אשמח אם תוכלי לשלוח למייל המצויין בתגובה קודמת מספרי פאלפונים של רוכשים מהפרוייקטים האחרונים.הראשונה בבית שמש פחות הצליחה, אח"כ בגילה, ברמות וברחובות - זה היה סיפור הצלחה
בלי אחריות, תבדקו בעצמכם
לא יכולה לשלוח מס טלפון שלא שלי.לפי מה שאני בררתי זו קבוצת רכישה חמישית ככל הנראה, שלהם
אשמח אם תוכלי לשלוח למייל המצויין בתגובה קודמת מספרי פאלפונים של רוכשים מהפרוייקטים האחרונים.
זה יעזור מאוד, ויסייע להם להשלים את מספר הרוכשים הנצרך...
מותר לשאול למה אתה מתחרט?אה, עוד נקודה.
נרשמתי לקנייה לפני מספר חודשים ושילמתי דמי רישום 10,000 ש"ח לדירת 3 ח' מספר 4 באפשרות בחירה.
אם משהו רוצה לקנות ממני את הזכות, יותר מאשמח, כמובן מחיר מופחת.
ג'ימייל - maoraklar
וואו אני פשוט בשוק!!!כנראה אתם לא ממש מכירים מקרוב.
חכמת שלמה - הליכה 10-20 דקות, בית יעקב 15-25 דקות
בתי כנסת יש אבל הם לא פעילים מאוד, שחרית מנין אחד בשבת ובחול 2 מניינים מקרטעים, השטיבלך (משכן שרגא) 10-25 דקות הליכה. (ככל שיותר עמוק ביעקב אלעזר זה יותר רחוק)
אכן בטרומן יש תחבורה ציבורית טובה אבל ביעקב אלעזר ממש לא.
מרכז מסחרי עתידי יתכן ויהיה אבל יקח כמה שנים טובות מאוד. בשנים הקרובות אין שום חנויות ושום מקום לחנויות בכל אזור יעקב אלעזר וטרומן.
לגבי האוכלוסיה זה מאוד מעורב ויש שם גם תורני אבדאי שהטון והסגנון הרווח ממש לא אברכי ואני לא מתכוין לסולם יעקב שזה משהו קיצוני אלא אפי' ביחס לא' שמתחת שיבת ציון, תבררו מה קורה עם הכיתה בבית יעקב של אזור רמות א' החדשה ותבינו. כמובן יש כאלו שזה מתאים להם, אבל כדאי לדעת לפני כן, מכיר כמה מאוכזבים וגם כאלו שבגלל זה עוזבים.
חד משמעית זה יתחרד. כבר 20 דירות קיבלו אישורים להשכיר את הדירה. ואנשים חרדים משכירים שם.אשמח לשאול את המתגוררים באזור
האם לדעתכם פרויקט השוטרם עומד להתחרד בשנים הקרובות?
הם יכולים למכור עכשיו את הדירות עבר 5 שנים....
הבנתי שיש שם גל של עזיבה....
כל אחד רואה לפי הסגנון שלו.וואו אני פשוט בשוק!!!
אני גרה ביעקב אלעזר כבר מעל 6 שנים. ואני פשוט בהלם מהלשון הרע שאתה מוציא על השכונה שלנו!!! ועל האנשים האיכותיים שיש כאן!!
אתה לא גר כאן ולא מכיר את השכונה ובטח שלא את האנשים כאן כנראה. ואתה מדבר על שכונה שלמה מבלי להכיר מקרוב.!!!
יש לי 3 ילדות שלומדות ביעקב אלעזר ואני יכולה לומר לך שיש כאן אנשים יראי שמיים אמיתיים!!!אני מכירה היטב את השכונה. ויכולה לומר בוודאות שלא נתקלתי באנשים ששומרים ככה על צניעות בין שכנים ושמירת לשון יוצאת דופן בין שכנות. ואגב אני יכולה לומר שמנהלת של תבונת יעקב היא אישה חכמה עם יראת שמיים והיא קולטת ממש טוב כאשר ישנה משפחה שאינה מתאימה והיא מפנה אותם לבית ספר שיותר יתאים לרמתם הרוחנית.. אז ככה שבמקום לדבר בשם שכונה מסוימת ולהוציא עליה שם רע ועל האנשים כאן... תמצאו משהו טוב יותר לעשות
כל אחד רואה לפי הסגנון שלו.
אני כתבתי מהצד של ציבור תורני ישיבתי, לא באתי להתווכח אפשר פשוט לדבר עם אברכים שגרים באזורים הנ"ל ולברר טוב בבית יעקב כדוגמא. (אמא שוטרת וחצי משפחה חילונית זה נקרא משפחה שמתאימה לב"י??)
וואי וואי כדאי שתחשבי טוב טוב לפני שאת כותבת על שכונה שלמה. לקבוע על שכונה על סמך משפחה אחת שאת מכירה.. טוב זה לא משנה.. שיהיה לך בהצלחחה!!! שלווווםם!!!!כל אחד רואה לפי הסגנון שלו.
אני כתבתי מהצד של ציבור תורני ישיבתי, לא באתי להתווכח אפשר פשוט לדבר עם אברכים שגרים באזורים הנ"ל ולברר טוב בבית יעקב כדוגמא. (אמא שוטרת וחצי משפחה חילונית זה נקרא משפחה שמתאימה לב"י??)
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים