אילת וייצמן
משתמש רשום
- הוסף לסימניות
אין לאף אחד?..
אם מציגים לך מרשם בתוקף אין עם זה בעיהזאת עבירה על החוק להעביר תרופות כאלו.
כמובן! אלו הטעויות המטופשות שנעשות עקב חוסר תשומת לב?עשיתי עם 6 cc. לא 60...
בוודאות?עם 70, גם טוב.
ככה אמר לי הרופא. וככה עשיתי.כמובן! אלו הטעויות המטופשות שנעשות עקב חוסר תשומת לב?
בוודאות?
חציתי, אני לא לוקחת כבר הרבה זמן@תמרוז אשמח להסבר מפורט איך את חוצה את הכדור. הסתבכתי היטב...
אם תוכלי להסביר ממש שלב אחר שלב- זאת תהיה עזרה גדולה... תודה!
אותו דבר בדיוק עשיתי עם ה-30. וכמו שכתבתי ההשפעה הייתה מעולהחציתי, אני לא לוקחת כבר הרבה זמן
יש קפסולה מלאה באבקה, כן? של 70.
לוקחת 7 CC מים במזרק, שמה בכוס. פותחת את הכדור ושופכת לתוך המים. מערבבת היטב, שכל האבקה תימס במים. ואז מייד שואבת כמה שאני צריכה. לפי הCC.
מערבבת במיץ טעים. ושוב מערבבת, שאבקה לא תשקע. (יש לזה טעם לא טעים במיוחד) ושותה.
את היתרה של הכדור המהול במים שומרת לפעם הבאה בתוך המזרק. כשפניו כלפי מעלה (שלא יטפטף. קרה לי)
נראה לי שזה הכל.
באופן אישי אני חושבת שההגדרה של תרופה פסיכיאטרית נשמעת מלחיצה והיא ממש לא מתאימה למשפחת הריטלין ושות' גם אם פורמלית אלו תרופות שמצריכות ייעוץ נוירולוגי.סתם כדאי לדעת שכל התרופות להפרעת קשב מוגדרות כתרופות פסיכיאטריות
הי, ואם היית צורכת פלופנטיקסול?באופן אישי אני חושבת שההגדרה של תרופה פסיכיאטרית נשמעת מלחיצה והיא ממש לא מתאימה למשפחת הריטלין ושות' גם אם פורמלית אלו תרופות שמצריכות ייעוץ נוירולוגי.
פסיכיאטרי נשמע מתחום הנפש אז חשוב להפריד
לא יודעת למה אבל כצרכנית קונסרטה הפריע לי המשפט הזה
כי יש לו קונוטציה שליליתהי, ואם היית צורכת פלופנטיקסול?
ולמה בכלל משנה האם הכדור נקרא פסיכיאטרי או שלא?
תחכימי אותי?
למי? לפלופנטיקסול? לריטלין ובניו? לכל תרופה פסיכיאטרית שהיא?כי יש לו קונוטציה שלילית
למילה פסיכיאטרילמי? לפלופנטיקסול? לריטלין ובניו? לכל תרופה פסיכיאטרית שהיא?
ההגדרה "פסיכיאטרי" נתפסת בציבור קשורה לבעיות נפשיות זה הכל. ואם הייתי צורכת את מה שאמרת זו היתה הגדרה מתאימה בשונה מכל מי שצורך ריטלין ויואנט קונצרטה וכו' שאין קשר להפרעה נפשית כלשהיהי, ואם היית צורכת פלופנטיקסול?
ולמה בכלל משנה האם הכדור נקרא פסיכיאטרי או שלא?
תחכימי אותי?
ואולי זאת הסיבה שזה עוזר כי לפעמים מספיקה התחושת ריכוז בשביל לצלוח דברים.לאנשים בלי הפרעת קשב זה נותן תחושה של פוקוס ודריכות וזה מרגיש כאילו זה עוזר.
אבל תכל'ס המחקרים מראים שזה לא משפר את התפקוד (תוצאות מבחנים וכדומה)
בשונה ממי שבאמת חסר לו דופמין במוח ואז התרופות עוזרות לו לתפקד.
לא מגניב לנסות לשייך אותם לאותה קטגוריה אבל העיקרון הובן, ועם אייקיו כמו שלך מצופה שתביני מה מציקלמי? לפלופנטיקסול? לריטלין ובניו? לכל תרופה פסיכיאטרית שהיא?
מסתבר שהפרעת הקשב שלי משחקת פה תפקיד משמעותי לא פחות!!!ועם אייקיו כמו שלך מצופה שתביני מה מציק
להתייחס להפרעת קשב בקריצה זה לא לכלוא אותה עם מאניה דיפרסיה באותו תא. אבל אם זה ההומור שלא הבנתי אז סבבהמסתבר שהפרעת הקשב שלי משחקת פה תפקיד משמעותי לא פחות!!!
אבל 100%, אני בוחרת להתייחס לקשיים שלי בקריצה, זכותך לבחור בגישה שונה. סורי על העקיצונת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים