- הוסף לסימניות
בס"ד
אשמח לעזרה מבעלי נסיון ,
יש לי ילד שנולד ב30/12/2020
למעשה היום האחרון של הילדים העולים לגן עירייה.
למעשה זהו ילד שיהיה הכי קטן מבני גילו כשהוא עולה לגן כשהוא בן שנתיים ושמונה חודשים בלבד
אם היה זה רק עניין של הגיל ניחא, אבל הוא כרגע במצב של לא מדבר כמעט בכלל עם אוצר מילים דל מאוד וקושי ממש גדול בהגיה של המילים.
השאלה שלי, האם ניתן להשאיר שנה נוספת במעון עם סבסוד כמובן, אם נניח יש הוכחה מגורם מטפל כנו רופא התפתחותי וכדו שהילד צריך להישאר עוד שנה?
או שישנם אופציות נוספות כדי להשאיר שנה נוספת במעון?
שאלה נוספת- אנחנו בודקים במקביל אופציה של גן שפתי , היות וכבר היו וועדות לגנים שפתיים לשנת תשפד , איך אני יכולה לנסות כן להתקבל לשמה הקרובה ? האם יש אופציה כזו?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון בלבד בנושאים הנ"ל ולא משמועות או מקרים רחוקים .
תודה רבה מראש לכל העונים !
אשמח לעזרה מבעלי נסיון ,
יש לי ילד שנולד ב30/12/2020
למעשה היום האחרון של הילדים העולים לגן עירייה.
למעשה זהו ילד שיהיה הכי קטן מבני גילו כשהוא עולה לגן כשהוא בן שנתיים ושמונה חודשים בלבד
אם היה זה רק עניין של הגיל ניחא, אבל הוא כרגע במצב של לא מדבר כמעט בכלל עם אוצר מילים דל מאוד וקושי ממש גדול בהגיה של המילים.
השאלה שלי, האם ניתן להשאיר שנה נוספת במעון עם סבסוד כמובן, אם נניח יש הוכחה מגורם מטפל כנו רופא התפתחותי וכדו שהילד צריך להישאר עוד שנה?
או שישנם אופציות נוספות כדי להשאיר שנה נוספת במעון?
שאלה נוספת- אנחנו בודקים במקביל אופציה של גן שפתי , היות וכבר היו וועדות לגנים שפתיים לשנת תשפד , איך אני יכולה לנסות כן להתקבל לשמה הקרובה ? האם יש אופציה כזו?
אשמח לשמוע מבעלות נסיון בלבד בנושאים הנ"ל ולא משמועות או מקרים רחוקים .
תודה רבה מראש לכל העונים !
הנושאים החמים