עזרה קבלת הלוואה- איפה הכי משתלם?

נכון, וכיון שהיא אפיק מצוין להשקעה ופטורה ממס רווחי הון עד תקרה מסוימת , יש אנשים שרוצים לנצל אותה.
איך? או דרך בקשה מהמהעסיק להפריש לשם יותר על חשבון המשכורת, או על ידי פתיחת עוסק פטור . לא ממליצה.

דווקא למי שלא בריא מומלץ לפתוח קרן פנסיה, כי שם הביטוח יכסה גם אותו, הביטוח בקרן הפנסיה זול יותר, ומכסה פחות, ולכן היתרון שלו הוא בעיקר עבור כאלו שאינם בריאים לחלוטין, יש להם יותר שארים מהממוצע (וגם זה מוגבל) מעבר לזה הוא זול כי הוא נותן פחות.

מלבד נושא הביטוח יש הרבה הבדלים בין קופת גמל לקרן פנסיה.
קופת גמל לא כוללת ביטוחים ,
מאפשר מסלולים הרבה יותר מותאמים (בטח עבור אנשים שמחפשים הלכה, אבל לא רק)
לא כוללת אגח מיועדות,
לא מחלקת קצבה (יש להעביר לפני פרישה) ועוד.
השאלה אם יצליח להכנס לקרן פנסיה עם הצהרת בריאות שאינה ירוקה.
וקרנות פנסיה של המדינה שניתן להכנס לשם ללא הצהרת בריאות זה ממש לא מומלץ...

השאלה אם יצליח להכנס לקרן פנסיה עם הצהרת בריאות שאינה ירוקה.
וקרנות פנסיה של המדינה שניתן להכנס לשם ללא הצהרת בריאות זה ממש לא מומלץ...
בשביל זה יש קרנות ברירת מחדל,
ולמיטב ידיעתי תמיד מקבלים רק עם החרגה על החולי הידוע.

מישהו יכול לעשות לי קצת סדר?
כרגע הפנסיה שלי נכנסת למיטב דש מסלול הלכה (בלי סוכן עם עמלה מינימלית).
התשואה לא משהו.
יש דרך בקופת גמל (עם כשרות) להרוויח יותר?
אם התכוונת קרן פנסיה [ולא קופת גמל] אתה יכול באלטשולר שחם בכשרות תשואה כהלכה, התשואות שם זהות למסלול באותו דרגת סיכון הכללי.

כל העניין של היתר עיסקא הוא לא הכי לכתחילה שיש.
(לא שזה חלילה אסור אבל זה סוג של בדיעבד)
גופי הכשרות לא מאפשרים זאת כי מבחינתם הכל צריך להיות הכי גלאט והכי חלק.
מערבבים כאן היתר עסקא, עם היתר עסקא כללי.
גלאט הון מחמירים לא להסתמך על הית"ע כללי, אבל לא באים לפקפק בכשרותו של היתר עיסקא שנעשה באופן המועיל.

מערבבים כאן היתר עסקא, עם היתר עסקא כללי.
גלאט הון מחמירים לא להסתמך על הית"ע כללי, אבל לא באים לפקפק בכשרותו של היתר עיסקא שנעשה באופן המועיל.
אף אחד לא מערבב! הלואות לעמיתים אפשר והחברות אף מסכימות לעשות היתר עיסקא פרטי לכל הלואה,[דהינו לצרף את זה בכל אחד מההלואות במסמכי ההלואות] ויתרה מזאת ההלואות הם רק ללוקחות שבמסלול הכשר דהינו יהודים חרדים שומר תורה ומצווות, ואעפ"כ גלאט הון אוסרים!, והתשובה כי הם לא רוצים לסמוך על היתר עיסקא בכלל ואפילו פרטי! וכמו שנכתב בחוברת שיו"ל [תקנת הריבית 2 עמ' ס ועוד. כך שלא מערבבבים!!

אני לקחתי בלאומי הלוואה מיידית של 100,000 ש"ח ב60 תשלומים.
אבל הריבית גבוהה מאוד, 8.45%
האם המערכת של ההלוואות המיידיות מחשבת את כל נתוני האשראי שלי? מה גם שמצבי מצויין, אין לי סיבה הנראית לעין שיחמירו איתי על הריבית.

האם המערכת של ההלוואות המיידיות מחשבת את כל נתוני האשראי שלי? מה גם שמצבי מצויין, אין לי סיבה הנראית לעין שיחמירו איתי על הריבית.
בד"כ בשביל ריבית נמוכה לא מספיק שאין בעיות, אלא צריך גם יתרונות כמו פק"מים, נכסים, משכורת גבוהה.

תנסי לבדוק אולי עם המקצוע שלך יש להם הסדרים לעובדי הייטק ,רואי חשבון ועוד
ברביות הרבה יותר נמוכות,מי שאין לא הסדר כלשהו זה הריבית שהם נותנים

תלוי באיזו עבודה עובדים (כמה המעסיק מפריש) וכמה זמן הצבירה.
בד"כ לעובדים במשרות ממשלתיות יש אפשרות להלוואות מטורפות.
תבדקו אם יש לכם בן משפחה קרוב שיוכל ללוות בשבילכם.
איך הפרוצדורה הנוחה ללוות דרך קרן פנסיה של בן משפחה?
ומה מדיניות ההלוואות בקרן פנסיה של מישהו שהגיע לגיל פרישה?
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה