דרוש מידע קבלתי טלפון לגבי : שאלון מפקד האוכלוסין של ישראל

• הוסף לסימניות
אני שאלתי את הרב שלי
אמר לי שבנתיים לא לענות. [גם במחיר של קנס חמש מאות שקלים]
בעיקר כי הסטייפלער והרב שך התגדו

• הוסף לסימניות
אני שאלתי את הרב שלי
כדי להעניש הם צריכים להגיש תלונה במשטרה, ואז המשטרה צריכה לפתוח בחקירה, ואח"כ זה מגיע לפרקליטות ואז הם צריכים להחליט אם להגיש כתב אישום, ובאם הגישו בית המשפט יכול להשית עליו עונש "כבד" של עד 500 ש"ח...,
עד היום לא פתחו בהליכים מול אף אחד על זה.

• הוסף לסימניות
אני שאלתי את הרב שלי
ממידע "פנימי" שקבלתי, הולכים עוד מעט לצאת פסקים מסודרים מכמה רבנים בכל מגזר, כשלליטאים יש פסק של הרב רובין המביא גם את דעת ר' ניסים זצוק"ל שבמפקדים היום זה יותר קל ולכן מותר...

• הוסף לסימניות
ממידע "פנימי" שקבלתי, הולכים עוד מעט לצאת פסקים מסודרים מכמה רבנים בכל מגזר, כשלליטאים יש פסק של הרב רובין המביא גם את דעת ר' ניסים זצוק"ל שבמפקדים היום זה יותר קל ולכן מותר...
ועל זה נאמר 'עשה לך רב',
וכל אחד מישראל ילך אחר דעת רבותיו.
ברוך השם שזכינו לגדולי ישראל ענקי הרוח המנהיגים את עדתם

• הוסף לסימניות
היום התקשרו אלי.
אמרו שקיבלתי הןדעת SMS. אבל הטלפון שלי כשר ולא קיבלתי.
עניתי על השאלון בטלפון (40 דק')
לא ידעתי לגבי שובר.
האם ניתן לקבל אותו עכשיו? ואם כן ממי?
השובר רק למי שעונה דרך האתר.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
במפקדים קודמים מנו את כולם, בשונה מהמפקד הנוכחי בו מונים רק מדגם של תושבים מהאוכלוסייה...
לפני כמה שנים נבחרתי גם, ואז היו רק 5 אחוז מתושבי המדינה שנבחרו.
וגם אז הרבנים אמרו שלא לענות.

אמא שלי [מעל 90] סיפרה לי היום, שהסטייפלער התנגד בכל תוקף, גם אם זה אחוזים בודדים,

• הוסף לסימניות
מה הם שואלים ?
א. מה שכתוב להם בת.ז. ובספח
ב. מה שכתוב להם במס הכנסה (מקומות עבודה, מרחק מהבית)
ג. השאלות היחידות שאין למדינה את התשובות זה: האם יש לך מייבש? מגהץ?
בקיצור
יש להם את כל המידע, הם רק רוצים לראות איך תענו...

• הוסף לסימניות
איך מקבלים את השובר? אין לי S/M/S

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי, כל הנבחרים מתבקשים למסור פרטים של כל בני הבית, א"כ זה לא רק 'מדגמי'.

• הוסף לסימניות
אני שאלתי את הרב שלי
זה ממש לא נעשה בשביל לספור את בני ישראל.
את המספר הרי יש להם בקלות, ממרשם אוכלוסין. (רק האוכולוסיה הבדואית ומעט מאוד ממאה שערים לא נכנסים למרשם אוכולוסין)

וזה גם לא על כל האוכולוסיה, רק 700K.
אז מה הצד שיהיה בעיה?

• הוסף לסימניות
לפי מה שהבנתי, כל הנבחרים מתבקשים למסור פרטים של כל בני הבית, א"כ זה לא רק 'מדגמי'.
?
רוצים להבין מי במשק בית.
ממש לא ישאלו פרטים על נשואים או על ילדים שלא גרים בבית מכל סיבה שהיא.
וגם עם זה עדין לא שואלים את כל משקי הבית בישראל.
אז איך זה לא מדגמי?

• הוסף לסימניות
ראיתי פסק של הרב רובין בשם ר' ניסים המונה כמה צדדים להיתר (אם אני זוכר נכון, היות ולא סופרים את כולם אלא רק מדגם ומטעמים נוספים), לדעתי יפרסמו את זה בעיתונים החרדים של השבת הקרובה...
בינתיים קח את זה:
אפשר להעלות בכתב את פרטי הבעיה ?
חסום לי

נערך לאחרונה ב:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה