוריסנט....
נכתב ע"י azriel;870474:יוסי קרמר, מבין בחדות???
שום עדשה לא תפיק את מירב החדות שלה בצמצם הפתוח שלה..
עדשה 1.4 תהיה חדה במובן שאפשר לומר חד, אבל תסגור אותה ל4 איזור הפוקוס יהיה יותר חד.
ולא, לא התכוונתי לעומק שדה..
נכתב ע"י הגלים;870698:עזריאל השאלה פשוטה-
איזה מקום הסוויט-פוינט תופס מקום בשקול בחירת הצמצם מול שקולי עומק שדה וכניסת אור?
להגיד על מי שמצלם סטודיו בצמצמים פתוחים כי ככה הוא תופס את הלוק שהוא אוהב - "תצלם בצמצם 8- שם העדשה בשיא חדותה" זה ילדותי ולא רציני.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים