ממליצה לך להפחית כמויות לאט לאט ולא להפסיק בבת אחת כי בסוף חוזרים לאכול ובגדולמה עושים???
לא גומרת לאכול שוקולד
איך יוצאים מזה?
יש תחליפים מתוקים - אולי שאפשר להכין לבד?
לא בטוח שזה המתוק - בשוקולד עצמו יש משהו ממכר.יש תחליפים מתוקים - אולי שאפשר להכין לבד?
צרה כי מסוגלת לאכול בכיף חצי חב' בפעם אחתלמה "צרת שוקולד"?
איזה כיף. את אוהבת שוקולד? תאכלי שוקולד!!
לא מגיע לך???
מגיע לך עוד יותר ועוד יותר טוב.
תקני כמה וכמה חבילות, תחביאי לך בארון. מגיע לך!!!! באהבה!!!
עדיין בעיני זה לא צרהצרה כי מסוגלת לאכול בכיף חצי חב' בפעם אחת
וכמה ימים רצוף
נווו...זה בגלל תזונה לא נכונה
עצלות להכין לעבודה משהו נורמלישווה לבדוק ערכים; ברזל/ פריטין/ המוגלובין ועוד
נווו...
בא נגיד שזה קורה פעם ב..היא לא מתכוונת למעט שוקולד, אלא לכמות שחורגת מהנורמה...
אם היתה לי עצה בשבילי- הייתי מעבירה לך את סוד הקסם...בא נגיד שזה קורה פעם ב..
ולא שבועות שלמים ברצף
אבל זה פוצע אותי (פצעונים בפנים וכו')
זה קשה מאודדדדלא גומרת לאכול שוקולד
איך יוצאים מזה?
אני לא יודעת מה אצלהא בטוח שזה המתוק - בשוקולד עצמו יש משהו ממכר.
כי לאט לאט משמנים למידה 40עזבו!
בא לי לצעוק (גם לעצמי...)
למה אנחנו כל הזמן מלקות את עצמינו???
למה לא להנות?
למה כל ביס צריך להיות עם נקיפות מצפון??
בואו נאמין שהשם רוצה שיהיה לנו טוב.
והוא בטוח שמח שאישה יהודיה יושבת ונהנת משוקולד!
(ואלו שלא יסכימו איתי זה אולי אלו שמתנגדים גם לשיר שיהיה לי עוד יותר טוב...)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אסתריקה הלר, בת-7, זזזזז ועוד 4 משתמשים7 //