קבוצת רכישה לכסא משרדי

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לי יש מהקבוצה הקודמת, ואני מאד מרוצה. לא ניסיתי לעומת כסאות אחרים.
אבל יש לי את הדמוי עור ונראה חדש

• הוסף לסימניות
חבל שאנשים שקנו בקבוצה קודמת לא מגיבים, אני יודעת שהרבה מאד קנו ואני גם זוכרת שהיו תגובות מאד חמות. אני אישית ישבתי על כיסא כזה כשנה אחרי שהוא נקנה ולמרות שהיום יש לי כיסא מאד נוח הרגשתי את ההבדל ולכן אני מעונינת לקנות את הכיסא של צרעה. אני מאמינה שסביבת עבודה נוחה תורמת המון לעבודה.

• הוסף לסימניות
למי יש ניסיון עם "כיסא מנהלים דגם פרסונה גבוה" שהיה בקבוצת הרכישה?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בקבוצה, ממש נוח, שידרג לי את איכות החיים בעבודה.
איכותי ביותר ונראה כמו חדש.
מרוצה מאד מאד.

• הוסף לסימניות
מעונין גם אך רק אם מדובר בכסא נח ומשלתם
תודה

• הוסף לסימניות
מעוניינת.
תודה!

• הוסף לסימניות
גם אני מעוניין. תודה

• הוסף לסימניות
פינתי בינתיים יש בערך 23(אם לוקחים בחשבון את אלו שצריכים כמה), נראה לך שתטפלי בזה (אני מאמינה שייתווספו עוד הרבה, מנסיון של קבוצות קודמות שכאשר זה נהיה רציני אנשים הזדרזו להרשם)?

• הוסף לסימניות
אולי צרעה יכולים להפנות לאיזה חנות בירושלים שמחזיקה את הכסא שלהם כדי שאנשים יוכלו להתרשם מקרוב

• הוסף לסימניות
פעם קודמת הם אמרו באיזה חנויות אפשר להתרשם מהכיסאות מקרוב.
ראיתי שיש דגם שהמפרט שלו נראה יותר משודרג מהצארלי: ABC מישהו מכיר? המחיר שלו באתר זהה למחיר של הצארלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אך;n4883255:
פעם קודמת הם אמרו באיזה חנויות אפשר להתרשם מהכיסאות מקרוב.
ראיתי שיש דגם שהמפרט שלו נראה יותר משודרג מהצארלי: ABC מישהו מכיר? המחיר שלו באתר זהה למחיר של הצארלי.

הוא זהה למחיר של הצארלי אבל לא הדגם שהיה בקבוצה הקודמת.
אנחנו מדברים על צארלי c2 שהמחיר שלו באתר בסביבות ה 900 ש"ח.

• הוסף לסימניות
פינתי, כמה רכשו בקבוצה הקודמת?

• הוסף לסימניות
לתשומת לב: קניתי בקבוצה הקודמת , לא ממליצה בכלל לישיבה ממושכת
מרגיש נח בהתחלה אבל חסר תמיכה בגב תחתון. חזרתי לכסא משרדי פשוט יותר כי הוא היה גרוע

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אמא של אלי;n4883539:
לתשומת לב: קניתי בקבוצה הקודמת , לא ממליצה בכלל לישיבה ממושכת
מרגיש נח בהתחלה אבל חסר תמיכה בגב תחתון. חזרתי לכסא משרדי פשוט יותר כי הוא היה גרוע

תודה על המידע החשוב.

יש עוד כאלה שקנו ויכולות לתת חוות דעת?

• הוסף לסימניות
אני גם מעוניין

• הוסף לסימניות
זה כסא עם ריפוד מבד? (לא מעור/דמוי עור)
אם כן - אני רוצה
מה המחיר צפוי להיות?

• הוסף לסימניות
אני קניתי בקבוצה הקודמת ומאאאד מרוצה!!
כיסא נח, תמיכה טובה, אפשרויות לכיונון לפי הצורך, איכותי ונשמר כמו חדש...
החיסרון היחיד שלו זה הקושי בניקוי הריפוד שלו, אולי יהיה למשהוא פתרון לזה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה