- הוסף לסימניות
זה עם סורק בלי משטח זכוכית ובלי מזין מסמכים,וזה גם סורק ופקס?
פשוט להכניס דף אחד אחד ולסרוק
מספיק למי שצריך לסרוק מידי פעם
לא מתאים לצילום מספר או למי שרוצה לסרוק כמות של דפים ביחד
אין בזה פקס
זה עם סורק בלי משטח זכוכית ובלי מזין מסמכים,וזה גם סורק ופקס?
קנון 4550 המחיר שלה 490 ש"חמחפשת מדפסת שתשמש בעיקר לסריקה, והדפסות מדי פעם,
לא צריכה דיו צבעוני, כן צריכה פקס, הכי זול שיש.
יש המלצות למשהו כזה?
וכמה עולה הדיו?קנון 4550 המחיר שלה 490 ש"ח
דיו תואם ל-400 דף בסביבות ה-100 ש"חוכמה עולה הדיו?
יש משהו של HP?
הכוונה לזה?דיו תואם ל-400 דף בסביבות ה-100 ש"ח
ל-HP הכי זול בסביבות ה-800 ש"ח
אכן הכוונה לזה.הכוונה לזה?
![]()
מדפסת הזרקת דיו Canon Pixma TR4550 קנון - ₪440.00
מדפסת משולבת הזרקת דיו אלחוטית TR4550כולל פקס ומכונת צילוםאלחוטי, הדפסה, העתקה, סריקה, פקס & קישור ענןכולל הדפסה דו צדדית !!! והדפסה מהטלפון הנייד !!!וללא כבל USB הנחוץ להתקנת המדפסתמהירות הדפסה : שחור-8.8 דפים לדקה , צבע-4.4 עמודים לדקהרזולציית הדפסה : שחור וצבע-4,800×1,200 dpi dpiמסך LCDמגש...www.toner-supply.co.il
מה זה המדפסות הזולות של HP?
על איזה כמות הדפסות מדובר?איזה מדפסת ליזר מומלצת לשימוש ביתי? משהו איכותי ומהיר. עדיף שיהיה גם הדפסה צבעונית.
איזה דגם אם כן מומלצץ לפי הצרכים שלי ללא פקס?אכן הכוונה לזה.
המדפסות של HP הזולות הם ללא פקס
אני מבין שאת סורקת הרבה?איזה דגם אם כן מומלצץ לפי הצרכים שלי ללא פקס?
אולי אוותר על זה.
לא כמות קבועה, אולי 100 דפים לחודש לא ממש יודעת להעריך...על איזה כמות הדפסות מדובר?
מה שאני מכיר הכי זול זה 2500 ש"ח יודע שיש יותר זול, עם דגמים מסוימים שאני לא מתעסק מהסיבות שלי,לא כמות קבועה, אולי 100 דפים לחודש לא ממש יודעת להעריך...
מוכנה להשקיע במשהו טוב.
לייזר לא,לא כמות קבועה, אולי 100 דפים לחודש לא ממש יודעת להעריך...
מוכנה להשקיע במשהו טוב
כנ''ל, קופצת עליכם.... אשמח להמלצה ג'כ
מדפסת לייזר, אם אפשרות לדיו חילופי לא אורגנל,
צבעוני, סורק, פקס, לצורך ביתי, בעברית, לא גדול מידיי..
יש כזה דבר???
אשמח להמלצות- גם על שם חנות או סוכן.
חסכוני זה לא הדפסה יותר יפה? אולי.כך המליצו לי, הדפסה יפה יותר אולי אני טועה??
גם חסכונית..
לא יודע לענות על איורים,אני מאיירת.. ולצורך ביתי
אין מדפסת ביתית עם סורק ברמה סבירה?אני מבין שאת סורקת הרבה?
א"כ כל המדפסות הביתיות לא מתאימות לך!
מינימום מדפסת לייזר, ואם את מדפיסה הרבה אז גם זה לא
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים