התייעצות צרת השוקולד - עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
אני שמעתי על מישהו שאכלה כמות ענקיות יום שלם, עד שיצא מאף. ולא יכולה להיסתכל על שוקולד עוד

• הוסף לסימניות
קודם כל, כדאי לאכול ארחות משביעות בצורה מסודרת
הרעב והצורך לאכול מעלים את הרצון בנישנוש.

לגבי השוקולד,
אתן רעיון
לא נראה לי שיתאים לכל אחד,
ברגע שמרגישים שיוצאים משליטה
פשוט לקחת ירק שאוהבים כמו מלפפון, גמבה וכדו'
זה משנה את הטעם בפה ומשחרר את הצורך למתוק לפרק הזמן הקרוב
נסיתי ונהנתי

• הוסף לסימניות
עוד עצות?
אני אוכלת חבילה ביום :(

• הוסף לסימניות
ואני חשבתי ש 2 הקוביות שאני אוכלת בבוקר ו2 בערב עם הקפה זה נקרא שאני מכורה.... 🫣

• הוסף לסימניות
זה מה שעוזר לי:
אני גם בהתערבות משפחתית על תזונה ללא סוכר
גם מקפידה ב"ה על פת שחרית שגורמת לי להרגיש פחות צורך למתוק ומהר
וגם מכינה פרלינים טובים ושווים מ: 1/3 כוס קקאו 1/3 כוס סילאן 1/3 כוס שקדיה (מי שלא מפריע לה יכולה להחליף לטחינה) המרקם יוצא פלסטליני כזה
או קוביות של פצפוצי אורז עם שוקולד כנ"ל מעל:
פצפוצי אורז דקים, חמאת בוטנים ללא סוכר, דבש (תטעמי עד שטעים לך) לשטח בתבנית ומעל את השוקולד שכתבתי למעלה ולהקפיא (ולחתוך לקוביות לפני האכילה. נשמר במקפיא)
אגב אם רוצה להפוך את השוקולד למריחה מדללים במים כמו טחינה
אמא שלי מכינה איתו קוראסונים (מרקם פלסטלינה- מגלגלת לגלילים ומכינה רגיל קוראסון)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה