עזרה למה אני לא מצליחה לאפות עוגה נורמלית???

בלת"ק
לדעתי את מנסה מתכונים מורכבים מידי.
מי מתחיל בעוגת שמרים? זה מורכב גם למנוסות באפייה!
לי יש עוגת בסיס פשוטה מאד שתמיד יוצאת טוב בלי הקצפה בלי כלום, פשוט לערבב חזק בכף בקערה וכל שבוע אני מקשטת מלמעלה משהו אחר.
שוקולד/דבש(יוצא מעדן)/ממרח חלבה/ממרח בוטנים +שקדים או אגוזים/ פצפוצי שוקולד...
חושבים שזאת עוגה אחרת..

כל המתכונים של קערה אחת, לערבב ולתנור.
בעיקר כאלו שעלו כאן בפורום וגרפו מחמאות.
הכנתי מספר פעמים ויצאו לי ממש ממש ...
דחוס, נראה ומרגיש "2 דקות" וטעם גולמי של חומרים.
אולי יש כאלו שאוהבים.
אני לא התחברתי בכלל.

מאז למדתי שלי זה לא מתאים.
ואני מאוד אוהבת וגם יודעת לאפות.
גם מסובכים.
גם אני מרגישה ככה
אין קיצורי דרכים לדעתי
לא אומרת שרק מתכונים של כמה שעות עבודה מצליחים
אבל כל המתכונים המידי פשוטים שמוותרים על הקצפה וכו' וכולם פה גומרות את ההלל ,יוצאות לי ממש לא טעימות
ובמתכונים יותר מורכבים יוצאים לי מצויין

בטח נימאס לך לשמוע עוד תגובות
אבל יש לי טיפ קטן
כשמקציפים ביצים -א. הקערה אמורה להיות יבשה לחלוטין , טיפת מים והקצף נישבר
ב. אני בין כל ביצה שהייתי שוברת הייתי שוטפת ידים כי ניגעלתי ולא הבנתי למה הקצף נישבר , עד שאימי שתחי אמרה לי שהידים רטובות , כלל להקצפה איכותית שלא יגע מים בביצים לפני ההקצפה
ג. שמנת מתוקה יש להקציף רק כשהיא קרה מאד אחרת היא נישברת

אין לי אלא לאחל לך בהצלחה
לפני שאת עושה תכוני לכבוד שבת, גם אם לא יצאה עוגה שווה ממתין לך השכר על המאמץ
ואל תתיאשי הכל ענין של מיומנות אם תיתעקשי תצליחי ובגדול בעז"ה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה