יפה ששמת לב, התחלתי אותו לפני שש שנים, והתכוונתי להמשיך ולחדד אותו, אבל כל כך הרבה אנשים התלהבו ממנו (להפתעתי, לא האמנתי שיתחברו לסגנון), אז פשוט השארתי אותו כך.נכתב ע"י ort;771025:הציור עצמו יפה, אבל אהבתי יותר את הקודמים שלך.
משום מה זה עדיין לא נראה ממש גמור...
אבל אין מה לומר- את ציירת ברמות על!
נכתב ע"י שולי רצון;771076:יפה ששמת לב, התחלתי אותו לפני שש שנים, והתכוונתי להמשיך ולחדד אותו, אבל כל כך הרבה אנשים התלהבו ממנו (להפתעתי, לא האמנתי שיתחברו לסגנון), אז פשוט השארתי אותו כך.
נכתב ע"י yoyoBL;771224:את ממש RGB...
יצא מאוד יפה!!
נכתב ע"י *לאה;771640:ציור מדהים, הצבעים חבל"ז,
מה עם צהוב, ורוד, טורקיז או CMYK בלע"ז?
צביעה מדהימה, שתפי קצת בטכניקה...
אומר, אומר... אהבתי את הערבוב של הגוונים, חגיגה לעיניים.נכתב ע"י שולי רצון;771665:טורקיז יש (חזרי לעמוד הראשון..) צהוב וורוד לא בבית ספרנו,
לגבי CMYK אותי לימדו להשמיט אחד מהם כדי שהציור לא יראה של גן ילדים, ואני משתדלת להיצמד לעקרון.. לגבי הטכניקה, קשה לי לשתף, כי צביעה בשמן צריך להראות ולא לתאר, אני רק יכולה לומר שמדובר ב"טפיפות" (סוג של תיפוף עם המכחול) ומשיכות מכחול קצרות, אם זה אומר משהו...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים