- הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;734339:את מכינה ריבה לבד? אם כן את יכולה לקנות בד משובץ אדום לבן ולקשור לצנצנת. (אפשר עם רפיה)
אני בשנה שעברה קניתי צנצנות ריבה של 778 וקניתי סרט משובץ מכווץ והדקתי., יצא מאד חמוד
העליתי תמונות באשכול מצעד משלוחי המנות
http://www.prog.co.il/showpost.php?p=728921&postcount=75
הסרט מחנות סדקית (חוט ומחט)
נכתב ע"י mutagim;734350:הסרט שעל הקופסא הו על המטר, לא? הוא חתיכת בד, לא?
ועשית אוברלוג?
אגב, אני ממלא במחית פירות לקינוח לסעודת פורים.
את קנית צנצנת כבר עם ריבה?
נכתב ע"י ליבי;734403:את הסרט שעל הקופסא קניתי על המטר כמו שאת רואה אותו,תפור ומכווץ עם גומי, רק גזרתי והדקתי.
דוקא יפה למלאות בקינוח, אולי בששת תמצאי צנצנות.
אני קניתי צנצנות עם ריבה.
נכתב ע"י נס ופלא;734440:אולי מעדן בטעם בייתי.![]()
נכתב ע"י רותי12;735149:
אולי.. תתקשרי אליהםנכתב ע"י לללי;735197:יש להם ריבת דובדבנים?
בלי קשר לטעם
זה קשור לתחפושת...
נכתב ע"י pr;735255:בששת יש צנצנות חמודות מאד!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים