נכתב ע"י ril;1453764:נעלי צעד ראשון אמורות להיות חזקות ויציבות ומחנות שמתמחה לכך וכו' - בקיצור היכן משיגים את הנעליים הנ"ל במחיר שפוי ושגם שיהיו יפות באזור ירושלים?
תודה לכל העונים!
נכתב ע"י Shellykaz;1453772:אם תרצי, יש לי נעלי צעד ראשון יד ראשונה שלא עשו בהם שימוש כלל וכלל, גם לבנים וגם לבנות (ככה זה שיש סבתות שלא מתואמות ביניהן...)
אני מירושלים ועונה בפרטי.
נכתב ע"י לובי;1453826:אז לכל המתענינות עכשיו ב"ה קניתי לילד שני נעלי צעד ראשון
לגדולה קניתי פאפיה וכנראה שהם באמת רכות כמו שכולם אומרים ההלכיה היתה נראית מזעזעת כאילו הרגליים שלה נכנסות כלפי פנים אבל נופלות כלפי מטה
עכשיו הלכתי עם הקטן לקנות וכבר שיגעו אותי תקני מותג ( נייק, פומה וכד')
מדדתי לו את הפאפיה וגם הוא הלך עם זה מאד מאד לא טוב
קניתי לו נייק שחורות נעליים גם לשבת ויום טוב רכות (כמו פאפיה הם לא) מאד גמישות
אני קניתי במחיר קצת יקר אבל יש חנויות של עודפים שמוחרים בזול
בהצלחה
נכתב ע"י גולדס;1453851:אם את מוכנה לשלם קצת יותר (בסביבות 250-300 ש"ח) יש מכירה ביתית של נעליים תוצ"ח באיכות גבוהה מאוד. יש לה נעליים עד מידה 23-24 והיא מתמחה בצעד ראשון
היחודיות שלהם היא בהתאמה מושלמת של הנעל לרגל, יש לה ניסיון של שנים.
למעשה- היא משמשת כמעין סניף לחנות ותיקה של ההורים שלה בארצות הברית - טשר'ס - למי שמכיר
נכתב ע"י ril;1453857:אפשר לשאול בערך מה המחיר?
נכתב ע"י ril;1453859:אשמח לדעת היכן היא ממוקמת!
נכתב ע"י שיפי;1453916:כתבתי כבר בעבר, ד"ר כץ מפתח תקוה, שהוא אורטופד מאוד מאוד גדול ומומלץ ע"י טובי הרופאים, אומר לי תמיד, נעלי צעד ראשון לקנות בשוק ב 20 ש"ח!! ומדגיש לא לקנות נעלי צעד ראשון יקרות!
אני לא מוצאת ב 20 אבל קונה נעלי בד ב50 יש נעליים נורא מתוקות, וב"ה כל הילדים שלי צועדים מצוין!!!
נכתב ע"י sari93;1453926:נכון
בדיוק רציתי לכתוב
אני הייתי אצלו עם הבן שלי אמנם כחצי שנה אחרי שכבר התחיל ללכת והספקתי לקנות לו נעלי צעד ראשון ב-200 ש"ח
והוא אמר לי שאני יכולה לקנות לו נעליים הכי פשוטות ב-30 ש"ח
והוא אורטופד ילדים מומחה!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים