- הוסף לסימניות
נכתב ע"י HP10;n4879564:יש אחריות?
תני לנו קצת הסבר...
אשמח לתת פרטים במייל.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י HP10;n4879564:יש אחריות?
תני לנו קצת הסבר...
נכתב ע"י mgv;n4879675:אפשר להתקשר ישירות, לאחד בשם הרצל, נמצא במתתיהו ליד מודיעין עילית,
ולקבל מחיר מאוד מאוד זול, קניתי אצלו ואני מאוד מאוד מרוצה, כמובן שיש אפשרות למשלוחים.
[נראה לי שפינתי קנתה דרכו]
כרגע אין לי את המספר שלו זמין, אולי באחד האשכולות כבר העלו את המספר,
אם לא אעלה יותא מאוחר.
נכתב ע"י pinati;n4880056:יש אצלו הרבה כסאות עודפים, תצוגה..
(הקבוצה היתה ישירות מהמפעל ולא דרכו... הוא היה אחראי על ההובלות)
לא אכפת לי לארגן שוב, כמובן אם יהיה ביקוש.
נכתב ע"י pinati;n4880056:יש אצלו הרבה כסאות עודפים, תצוגה..
(הקבוצה היתה ישירות מהמפעל ולא דרכו... הוא היה אחראי על ההובלות)
לא אכפת לי לארגן שוב, כמובן אם יהיה ביקוש.
נכתב ע"י neomi ss;n4879515:יש לי עודפים של כסאות צרעה (חדשים לגמרי), במחירים זולים ממש! (פחות מהמחיר הנקוב באשכול!
פרטים במייל
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
נכתב ע"י פלפלת;n4881348:נשמע מעניין...
אבל מישהו יכול לומר חוו"ד מנסיון אם באמת הכיסא שווה את זה?
הוא מיוחד יותר משאר הכסאות המשרדיים?
מאד חשוב לי לדעת אם הוא באמת נח (ולא רק בריא).
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים