צפיה בוידאו בהילוך איטי.

• הוסף לסימניות
אני מחפש לצפות בוידיאו שברשותי, בהילוך איטי, אבל שאני ישמע גם את השמע בהילוך איטי!
משהו כמו "הגדרות מהירות הפעלה" בMedia Player
מאוד דחוף לי! תודה מראש...

• הוסף לסימניות
לכאורה קונטרול, שיפט, וS
או על הסימן של השהיה באמצע עם לחיצה ימנית על העכבר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אייטש די;647317:
לכאורה קונטרול, שיפט, וS
או על הסימן של השהיה באמצע עם לחיצה ימנית על העכבר

תודה, ממש חמוד. לא הכרתי את זה
אבל אני רוצה תוך כדי לשמוע את המוזיקה גם. זה בעיקר מה שחשוב לי.

• הוסף לסימניות
דווקא אני לא מצליחה כעת במדיה פלייר המקשים הנ"ל לא מגיבים לי בכלל. אין לך תוכנה 123? היא הכי נוחה בקטע הזה.

• הוסף לסימניות
זה מגיב רק כשהחלון לא על כל המסך, מוזר.
יש לי 123 , מה לעשות שם?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זווית אחרת;647342:
זה מגיב רק כשהחלון לא על כל המסך, מוזר.
יש לי 123 , מה לעשות שם?

הלחצנים המסומנים - מהירות גבוהה ונמוכה

קבצים מצורפים

• לכידה.jpg
    KB 85.1 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
ממממ... לא משהו. זה מעוות לגמרי את הקול,
וגם המהירויות קבועות אין אופציה לשחק אתם קצת יותר מהר קצת יותר לאט וכו'.

אולי עוד משהו? מישהו? פליז...

• הוסף לסימניות
סורי על ההקפצה

סליחה על ההקפצה, זה במקום לפתוח אשכול חדש באותו נושא.
אולי היום יהיה מישהו שיודע יותר?
אני מחפש לראות ודיאו בהילוך איטי, תוך כדי שמיעה של המוזיקה גם בקצב איטי!
תודה מראש!!

• הוסף לסימניות
להעביר לפרימייר ולשנות SPEED

• הוסף לסימניות
VLC בפאנל התחתון לשנות את המספר 1 למספר נמוך יותר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה