צעד ראשון...

• פותח הנושא ril
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני קניתי אצל הראשון פפאיה. הנעל אכן מאד רכה. אבל פעם אחת זה נרטב (מגשם נראה לי) וכל הסוליה הפנימית התעגלה ונהרסה. לא יכלו להלביש את זה יותר.
אצל השני קניתי נייק- נהניתי עד הגג. נשאר שלם ויפה. כיבסתי ונשאר מצוין.
ואצל השלישי קניתי שוב פאפיה- אחרי 4-5 חד'. שוב אותו סיפור כל הפנים התעגל ונשחק. הילד לא היה מוכן ללבוש את זה יותר.
אולי הילדים שלי מזיעים באופן חריג בכף הרגל? לא יודעת.
פעם הבאה בל"נ כבר לא אנסה את פאפיה.
זה מהנסיון שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שיפי;1453916:
כתבתי כבר בעבר, ד"ר כץ מפתח תקוה, שהוא אורטופד מאוד מאוד גדול ומומלץ ע"י טובי הרופאים, אומר לי תמיד, נעלי צעד ראשון לקנות בשוק ב 20 ש"ח!! ומדגיש לא לקנות נעלי צעד ראשון יקרות!
אני לא מוצאת ב 20 אבל קונה נעלי בד ב50 יש נעליים נורא מתוקות, וב"ה כל הילדים שלי צועדים מצוין!!!

גנבת לי את המילים מהפה.

אני קניתי ג"כ נעלים זולות כפי שהמליץ לי ד"ר כץ.
ב"ה כל ילדים הולכים יפה, יציב וישר.

חני

• הוסף לסימניות
אני תמיד קניתי פפאיה ,לא יודעת על התופעה של הרטיבות כי לקטן שלי כמה פעמים נרטבה הנעל(כ"כ רצה כבר להכנס למקלחת...) והנעל נראית חדשה,הולך איתה כבר מפסח...
במרטי ברח' מלאכי יש עודפים ב99 שח

• הוסף לסימניות
גרוסמן
עולם הנעל והבגד או משהו כזה
בגאולה

• הוסף לסימניות
לי אמרה פיזיותרפיסטית, שהדבר היחיד שחשוב להקפיד עליו בנעליים ראשונות הוא הגמישות - שאפשר לקפל את הנעל ביד אחת.
מעבר לזה אין שום חשיבות בנעלי צעד ראשון למיניהן. 30 ש"ח או 250 ש"ח - לילד זה היינו הך.

• הוסף לסימניות
אני הכי נהניתי מהפומה. היו נוחות, גמישות והחזיקו את הרגל נהדר. 150 ש"ח.

• הוסף לסימניות
עיצב טובה שנתנה לי בעלת חנות נעליים, לרשום שם על צידה הפנימי של הנעל כדי לא למצוא את עצמי עם נעל חדשה יפיפיה ו...בודדת. בגיל הזה הם מרבים לזרוק את הנעליים וחבל. אגב העצה ניתנה בקשר לנעלי בד אותן קניתי ב50 שח והייתי מאד מאד מרוצה!!

• הוסף לסימניות
חנות אופנת הנעל בנווה יעקב חנות מצויינת עם מוכרת שהיא כולה נשמה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה