נכתב ע"י קקטוס;1284238:היא צודקת
כל הדבר הזה שנקרא "נעלי צעד ראשון", זה עוד שיטה למכור מוצר מיותר...
ילדים מסתדרים מצויין בלי נעלים עד גיל שנתיים.
מניסיון - ואתם יכולים לראות את הילדים שלי - יחפים ומרוצים
הוצאת לי את המילים מהמקלדת,נכתב ע"י start;1284240:עד גיל שנתים זה רק בכפר!
זה מאד קשה עם ילד יחף בלי נעלים, כבר מחכים לרגע שהגרבים יפסיקו להיות כ"כ מלוכלות ויהיה אפשר לטייל בגינה ולא לחשוש על זכוכיות אבנים ומרעין בישין כל רגע
העור של כף הרגל בנוי לזה, בחיים שלי לא שמעתי תלונה מהילד על רסיסי זכוכית, ולא ראיתי שום נזק שנגרם מזה.נכתב ע"י פקאן;1284241:גם כשהם דורכים על שברי זכוכיות ברחוב הם מרוצים?..
לא קונה, זה מיותר, אלא אם כן הגיע החורף באמצע, ואז זה מגן על הרגליםנכתב ע"י יוסניו;1284242:הוצאת לי את המילים מהמקלדת,
עד שנתיים נראה לי מוגזם
קקטול אתה לא קונה נעליים עד גיל שנתיים?
נעלים יש, אבל אנחנו לא ממש קונים נעלי צעד ראשון, אלא לפי הצורך, למשל נעלים לשבת..נכתב ע"י פרינטופ;1284269:לא חושבת שהוא לא קונה עד גיל שנתים (לשמחות הם מן הסתם נועלים נעליים), אלא הכוונה היא - כפי שלי נראה - שגם אם הילד יצעד ללא מנעלים עד גיל שנתיים, זה לא יגרע. אולי יוסיף.
נכתב ע"י bason1661;1284361:חודש זה זמן נורמלי לתת לילד ללכת יחף, וזה גם בריא כדי שיתייצב, כי ילד שרצים איתו לקנות נעליים הוא לא תמיד מוכן לזה ולפעמים חוזר לזחילה.
לכן אני ממליצה לחכות חודש אפשר קצת יותר, ואח"כ לקנות צעד ראשון עם סוליה רכה ולא בובמסטית, תשימו לב שיש חברות שהסוליה שלהם לא רכה.אבל מצד שני שלא יהיה שטוח מידי כי אז זה לא מייצב את הרגל של הילד.
סליחה קקטוס, אבל אני לא הייתי ממליצה ללכת ברחוב בלי נעל, אולי על חוף הים שזה באמת בריא.[/QUO
קנינו לה כבר נעליים צעד ראשון אבל סוליה רגילה, זה מה שהמוכרת הציע לנו
ובנתיים אנחנו לא משתמשים עם זה
חבל שלא ראיתי את זה מקודם, שלמנו כבר 200 ש"חנכתב ע"י פרפר;1284725:
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אחת מהעולם הגדול..., רעיוניסט בסדר גודל, ברסלבית148 ועוד 26 משתמשים29 //