המוכשר !!!
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אפשר שתשלח לי קישור ?אני עכשיו בדקתי ולא ניתן להוריד
בדקת מ2 חשבונות גוגל??
אני רוצה לבדוק למה אתה מתכוון
אפשר שתשלח לי קישור ?אני עכשיו בדקתי ולא ניתן להוריד
בדקת מ2 חשבונות גוגל??
בדקתי גם את זה והצלחתי להוריד
אפשר שתשלח לי קישור ?
אני רוצה לבדוק למה אתה מתכוון
sl54.cpa בגימיילשלח לי את המייל שלך אני ישלח לך דוגמא
קיבלתיקיבלת??
קיבלתי
אתה אכן צודק יש אפשרות לזה אבל רק בקבצי וידיו
במסמכים ותמונות אין אפשרות לבטל את ההורדה והעתקה
תבודק את זה
צודקאולי זה חסום בהגדרות האחרות תבדוק אם בהגדרות אחרות יש גישה לקבצים האלה
אני חוזר ביומה לגביי קבצי אודיו?
אין אפשרות להאזין בלי להוריד??
(למה)
ומה לגביי קבצי אודיו?
אין אפשרות להאזין בלי להוריד??
(למה)
הסתדרתם בסוף ??שלום
אשמח לעזרה דחופה
אני מנסה לשתף קובץ בדרייב באופן שניתן יהיה לצפות בו אבל לא להוריד אותו.
העליתי קובץ לגוגל דרייב,
עשיתי שיתוף מוגבל "אנשים עם גישה" כלומר רשמתי את המיילים של אלו שאני רוצה לשתף.
הגדרתי אותם "צופה"
ושלחתי להם קישור
והם הצליחו לפתוח את הקובץ. וגם להוריד אותו.
אחכ נכנסתי להגדרות של השיניים , והורדתי את ה- V בסעיף השני "לבעלי הרשאת צפייה ולבעלי הרשאת תגובה מוצגת האפשרות להוריד, להדפיס ולהעתיק" כדי שהשיתוף לא יאפשר לצופים להוריד את הקובץ אלא רק לצפות
אבל אז... האנשים ששותפו כבר לא הצליחו לצפות בקובץ
מופיעה להם הודעה כזו:
"האפשרות להוריד ולהפעיל את קובץ האודיו הזה נחסמה על ידי הבעלים שלו".
ניסיתי עם כמה אנשים
מה עושים? אשמח לעזרה
תודה מראש
האמת שניסיתי עכשיו עם קובץ וידאו ,אני חוזר בי
לאחר כמה ניסויים עם @צדיק יסוד העולם אכן יש אפשרות
לאהסתדרתם בסוף ??
אחרי כל המו"מ הארוך שהלך פה![]()
עכשיו אני חושב שעל תיקייה אין את האופציה הזאתלא
ראה פירוט
נכון, בתיקיה אין את ההגדרה של צפיה בלי הורדה. צריך להגדיר את זה על כל קובץ בפני עצמועכשיו אני חושב שעל תיקייה אין את האופציה הזאת
אלא צריך להגדיר את כל קובץ וקובץ
תודה רבה על ההשקעהעכשיו בדקתי בקובץ אודיאו וגם אני לא הצלחתי אתם באמת צודקים לגבי אודיאו אני ינסה לבדוק את זה יותר לעומק ולחזור עם תשובות![]()
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים