- הוסף לסימניות
ברור שלכתחליה אעדיף ריזוטו. ציינתי את האופציה השניה למקרה שנתקעים..
אם יש לך מתכון להכנה עם אורז רגיל אשמח שתפרטי לטובת מי שנתקעת.ברור שלכתחליה אעדיף ריזוטו. ציינתי את האופציה השניה למקרה שנתקעים..
1. הטיגון בשמן עמוק הוא זה שממיס את הגבינה בתוך הכדורסורי על ההקפצה
אני רוצה להכין כמות גדולה.
1. כמה זה להגיש מיד?
כמה שעות קודם זה טוב?
2. האם אפשר לאפות, לא שנראה לי שאפיה זה כמו טיגון
אבל האם שווה לבזבז את זה, או לא?
ואוווו!!!!!!!!מרכיבים:
1. מכינים עמדת עבודה מסודרת עם שלש קערות: קערת פירורי לחם, קערת ריזוטו, קערת מוצרלה.
2. מרטיבים את הידיים מעט ומשטחים על היד עיגול ריזוטו בקוטר של 7 ס"מ.
3. מניחים במרכזו כדור מוצרלה וסוגרים. לא מכדררים אלא מעבירים בעדינות מיד ליד עד שהכדור מקבל צורה.
מכדור לכדור הצורה תשתפר, נסו שלא להגזים בגודל הכדורים והדקו אותם היטב.
4. מגלגלים בפירורי לחם עד לציפוי מלא. אין צורך בביצה כיון שהריזוטו דביק דיו. ממשיכים כך עם שאר הכדורים.
5. מחממים בסיר קטן שמן לטיגון עמוק ומטגנים מעט כדורים בכל פעם עד להזהבה עמוקה.
חשוב מאד לא לצופף כדורים כיון שכך טמפ' השמן תרד, משך הטיגון יתארך והם יספגו שמן רב.
6. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
7. מגישים מיד לצד או על אחד מן הרטבים המוצעים ונהנים מביס חלומי. צפה בקובץ המצורף 784018צפה בקובץ המצורף 784019צפה בקובץ המצורף 784020
צפה בקובץ המצורף 784022צפה בקובץ המצורף 784023
צפה בקובץ המצורף 784025
צפה בקובץ המצורף 784026
זה יהיה חביב ותו לאהאם אפשר להכין ככה ריזוטו? לפי המתכון הראשון בלי שאר השלבים?
לא הכנתי בחיים ובא לי לנסות
שמחה לשמוע@shira bira הכנתי שבוע שעבר-יצא מעדן,
ההסברים והפירוט ממש ברורים ויעילים!
מה דין האורז העגול שנשאר לי? אפשר להכין כאורז רגיל-פרסטי אןו בסמטי?
בטח, זה מה שאני עושה, מכינה בערך כוס וחצי אורז, ומקפיאה שזה כדורים אחרי השלב של הפירורי לחם,אפשר להקפיא את הכדורים לפני שלב הטיגון?
פחות מתאים מבחינת טעמים. מוצרלה מעודנת יותר ומתאימה יותר לאורז.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //