נכתב ע"י mig;631740:לדעתי מה שצריך זה קבוצת תמיכה לנשים בלי קשר לסוג הדיאטה!
מצידי אפשר ללכת גם לדיאטנית של קופ"ח, העיקר זה אכילה מאוזנת, מרוסנת, שמכניסה את כל האבות מזון לגוף ולעשות פעילות גופנית.
בשביל זה צריך תמיכה חברתית שתעזור עם הקושי - ההתמודדות, ותסייע בהתגברות ובעמידה ביעדים כי לבד לא משנה איזה דיאטה עושים, זה קשה.
לכן שכל אחת תלך למי שמתאים לה בשיטה, וצריך להקים קבוצות חברתיות ללא תשלום שתעמודנה כל הזמן בקשר, ניתן לפתוח לזה גרופ בג'מייל לעשות קופה קבוצתית בה כל אחת משלמת דמי חברות שהולכים לפרסי עידוד סימליים, גם קנסות ילכו לאותה קופה.
ארגון מפגש פעם בתקופה בו יהיה כיבוד - על טהרת המתאים והטעים...
יהיה שיתוף במתכונים ובבניית ארוחות מגוונות וכו'...
נכתב ע"י bbr;631760:דווקא רעיון מעניין!
ועדיין צריך מישהי שתהיה אחראית כי זה מסוג הדברים שאם אין משהו שדוחף ומתחזק זה לא שורד הרבה זמן!
אז אם יש משהו שמרים את הכפפה אני מצטרפת ראשונה!
נכתב ע"י mig;631767:אני מוכנה להרים את הכפפה, ואני חברה בענין אחר בקבוצה כזו וזה דבר שעובד!!
ובגלל שהוא לא דורש תשלום רב, ולא דורש התארגנות מרובה הוא מחזיק מעמד לאורך זמן.
הרעיון של דיאטה הוא לעשות שינוי פיוז בראש,
אני לא עכשיו משיל משקל, כי אז אחרי שהוא יורד מקבלים תחושת סיפוק ואט אט... חוזרים ל..+
הרעיון זה לדעת שאני עובר לאורח חיים בריא עבורי - עד 120.
נכתב ע"י tamar;631969:וואי, הרבה זמן אני חושבת על רעיון כזה
אבל אין לי כח לארגן.
אני מצטרפת.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים