קבוצת תמיכה להרזיה

• פותח הנושא tamar
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע המלצות (מנסיון) על קבוצה בבני ברק
תודה :)

• הוסף לסימניות
איזי דיאט (אדום-ירוק) - דיאטה מעולה ומועילה.
03-5787042 - הדסה
מומלץ ביותר!
מניסיון מוצלח...

• הוסף לסימניות
איזי דייאט.
רק לא!
סליחה שאני כותבת את זה כאן אבל בכ"א מכירה כמה נשים שהיו שם ומה שקורה זה הרגלים לאכול כמויות ועולים ברמות שלא עולים משום דיאטה.

אני כותבת את זה מנסיון והייתי בכמה קבוצות אף פעם לא עליתי אח"כ כמו אחרי הדיאטה הזו.

• הוסף לסימניות
אני ראיתי וגם שמעתי מהמשתתפות דברים בדיוק הפוכים.
בכל הדיאטות האחרות ש"רועבים" ומתייסרים ויורדים במהירות - אח"כ מעלים כפליים.
כאן כל התקופה שבעים ומרוצים ויורדים לאט לאט, ובבטחה.
ברור שאם חוזרים אח"כ לאכילת ממתקים וכדו' - לא נשארים רזים.
אבל מניסיוני זו הדיאטה המוצלחת ביותר.

• הוסף לסימניות
גיליון,
אני ממש לא אומרת את זה סתם. (תאמיני לי שאני הייתי מפרגנת לה מאוד אם הייתי יכולה)
אבל מה שהיה לי אצלה זה ירידי תאמת די מהירה וקלה. אבל הבעיה היא שזה לא מקנה הרגלי אכילה של מתי לאכול כמות וכו'. מה שיוצר לך חוסר סדר ואם את חורגת זה נהיה ממש חגיגה כי הגוף דורש אוכל והרבה!
מה שלא קורה בדיאטה שיש לך סדר יום עם 5/6 ארוחות מסודרות מוגבלות כמות וככה את מתרגלת לאכול פחות וגם אם את חורגת זה בכמויות קטנות יותר ולא בהיסטריה כמו אחרי האדום ירוק.

וכל זאת אני כותבת מנסיון הייתי בדיאטה אצל יעל קריב וגם אחרי שעזבתי עליתי בשנה 2 ק"ג. ואצלה עליתי 13 בחצי שנה.
ועוד כמה שהיו שם אמרו לי את אותה התלונה ככה שראוי לדעתי לכתוב את זה ואם היא רוצה שתלך לנסות.

יכול להיות שזה גם עניין של טיפוסים אבל אני בחיים לא רעבתי כי הייתי בדיאטה גם ארוחת בוקר של ירקות משביעה. (ושאת נגיד בבוקר אכל במקום ירקות חטיף אז אח"כ את לא מחפשת עוד כי הורגלת להיות שבעה מכמויות קטנות)

• הוסף לסימניות
כנראה זה באמת תלוי בטיפוסים.
אני טיפוס שלא יכולה לרעוב, וצריכה ממילא הרבה אוכל, בפרט בהנקה.
לכן דיאטה אחרת לא מציאותית אצלי, וכאן ירדתי נהדר.
וגם אח"כ, ש"זיגזגתי", בכלל לא ראיתי עלייה כ"כ דרסטית.
בדיאטות אחרות כש"נשבר לך" - את זורקת לגמרי את כל הדיאטה.
כאן אפשר איכשהו לשמור על אדום-ירוק גם כשלא שומרים רציני. וכך לשמור איכשהו על ההישגים.
אבל גוף שלא צורך הרבה אוכל, ייתכן שלא טוב באמת להרגיל אותו לזה.
אז זה באמת תלוי...

• הוסף לסימניות
בסדר.
אז נשאיר את מה שכתבנו והיא תראה איזה טיפוס היא ומה מתאים לה. :)
בכ"א שיהיה לך בהצלחה.

• הוסף לסימניות
רק באופן עקרוני תדעו, שבדיאטה - מורידים 5, מעלים 10, מורידים 15, מעלים 20.
הדרך היחידה להרזות לתמיד זה להיות בעלי כוח רצון חזק לשנות הרגלי אכילה לתמיד, וכמובן איך לא - התעמלות
או ניתוח למי שהמשקל אצלו קיצוני.

• הוסף לסימניות
זה מה שכתבתי,
שיש לגוף הרגלים גם החריגות הן בקטן... (בכ"א ככה זה אצלי)

• הוסף לסימניות
לדעתי מה שצריך זה קבוצת תמיכה לנשים בלי קשר לסוג הדיאטה!
מצידי אפשר ללכת גם לדיאטנית של קופ"ח, העיקר זה אכילה מאוזנת, מרוסנת, שמכניסה את כל האבות מזון לגוף ולעשות פעילות גופנית.

בשביל זה צריך תמיכה חברתית שתעזור עם הקושי - ההתמודדות, ותסייע בהתגברות ובעמידה ביעדים כי לבד לא משנה איזה דיאטה עושים, זה קשה.

לכן שכל אחת תלך למי שמתאים לה בשיטה, וצריך להקים קבוצות חברתיות ללא תשלום שתעמודנה כל הזמן בקשר, ניתן לפתוח לזה גרופ בג'מייל לעשות קופה קבוצתית בה כל אחת משלמת דמי חברות שהולכים לפרסי עידוד סימליים, גם קנסות ילכו לאותה קופה.

ארגון מפגש פעם בתקופה בו יהיה כיבוד - על טהרת המתאים והטעים...
יהיה שיתוף במתכונים ובבניית ארוחות מגוונות וכו'...

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שיש כזו קבוצה באינטרנט אבל אני לא יודעת פרטים.
(אישית אני לא מחבבת את הרעיון...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;631740:
לדעתי מה שצריך זה קבוצת תמיכה לנשים בלי קשר לסוג הדיאטה!
מצידי אפשר ללכת גם לדיאטנית של קופ"ח, העיקר זה אכילה מאוזנת, מרוסנת, שמכניסה את כל האבות מזון לגוף ולעשות פעילות גופנית.

בשביל זה צריך תמיכה חברתית שתעזור עם הקושי - ההתמודדות, ותסייע בהתגברות ובעמידה ביעדים כי לבד לא משנה איזה דיאטה עושים, זה קשה.

לכן שכל אחת תלך למי שמתאים לה בשיטה, וצריך להקים קבוצות חברתיות ללא תשלום שתעמודנה כל הזמן בקשר, ניתן לפתוח לזה גרופ בג'מייל לעשות קופה קבוצתית בה כל אחת משלמת דמי חברות שהולכים לפרסי עידוד סימליים, גם קנסות ילכו לאותה קופה.

ארגון מפגש פעם בתקופה בו יהיה כיבוד - על טהרת המתאים והטעים...
יהיה שיתוף במתכונים ובבניית ארוחות מגוונות וכו'...

דווקא רעיון מעניין!
ועדיין צריך מישהי שתהיה אחראית כי זה מסוג הדברים שאם אין משהו שדוחף ומתחזק זה לא שורד הרבה זמן!
אז אם יש משהו שמרים את הכפפה אני מצטרפת ראשונה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י bbr;631760:
דווקא רעיון מעניין!
ועדיין צריך מישהי שתהיה אחראית כי זה מסוג הדברים שאם אין משהו שדוחף ומתחזק זה לא שורד הרבה זמן!
אז אם יש משהו שמרים את הכפפה אני מצטרפת ראשונה!

אני מוכנה להרים את הכפפה, ואני חברה בענין אחר בקבוצה כזו וזה דבר שעובד!!
ובגלל שהוא לא דורש תשלום רב, ולא דורש התארגנות מרובה הוא מחזיק מעמד לאורך זמן.

הרעיון של דיאטה הוא לעשות שינוי פיוז בראש,
אני לא עכשיו משיל משקל, כי אז אחרי שהוא יורד מקבלים תחושת סיפוק ואט אט... חוזרים ל..+
הרעיון זה לדעת שאני עובר לאורח חיים בריא עבורי - עד 120.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;631767:
אני מוכנה להרים את הכפפה, ואני חברה בענין אחר בקבוצה כזו וזה דבר שעובד!!
ובגלל שהוא לא דורש תשלום רב, ולא דורש התארגנות מרובה הוא מחזיק מעמד לאורך זמן.

הרעיון של דיאטה הוא לעשות שינוי פיוז בראש,
אני לא עכשיו משיל משקל, כי אז אחרי שהוא יורד מקבלים תחושת סיפוק ואט אט... חוזרים ל..+
הרעיון זה לדעת שאני עובר לאורח חיים בריא עבורי - עד 120.

נו אז איך מרימים את זה בפועל???

• הוסף לסימניות
מי שמעונינת שתשלח באישי את שמה והמייל שלה.

מה אתן אומרות כדאי קבוצה הומוגנית או הטרוגנית, זאת אומרת.
לבעלות עודף משקל בינוני/ גבוהה בלבד או שיהיה מעורב בינוני עם גבוהה?
כי סה"כ העבודה היא אותה עבודה והקושי אותו קושי?

• הוסף לסימניות
וואי, הרבה זמן אני חושבת על רעיון כזה :)
אבל אין לי כח לארגן.
אני מצטרפת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;631969:
וואי, הרבה זמן אני חושבת על רעיון כזה :)
אבל אין לי כח לארגן.
אני מצטרפת.

אז תשלחי לmig באישי שם וכתובת מייל
מיג נשמח אם תעדכני אם היה היענות בכלל

• הוסף לסימניות
מי שמארגן.......:rolleyes:
לא הגזימו אנשים...:eek:

• הוסף לסימניות
ובכן ב"ה ישנה הענות,
אני חושבת שהקבוצה תפתח כשנגיע בעז"ה ל-10.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....