צנצנות זכוכית כמו של ריבה עם בד מעליהן.

• הוסף לסימניות
את מכינה ריבה לבד? אם כן את יכולה לקנות בד משובץ אדום לבן ולקשור לצנצנת. (אפשר עם רפיה)
אני בשנה שעברה קניתי צנצנות ריבה של 778 וקניתי סרט משובץ מכווץ והדקתי., יצא מאד חמוד
העליתי תמונות באשכול מצעד משלוחי המנות
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=728921&postcount=75

הסרט מחנות סדקית (חוט ומחט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;734339:
את מכינה ריבה לבד? אם כן את יכולה לקנות בד משובץ אדום לבן ולקשור לצנצנת. (אפשר עם רפיה)
אני בשנה שעברה קניתי צנצנות ריבה של 778 וקניתי סרט משובץ מכווץ והדקתי., יצא מאד חמוד
העליתי תמונות באשכול מצעד משלוחי המנות
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=728921&postcount=75

הסרט מחנות סדקית (חוט ומחט)

הסרט שעל הקופסא הו על המטר, לא? הוא חתיכת בד, לא?
ועשית אוברלוג?
אגב, אני ממלא במחית פירות לקינוח לסעודת פורים.
את קנית צנצנת כבר עם ריבה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mutagim;734350:
הסרט שעל הקופסא הו על המטר, לא? הוא חתיכת בד, לא?
ועשית אוברלוג?
אגב, אני ממלא במחית פירות לקינוח לסעודת פורים.
את קנית צנצנת כבר עם ריבה?

את הסרט שעל הקופסא קניתי על המטר כמו שאת רואה אותו,תפור ומכווץ עם גומי, רק גזרתי והדקתי.
דוקא יפה למלאות בקינוח, אולי בששת תמצאי צנצנות.
אני קניתי צנצנות עם ריבה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;734403:
את הסרט שעל הקופסא קניתי על המטר כמו שאת רואה אותו,תפור ומכווץ עם גומי, רק גזרתי והדקתי.
דוקא יפה למלאות בקינוח, אולי בששת תמצאי צנצנות.
אני קניתי צנצנות עם ריבה.

אבל מה אכתוב? מחית פרות" - בטעם של פעם? לא רוצה, אני רוצה שידעו שזה טרי...

• הוסף לסימניות
אולי מעדן בטעם בייתי.:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נס ופלא;734440:
אולי מעדן בטעם בייתי.:)

מה הקשר של מעדן?
זה מחית פרות,
והיא לא מתחפשת לבית , אלא, לילד של פעם,
תודה בכ"א.

• הוסף לסימניות
תכתבי "טרי מהיום, בטעם של פעם"

• הוסף לסימניות
מלא טעם של "עוד פעם" (טרי טרי)
תרתי משמע

• הוסף לסימניות
ריבה מיוחדת בצנצנות אישיות עם בד מלמעלה

מכירה מישהי מב"ב מומחים באפיה (צרפתיה שפית לשעבר) שמכינים בבית ריבות אישיות וחמודות מאד כאלה שרק הצנצנות כבר כ"כ יפות עם חתיכת בד למעלה , ובנוסף טעימות ומיוחדות (אין לי מניות או רווחים אצלהם אל תדאגו) אני קניתי 10 כאלה למשלוחי מנות וגם כדי לעזור להם (משפחה אברכית) כל צנצנת 13 ש"ח בלבד ויותר גדולה 24 ש"ח מומלץ בחום .
בהשגחת הבד"ץ העדה החרדית או רב לנדא לא זוכרת.
אם תרצו פרטים ותמונה אעלה כאן

• הוסף לסימניות
הנה תמונה של הקטנות
עכשיו אני רואה שהצנצנות הקטנות פחות יפות בהרבה מהיותר גדולות שאותן ראיתי ולא קניתי . אלה יותר פשוטות וההן מעוצבות כאלה . אם תרצי אחפש לך את מס' הטלפון שלהם תתקשרי לברר הכל. שוב אין לי רווחים פשוט מצוה גדולה להזמין מהם . הם עזבו (ההורים) קרירה רצינית בצרפת כדי לבוא ללמוד בכולל בארץ ומצוה לעזור להם

• הוסף לסימניות
..

• הוסף לסימניות
יש להם ריבת דובדבנים?
בלי קשר לטעם:eek:
זה קשור לתחפושת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;735197:
יש להם ריבת דובדבנים?
בלי קשר לטעם:eek:
זה קשור לתחפושת...
אולי.. תתקשרי אליהם

• הוסף לסימניות
בששת יש צנצנות חמודות מאד!

• הוסף לסימניות
ראיתי בחנויות של תבניות אפיה ממש צנצנות מפלסטיק קטנות מאד ואני צריכה כמה גדולות ולא המון קטנות.
בכל אופן תודה לכולן הסתדרתי!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;735255:
בששת יש צנצנות חמודות מאד!

עכשיו קניתי שם. יש להם מגוון גדול של גדלים וצורות ויש עכשיו מבצע שהשני בחצי מחיר כך שזה יוצא מאד זול.

אלוי מישהי יודעת איפה אני יכולה למצוא חוטי רפיה?

• הוסף לסימניות
יש בהכל בשקל בהרב קוק צנצנות גדולות בלי מכסה מרובעות עם הברגה עגולה.
כל צנצנת שקל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה