צעד ראשון...

• פותח הנושא ril
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נעלי צעד ראשון אמורות להיות חזקות ויציבות ומחנות שמתמחה לכך וכו' - בקיצור היכן משיגים את הנעליים הנ"ל במחיר שפוי ושגם שיהיו יפות באזור ירושלים?

תודה לכל העונים!

• הוסף לסימניות
הן לא אמורות להיות חזקות ויציבות ומחנות שמתמחה לכך וכו'
ואידך זיל גמור..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ril;1453764:
נעלי צעד ראשון אמורות להיות חזקות ויציבות ומחנות שמתמחה לכך וכו' - בקיצור היכן משיגים את הנעליים הנ"ל במחיר שפוי ושגם שיהיו יפות באזור ירושלים?

תודה לכל העונים!

אם תרצי, יש לי נעלי צעד ראשון יד ראשונה שלא עשו בהם שימוש כלל וכלל, גם לבנים וגם לבנות (ככה זה שיש סבתות שלא מתואמות ביניהן...)
אני מירושלים ועונה בפרטי.

• הוסף לסימניות
צעד ראשון, אני תמיד קונה של "אלפנטן", יש להשיג בחנויות של נמרוד

• הוסף לסימניות
אני מעדיפה צעד ראשון של פאפיה.
הם רכות וגמישות ומאד מומלצות לילד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Shellykaz;1453772:
אם תרצי, יש לי נעלי צעד ראשון יד ראשונה שלא עשו בהם שימוש כלל וכלל, גם לבנים וגם לבנות (ככה זה שיש סבתות שלא מתואמות ביניהן...)
אני מירושלים ועונה בפרטי.

תודה בכ"א- אני צריכה שני זוגות ...

• הוסף לסימניות
אז לכל המתענינות עכשיו ב"ה קניתי לילד שני נעלי צעד ראשון
לגדולה קניתי פאפיה וכנראה שהם באמת רכות כמו שכולם אומרים ההלכיה היתה נראית מזעזעת כאילו הרגליים שלה נכנסות כלפי פנים אבל נופלות כלפי מטה

עכשיו הלכתי עם הקטן לקנות וכבר שיגעו אותי תקני מותג ( נייק, פומה וכד')
מדדתי לו את הפאפיה וגם הוא הלך עם זה מאד מאד לא טוב
קניתי לו נייק שחורות נעליים גם לשבת ויום טוב רכות (כמו פאפיה הם לא) מאד גמישות

אני קניתי במחיר קצת יקר אבל יש חנויות של עודפים שמוחרים בזול

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אם את מוכנה לשלם קצת יותר (בסביבות 250-300 ש"ח) יש מכירה ביתית של נעליים תוצ"ח באיכות גבוהה מאוד. יש לה נעליים עד מידה 23-24 והיא מתמחה בצעד ראשון
היחודיות שלהם היא בהתאמה מושלמת של הנעל לרגל, יש לה ניסיון של שנים.
למעשה- היא משמשת כמעין סניף לחנות ותיקה של ההורים שלה בארצות הברית - טשר'ס - למי שמכיר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לובי;1453826:
אז לכל המתענינות עכשיו ב"ה קניתי לילד שני נעלי צעד ראשון
לגדולה קניתי פאפיה וכנראה שהם באמת רכות כמו שכולם אומרים ההלכיה היתה נראית מזעזעת כאילו הרגליים שלה נכנסות כלפי פנים אבל נופלות כלפי מטה

עכשיו הלכתי עם הקטן לקנות וכבר שיגעו אותי תקני מותג ( נייק, פומה וכד')
מדדתי לו את הפאפיה וגם הוא הלך עם זה מאד מאד לא טוב
קניתי לו נייק שחורות נעליים גם לשבת ויום טוב רכות (כמו פאפיה הם לא) מאד גמישות

אני קניתי במחיר קצת יקר אבל יש חנויות של עודפים שמוחרים בזול

בהצלחה

אפשר לשאול בערך מה המחיר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גולדס;1453851:
אם את מוכנה לשלם קצת יותר (בסביבות 250-300 ש"ח) יש מכירה ביתית של נעליים תוצ"ח באיכות גבוהה מאוד. יש לה נעליים עד מידה 23-24 והיא מתמחה בצעד ראשון
היחודיות שלהם היא בהתאמה מושלמת של הנעל לרגל, יש לה ניסיון של שנים.
למעשה- היא משמשת כמעין סניף לחנות ותיקה של ההורים שלה בארצות הברית - טשר'ס - למי שמכיר

אשמח לדעת היכן היא ממוקמת!

• הוסף לסימניות
אני קונה פאפיה - הכי טוב לדעתי.
הסוליה צריכה להיות רכה וגמישה וניתנת לקיפול.
לא מאוד יקר - באזור ה190 בעונה וה130 מעונה קודמת. ברוב החנויות

• הוסף לסימניות
יש בנעלי גלי..
מחיר סביבות ה200
אם כי עכשיו יש 1+1
אז תוכלי לקנות 2 זוגות ב200 ₪

אני קניתי בצומת שילת.
אבל יש להם סניף כמדומני ברח' יפו למטה

• הוסף לסימניות
גם אני ממליצה על פפאיה.
אני אישית נותנת כמה שיותר זמן יחף, גרביים נגד החלקה בחרף.
מהמלצות המומחים זה הכי בריא.

• הוסף לסימניות
אני קניתי בחנות פנדה ברחוב יהודה הלוי בב"ב נעל צעד ראשון מתוקה מתוקה (זה היה לפני שנתיים... כמדוני שעלה לא יותר מ-150)
סוליה רכה
ודוגמא חמודה לבן וורוד, משהו כזה שגם לשבת זה יכול להיות חמוד.
וזה לא השתפשף, נשמר מדהים.

עכשיו נועלת את זה אחותה הקטנה..

• הוסף לסימניות
אני קניתי ביבי בנעלי גיל. נעליים מצוינות, רכות גמישות הייתי מאוד מרוצה, עלו באזור ה-200.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ril;1453857:
אפשר לשאול בערך מה המחיר?

אני קניתי בחנות רגילה ב200 ש"ח ואני יודעת על חנות שהמחיר נע סביב ה-100 ש"ח
נעלי נייק

• הוסף לסימניות
כתבתי כבר בעבר, ד"ר כץ מפתח תקוה, שהוא אורטופד מאוד מאוד גדול ומומלץ ע"י טובי הרופאים, אומר לי תמיד, נעלי צעד ראשון לקנות בשוק ב 20 ש"ח!! ומדגיש לא לקנות נעלי צעד ראשון יקרות!
אני לא מוצאת ב 20 אבל קונה נעלי בד ב50 יש נעליים נורא מתוקות, וב"ה כל הילדים שלי צועדים מצוין!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ril;1453859:
אשמח לדעת היכן היא ממוקמת!

ברחוב גרוסברג - גוש 80, יש טלפון וצריך לקבוע מועד הגעה.
אם את רוצה יותר פרטים - אפשר באישי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;1453916:
כתבתי כבר בעבר, ד"ר כץ מפתח תקוה, שהוא אורטופד מאוד מאוד גדול ומומלץ ע"י טובי הרופאים, אומר לי תמיד, נעלי צעד ראשון לקנות בשוק ב 20 ש"ח!! ומדגיש לא לקנות נעלי צעד ראשון יקרות!
אני לא מוצאת ב 20 אבל קונה נעלי בד ב50 יש נעליים נורא מתוקות, וב"ה כל הילדים שלי צועדים מצוין!!!

נכון
בדיוק רציתי לכתוב
אני הייתי אצלו עם הבן שלי אמנם כחצי שנה אחרי שכבר התחיל ללכת והספקתי לקנות לו נעלי צעד ראשון ב-200 ש"ח
והוא אמר לי שאני יכולה לקנות לו נעליים הכי פשוטות ב-30 ש"ח
והוא אורטופד ילדים מומחה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י sari93;1453926:
נכון
בדיוק רציתי לכתוב
אני הייתי אצלו עם הבן שלי אמנם כחצי שנה אחרי שכבר התחיל ללכת והספקתי לקנות לו נעלי צעד ראשון ב-200 ש"ח
והוא אמר לי שאני יכולה לקנות לו נעליים הכי פשוטות ב-30 ש"ח
והוא אורטופד ילדים מומחה!!

בדיוק מה שרציתי לכתוב!!!!!
הבנות שלי כולן- הלכו בצעד ראשון עם נעלי בד ב40 ש"ח מהשוק, וב"ה הולכות מצוין!!!
הוא טוען (ד"ר כץ המדובר) שזו דרך של חברות הנעליים לעשות עלינו קופה (:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה