- הוסף לסימניות
שאלתי מה הצד שיהיה אסור לענות על הסקר?לא מגיע לשומקום
בטעות זה נכתב כהמשך של הקישור מהציטוט שלקחתי, סליחה
שאלתי מה הצד שיהיה אסור לענות על הסקר?לא מגיע לשומקום
כדי להעניש הם צריכים להגיש תלונה במשטרה, ואז המשטרה צריכה לפתוח בחקירה, ואח"כ זה מגיע לפרקליטות ואז הם צריכים להחליט אם להגיש כתב אישום, ובאם הגישו בית המשפט יכול להשית עליו עונש "כבד" של עד 500 ש"ח...,אני שאלתי את הרב שלי
אמר לי שבנתיים לא לענות. [גם במחיר של קנס חמש מאות שקלים]
בעיקר כי הסטייפלער והרב שך התגדו
ממידע "פנימי" שקבלתי, הולכים עוד מעט לצאת פסקים מסודרים מכמה רבנים בכל מגזר, כשלליטאים יש פסק של הרב רובין המביא גם את דעת ר' ניסים זצוק"ל שבמפקדים היום זה יותר קל ולכן מותר...אני שאלתי את הרב שלי
ועל זה נאמר 'עשה לך רב',ממידע "פנימי" שקבלתי, הולכים עוד מעט לצאת פסקים מסודרים מכמה רבנים בכל מגזר, כשלליטאים יש פסק של הרב רובין המביא גם את דעת ר' ניסים זצוק"ל שבמפקדים היום זה יותר קל ולכן מותר...
השובר רק למי שעונה דרך האתר.היום התקשרו אלי.
אמרו שקיבלתי הןדעת SMS. אבל הטלפון שלי כשר ולא קיבלתי.
עניתי על השאלון בטלפון (40 דק')
לא ידעתי לגבי שובר.
האם ניתן לקבל אותו עכשיו? ואם כן ממי?
אני שאלתי את הרב שלי
במפקדים קודמים מנו את כולם, בשונה מהמפקד הנוכחי בו מונים רק מדגם של תושבים מהאוכלוסייה...
לפני כמה שנים נבחרתי גם, ואז היו רק 5 אחוז מתושבי המדינה שנבחרו.במפקדים קודמים מנו את כולם, בשונה מהמפקד הנוכחי בו מונים רק מדגם של תושבים מהאוכלוסייה...
א. מה שכתוב להם בת.ז. ובספחמה הם שואלים ?
אני נתתי מראש טלפון אחר כדי לקבל את השובר דרכואיך מקבלים את השובר? אין לי S/M/S
זה ממש לא נעשה בשביל לספור את בני ישראל.אני שאלתי את הרב שלי
?לפי מה שהבנתי, כל הנבחרים מתבקשים למסור פרטים של כל בני הבית, א"כ זה לא רק 'מדגמי'.
אפשר להעלות בכתב את פרטי הבעיה ?ראיתי פסק של הרב רובין בשם ר' ניסים המונה כמה צדדים להיתר (אם אני זוכר נכון, היות ולא סופרים את כולם אלא רק מדגם ומטעמים נוספים), לדעתי יפרסמו את זה בעיתונים החרדים של השבת הקרובה...
בינתיים קח את זה:
![]()
האם מותר להשתתף ב'מפקד האוכלוסין'?
הרב יעקב סיני מתארח באולפן 'כיכר השבת' ומגיש פינה לשבת מתורתו של מרן פוסק הדור רבינו עובדיה יוסף זצוק"ל • האם מותר להשתתף ב'מפקד האוכלוסין' 2022? (יהדות)www.kikar.co.il
אני לא נוהג לשאול את הרב שלי מה הבעיה -אז מה הצד שיהיה בעיה?
הסתדרת? גם לי אין SMS ומחכה לשובראיך מקבלים את השובר? אין לי S/M/S
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים