קבלו אותו -האיש הירוק

• הוסף לסימניות
שמן על קנווס 30/80 ס"מ, לקח גג 10 שעות, (אני קוראת לו האיש הירוק כי לא מצאתי שם אחר)

קבצים מצורפים

• איש ירוק מוקטן .jpg
    KB 502 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
הציור עצמו יפה, אבל אהבתי יותר את הקודמים שלך.
משום מה זה עדיין לא נראה ממש גמור...

אבל אין מה לומר- את ציירת ברמות על!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;771025:
הציור עצמו יפה, אבל אהבתי יותר את הקודמים שלך.
משום מה זה עדיין לא נראה ממש גמור...

אבל אין מה לומר- את ציירת ברמות על!
יפה ששמת לב, התחלתי אותו לפני שש שנים, והתכוונתי להמשיך ולחדד אותו, אבל כל כך הרבה אנשים התלהבו ממנו (להפתעתי, לא האמנתי שיתחברו לסגנון), אז פשוט השארתי אותו כך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי רצון;771076:
יפה ששמת לב, התחלתי אותו לפני שש שנים, והתכוונתי להמשיך ולחדד אותו, אבל כל כך הרבה אנשים התלהבו ממנו (להפתעתי, לא האמנתי שיתחברו לסגנון), אז פשוט השארתי אותו כך.

אכן.
ויש להם ממה להתלהב!
גם יש דיוק וכשרון בקווים הכלליים, ולכן יש בהחלט סיבה מוצדקת מאוד להתלהבות.
לי נראה שכדאי לא לעצור שם.
זה כל כך יפה- וכדאי עוד קצת להשביח אותו.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהגלריה שלך מחולקת לפי צבעים

נשמח לראות גם ורוד, צהוב וסגול... :p :):(

• הוסף לסימניות
נדירררר!!
נראה עשוי ממתכת אני מאוד מאןד אהבתי

• הוסף לסימניות
את ממש RGB...
יצא מאוד יפה!!

• הוסף לסימניות
מהמם!
אני לא יודעת איך זה היה נראה אם היית ממשיכה לעבוד עליו אבל אני אוהבת מאוד את התוצאה הנוכחית :)

• הוסף לסימניות
יפיפה, טקסטורות מרתקות ממש!

• הוסף לסימניות
אין מילים...

אני מאוד אוהב את הסגנון

• הוסף לסימניות
גוונים מקורים!
אולי חסר ברק\נקודה לבנה בעיניים.

• הוסף לסימניות
ציור מדהים, הצבעים חבל"ז,
מה עם צהוב, ורוד, טורקיז או CMYK בלע"ז? :)
צביעה מדהימה, שתפי קצת בטכניקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י *לאה;771640:
ציור מדהים, הצבעים חבל"ז,
מה עם צהוב, ורוד, טורקיז או CMYK בלע"ז? :)
צביעה מדהימה, שתפי קצת בטכניקה...

טורקיז יש (חזרי לעמוד הראשון..) צהוב וורוד לא בבית ספרנו,
לגבי CMYK אותי לימדו להשמיט אחד מהם כדי שהציור לא יראה של גן ילדים, ואני משתדלת להיצמד לעקרון.. לגבי הטכניקה, קשה לי לשתף, כי צביעה בשמן צריך להראות ולא לתאר, אני רק יכולה לומר שמדובר ב"טפיפות" (סוג של תיפוף עם המכחול) ומשיכות מכחול קצרות, אם זה אומר משהו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולי רצון;771665:
טורקיז יש (חזרי לעמוד הראשון..) צהוב וורוד לא בבית ספרנו,
לגבי CMYK אותי לימדו להשמיט אחד מהם כדי שהציור לא יראה של גן ילדים, ואני משתדלת להיצמד לעקרון.. לגבי הטכניקה, קשה לי לשתף, כי צביעה בשמן צריך להראות ולא לתאר, אני רק יכולה לומר שמדובר ב"טפיפות" (סוג של תיפוף עם המכחול) ומשיכות מכחול קצרות, אם זה אומר משהו...
אומר, אומר... אהבתי את הערבוב של הגוונים, חגיגה לעיניים.
לגבי ה-CMYK זה היה בצחוק, כהמשך ל-RGB :)

• הוסף לסימניות
מצטרפת להתלהבויות
הציורים שלך אדירים!
רמה שלא רואים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה