עזרה קבצים בגוגל דרייב לצפייה ולא להורדה

• הוסף לסימניות
זה מה שהוא מראה:
1658745620350.png

• הוסף לסימניות
מישהו יודע לעזור ?
למה כשאני מורידה את ה- V בהגדרות , הוא חוסם גם את הצפיה???
אשמח לשלוח דוגמא למי שרוצה

• הוסף לסימניות
שלום
אשמח לעזרה דחופה
אני מנסה לשתף קובץ בדרייב באופן שניתן יהיה לצפות בו אבל לא להוריד אותו.

העליתי קובץ לגוגל דרייב,
עשיתי שיתוף מוגבל "אנשים עם גישה" כלומר רשמתי את המיילים של אלו שאני רוצה לשתף.
הגדרתי אותם "צופה"
ושלחתי להם קישור
והם הצליחו לפתוח את הקובץ. וגם להוריד אותו.

אחכ נכנסתי להגדרות של השיניים , והורדתי את ה- V בסעיף השני "לבעלי הרשאת צפייה ולבעלי הרשאת תגובה מוצגת האפשרות להוריד, להדפיס ולהעתיק" כדי שהשיתוף לא יאפשר לצופים להוריד את הקובץ אלא רק לצפות
אבל אז... האנשים ששותפו כבר לא הצליחו לצפות בקובץ
מופיעה להם הודעה כזו:
"האפשרות להוריד ולהפעיל את קובץ האודיו הזה נחסמה על ידי הבעלים שלו".
ניסיתי עם כמה אנשים

מה עושים? אשמח לעזרה
תודה מראש
הסתדרתם בסוף ??
אחרי כל המו"מ הארוך שהלך פה;)

• הוסף לסימניות
אני חוזר בי
לאחר כמה ניסויים עם @צדיק יסוד העולם אכן יש אפשרות
האמת שניסיתי עכשיו עם קובץ וידאו ,
וזה עבד!
כלומר ניתן לצפיה ולא להורדה

באודיו זה לא מצליח לי
האם ההגדרות שונות באודיו?
מי יודע לענות בבקשה?

(אפשר להפוך את כל קבצי האודיו לוידאו... אבל זה הרבה עבודה.... ללא סיבה)

• הוסף לסימניות
עכשיו בדקתי בקובץ אודיאו וגם אני לא הצלחתי אתם באמת צודקים לגבי אודיאו אני ינסה לבדוק את זה יותר לעומק ולחזור עם תשובות :(:oops::unsure:

• הוסף לסימניות
עכשיו אני חושב שעל תיקייה אין את האופציה הזאת
אלא צריך להגדיר את כל קובץ וקובץ
נכון, בתיקיה אין את ההגדרה של צפיה בלי הורדה. צריך להגדיר את זה על כל קובץ בפני עצמו

עכשיו בדקתי בקובץ אודיאו וגם אני לא הצלחתי אתם באמת צודקים לגבי אודיאו אני ינסה לבדוק את זה יותר לעומק ולחזור עם תשובות :(:oops::unsure:
תודה רבה על ההשקעה
אשמח מאוד
אם אין ברירה אהפוך את כל האודיו ולוידאו...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה